Şimdi Ara

Okul Açık Dışında , Neden kimse bağırmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son maçlarda , bana mı öyle geldi bilmiyorum ama okul açık trübünü dışında ,maraton dizi izlemeye gelmiş gibi geliyor bana , düşünceleriniz neler ?
    Eskiden Böyle değildi .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayır hepsini geçtim,
    Adam gaza gelelim ufaktan diye konu açar okul açık besteleri koyar foruma
    Sizin kareografiniz mi bizimki mi güzel diye yarıştırır galatasaraylıyla yine okul açıkın emeklerini paylaşır
    Spor yorumcuları fener kadıköyde 12 kişiyle oynuyor deyince yattığı yerden gururlanır

Ama sonra lafa gelince yine aynı forumda okul açık pis, tinerci cart curt. Adam hiç gelmemiş ki nerden bilsin. Elin ultras kültüründen bir haber grubu ultraslanı bile galatasaraylılar nasıl çok sahipleniyor. Bizde yerin dibine sokacağız diye uğraşıyoruz. Geçen sene okul açık olmadan kadıköy nasıldı haberi yok ki. Özetlerde göstermedi tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İçinde olacak. Amatör lig maçında 15 kişi deplasmanda dakikalarca tezahürat yaptık.

Oturup izlemeyi de bilirdik ama taraftar destekler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tanerali

Tarafar bağırır musteri maç izler.

İçinde olacak. Amatör lig maçında 15 kişi deplasmanda dakikalarca tezahürat yaptık.

Oturup izlemeyi de bilirdik ama taraftar destekler

Helal sana holigan Taner

Orijinalden alıntı: RyDeR

Son maçlarda , bana mı öyle geldi bilmiyorum ama okul açık trübünü dışında ,maraton dizi izlemeye gelmiş gibi geliyor bana , düşünceleriniz neler ?
    Eskiden Böyle değildi .

Eskiden öyle değildi demişsin de uzun zamandan beri bir çok sitede taraftarlar kale arkaları dışındaki tribünlerin alt kısımlarının maçlarda sadece maçı seyrettiği ve çekirdek çitleyip durduğundan şikayet ediyor.

Ben stadyumda 1 defa maç izledim oda yıllar önceki Twente maçıydı. Oyuncuların oyun alanına çıktığı tribünden izledim ve koca tribünde 30-35 dışında destek veren yoktu. Hatta o 30-35 kişi bile bir yerden sonra susmak zorunda kaldı. Tribünlerin yerleri çekirdekten geçilmiyordu ve o zaman anladım neden oraya çekirdekçi tribünü dendiğini. Hatta ben millet dışarıdan çekirdek sokuyor sanıyordum meğer tribünde gezen 3-4 tane adam çekirdek satıyormuş. Yani kulüp o çekirdekleri sattırıyor çünkü kulübün izni olmadan o adamlar boyunlarına iple astıkları ve üzerinde çok fazla çekirdek ambalajı olan o tezgahı sokamazlar.

Kısaca o tribünler hep öyle yeni bir şey değil.

• okul açık olmasa atmosfer olmaz sadece onlar bağırıyor
  • seneye özellikle gençlerbirliği kombinesi alacam ya da osmanlıspor da olabilir ankaradayım malum 2011 de gençler ve kupa maçındaki karabük maçına unifeble gitmiştim acemi yönetim yüzünden tribün sorumluluğunu hazırlık ergenine vermişler alexi iki dakika izletmedi bebe yok bağıracakmışız yok tezahurat yapacakmışız

herkesin görüşleri farklı olabilir neyden nasıl zevk aldığı da farklı olabilir zaten kale arkasındasın evdeki tv den daha zor görüyosun maçı daha neyine pöykürüp böğürmek?

oraya gitmek demek verdiğin paranın karşılığını yenilsen bile futbol kalitesi anlamında almaya çalışmandır yoksa git tiyatroya orada da bağır aynı şey
    Baba bana subaru al

PSN : Jeopol
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetroGeologist

seneye özellikle gençlerbirliği kombinesi alacam ya da osmanlıspor da olabilir ankaradayım malum 2011 de gençler ve kupa maçındaki karabük maçına unifeble gitmiştim acemi yönetim yüzünden tribün sorumluluğunu hazırlık ergenine vermişler alexi iki dakika izletmedi bebe yok bağıracakmışız yok tezahurat yapacakmışız

herkesin görüşleri farklı olabilir neyden nasıl zevk aldığı da farklı olabilir zaten kale arkasındasın evdeki tv den daha zor görüyosun maçı daha neyine pöykürüp böğürmek?

oraya gitmek demek verdiğin paranın karşılığını yenilsen bile futbol kalitesi anlamında almaya çalışmandır yoksa git tiyatroya orada da bağır aynı şey

Tam tersi,
    Git tiyatroya saatlerce izle Alex'i.
    Orası stadyum.
    Taraftar desteğiyle tonla maç kazandık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana küfür et mi dedik? Meşalemi yak dedik? Takıma destek verin yeterli.Gol harici ayağa bile kalkmaya zahmet etmiyosunuz çünkü

Takima gerektiginde butun tribunler veriyo destegi. Kufur gerektiginde bizde ediyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Giuliano Terraneo

Niye bagirayimki. Fenerium alttayim. Oturup mac izlerim. Adam kafamin arkasinda mesale yakiyo kufur ediyo. Onlarami uyucam

oo fenerium alt

• quote:

Sendemi alttasin :D

yok aga öğrenci adamın fenerium altta işi ne

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

yok la bende 1 milyon üyesiyim diye ucuza aldım

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

yok la bende 1 milyon üyesiyim diye ucuza aldım

/>

• Fb tribünlerinde , özellikle pahalı yerlerde elit takılan bir grup var.

Kayseri'deki maç sonuna kadar çekirdek çitleyen tayfa = Elit takılan grup.

Biletleri bu kadar pahalı yaparsanız oralar elitlerin olur.

Gömlek kravat maç mı izlenir lan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: matrax33

aziz başkanın bu okul açıktaki tiplere el atması gerek. nerde ipsiz sapsız işsiz güçsüz at hırsızı tipli varsa bu trübünde. bunlarıda temizleyebilirsek süper olacak. Hatta biletlerini alıp bjk trübününe göndermek gerek bunları. Tam o profile uyuyolar çünkü.

hepsi için böyle düşünüyorsan bir gün buluşup beraber gidelim okul açığa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.