Şimdi Ara

Okan üni. - Mekatronik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yurtdışında bir üniversiteye başvuruda bulundum fakat başvuru sonucu epey bir gecikti (hala bekliyorum), ve mart ayında dönem başlıyor
    pasaportdu vizeydi hiç birşeyim yok yani yetişememe ihtimali fazla,
    şu saatten sonra çalışıp kazanabileceğim yer olarak okan üniversitesi bana uygun göründü %50 burslu olarak kazanabilecek durumdayım ayrıca ingilizcem orta seviye yani bir şekilde hazırlık sınavını geçne şansım yüksek ama şu da var özel üniversite sonuçta hazırlık onlar için para yani bile bile bırakma gibi bir durumları olabilir
    sizce ne yapmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oveo531 -- 18 Aralık 2012; 11:58:12 >

• EE fikri olan yokmu?
    amacım sene kaybetmemek , yaş oldu 21 hala üniversite bakıyorum
  • Para için hazırlıkta bırakmazlar da sonuçta bir de işverenlerin okullara bakış açıları var.Bunu da dikkate almak gerekiyor. Eğer sen okan üni yi düşünüyorsan da benim tavsiyem orada ortalamanı çok yüksek tutup okulun imkanlarından fazlasıyla yararlanmandır. Erasmus, yurtdışı staj gibi veya yatay geçiş i de deneyebilirsin. Bir de sen başlangıçta hata yapmışsın yurtdışına başvurdun ama kesin değil yani bir ikinci planı önceden yapman gerekirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pitrat

Para için hazırlıkta bırakmazlar da sonuçta bir de işverenlerin okullara bakış açıları var.Bunu da dikkate almak gerekiyor. Eğer sen okan üni yi düşünüyorsan da benim tavsiyem orada ortalamanı çok yüksek tutup okulun imkanlarından fazlasıyla yararlanmandır. Erasmus, yurtdışı staj gibi veya yatay geçiş i de deneyebilirsin. Bir de sen başlangıçta hata yapmışsın yurtdışına başvurdun ama kesin değil yani bir ikinci planı önceden yapman gerekirdi.

-2. plan yapılmıyordu bende nedeni ise yurtdışındaki istediğim üniversitenin başvuru şartı istediğin bölümü burda bir yerde kazanman mimarlık istediğimden mimarlık kazandım özelde bir yerde öyle başvurdum, tabi hala kesin değil gidememe durumum ama zor tabi (yaw bir de öyle birşey varki başvurduğum üniversitede red alma gibi bir durum yok her zamanki gibi geldi buldu beni benimle aynı dönem başvuranlar sonuçları aldı pasaport vs halletti üstüne üstlük vize sonucu bekliyorlar o derece)
    -ayrıca arkadaşım okan üniversitesinde bir bölümü kazandı ve hazırlık sınavı sonuçlarına birlikte baktık , resmen 5 sayfa sonuç listesinde 3 4 kişi geçmişti e böyle olunca da insan kuşkulanıyor
    -yatay geçişi düşüneceğim de..
    -son olarak üniversiteye (3senedir giremiyorum, benden kaynaklanan sorunlar yüzünden değil dış etkenlerden) bir girebilsem her türlü etkinliği denerim zaten , yurtdışına çıkmayı kesin düşünüyorum
    Bıktım ya !!

okumayı özledim yeminle ...

• quote:

Orijinalden alıntı: oveo531

quote:

Para için hazırlıkta bırakmazlar da sonuçta bir de işverenlerin okullara bakış açıları var.Bunu da dikkate almak gerekiyor. Eğer sen okan üni yi düşünüyorsan da benim tavsiyem orada ortalamanı çok yüksek tutup okulun imkanlarından fazlasıyla yararlanmandır. Erasmus, yurtdışı staj gibi veya yatay geçiş i de deneyebilirsin. Bir de sen başlangıçta hata yapmışsın yurtdışına başvurdun ama kesin değil yani bir ikinci planı önceden yapman gerekirdi.

-2. plan yapılmıyordu bende nedeni ise yurtdışındaki istediğim üniversitenin başvuru şartı istediğin bölümü burda bir yerde kazanman mimarlık istediğimden mimarlık kazandım özelde bir yerde öyle başvurdum, tabi hala kesin değil gidememe durumum ama zor tabi (yaw bir de öyle birşey varki başvurduğum üniversitede red alma gibi bir durum yok her zamanki gibi geldi buldu beni benimle aynı dönem başvuranlar sonuçları aldı pasaport vs halletti üstüne üstlük vize sonucu bekliyorlar o derece)
    -ayrıca arkadaşım okan üniversitesinde bir bölümü kazandı ve hazırlık sınavı sonuçlarına birlikte baktık , resmen 5 sayfa sonuç listesinde 3 4 kişi geçmişti e böyle olunca da insan kuşkulanıyor
    -son olarak üniversiteye (3senedir giremiyorum, benden kaynaklanan sorunlar yüzünden değil dış etkenlerden) bir girebilsem her türlü etkinliği denerim zaten , yurtdışına çıkmayı kesin düşünüyorum
    Bıktım ya !!

Yurtdışı başvurduğun okula iletişime geçtin mi bu durum hakkında. Umarım isteklerin gerçekleşir.Diğer konu hakkında eğer ingilizcen belirli bir seviyede ise hazırlığı geçersin. İngilizcesi gerçekten yetersiz olan insanlar çoğunluktaymış demek ki öyle bir sonuç çıkmıştır.Sanmıyorum ki bir düzenleme yapsınlar ama bu benim düşüncem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pitrat -- 18 Aralık 2012; 23:40:51 >

• quote:

quote:

quote:

Bıktım ya !!

Yurtdışı başvurduğun okula iletişime geçtin mi bu durum hakkında. Umarım isteklerin gerçekleşir.Diğer konu hakkında eğer ingilizcen belirli bir seviyede ise hazırlığı geçersin. İngilizcesi gerçekten yetersiz olan insanlar çoğunluktaymış demek ki öyle bir sonuç çıkmıştır.Sanmıyorum ki bir düzenleme yapsınlar ama bu benim düşüncem.

...Yurtdışındaki okulla irtibata geçemiyorum maalesef
    o iş biraz karışık elimden birşey gelmiyor
    Umarım bu sefer istediğim olur
    teşekkürler cevap verdiğin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oveo531 -- 20 Aralık 2012; 11:39:41 >

• rusya,bulgaristan falan değildir herhalde? yazık edersin temelli.
    burada kazan almanyaya başvur,en azından güzel eğitim alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyrekasır

rusya,bulgaristan falan değildir herhalde? yazık edersin temelli.
    burada kazan almanyaya başvur,en azından güzel eğitim alırsın

viyana teknik üniversitesi mimarlık bölümü
    nasıl ?
  • Ne yaptınız gittiniz mi okana
  • quote:

sonuçta bir de işverenlerin okullara bakış açıları var.Bunu da dikkate almak gerekiyor.

Bu durum sağlık alanındada böyle midir , Fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümü düşünen birine ne dersin bu konuda.
  • Sonuç apayrı birşey oldu.. Bir kaç kişinin tavsiyesi üzerine bau mekatronik okuyorum.. Pişmanım aman diyeyim gelmeyin okumayın tamamen para tuzağı, bölüm hocalarını işten çıkarıp duruyorlar, daha doğrı düzgün bir labratuarı yok. Böyle olcağını bilsem viyanada olurdum.
  • quote:

Sonuç apayrı birşey oldu.. Bir kaç kişinin tavsiyesi üzerine bau mekatronik okuyorum.. Pişmanım aman diyeyim gelmeyin okumayın tamamen para tuzağı, bölüm hocalarını işten çıkarıp duruyorlar, daha doğrı düzgün bir labratuarı yok. Böyle olcağını bilsem viyanada olurdum.

Bahçeşehir üniversitesi için mi söylüyorsun bunu
  • Evet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.