Bildirim
Oha Zavallı Telefona Naptılar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Güldürdün. _____________________________ -
Milyon dolarları harcıyolar panpa , 100 dolarlık telefon için üzülenler var :( _____________________________ English Language Teaching -
Kim ne derse desin Apple.

_____________________________ Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel, is just the freight train coming your way... -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GangstaRuleZ -- 10 Eylül 2012; 12:39:57 >_____________________________ -
yav harbiden birileri izleyince para kazanıyorlar.konuşup bir şeyler anlatan adamlar ilgi çekmek için her şeyi yapıyorlar _____________________________ -
Neden yaptıklarını kız söylüyor zaten bozukmuş alet niye bukadar telaş yaptınki _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: BluRay_
Neden yaptıklarını kız söylüyor zaten bozukmuş alet niye bukadar telaş yaptınki
Bana yollasın ben tamir ettirirdim onu
_____________________________ -
-

Neden yaptıklarını kız söylüyor zaten bozukmuş alet niye bukadar telaş yaptınki
Adamın ingilizcesi var._____________________________ peace
-
quote:
Orijinalden alıntı: BaRReT81

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarBurst -- 10 Eylül 2012; 12:48:26 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Yazık lan israf yapmayın