Şimdi Ara

Oğuzhana Twitterdan aşağılık hakaretler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.aksam.com.tr/spor/besiktas/turk-hakemden-oguzhana-kufur/haber-349308 arkadaşlar erkan güven denen bir yaratık salyalarını akıta akıta oziye saldırmış twitter kullananlar haddini bildirsin.



  • Yapılacak şey basit, Oğuzhan dava etsin donuna kadar alsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakemlerin küfrettiği,gol attığı,rakip td'nin itirazıyla futbolcusunun atıldığı,lehine penaltı çalmanın günah olduğu takımdır Beşiktaş.

    Allah büyük hepinizin cezasını verir.O günler görmek nasip olursa o zaman dilimizden düşmeyecek bu insanlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O hakemin adresi tespit edildi gibi,biraz severler olur biterler,hep diyorum tüm hakemler,kendilerine edilen bütün küfürlerin dibine kadar hakediyorlar.

    Hatta az bile ediyorlar,küfürlerin icraatini yapacaksın gözlerinin önünde ,bak bir daha yapıyorlarmı bilerek kasti hatalar

    şahıs balıkesirde öğrenci .


     Oğuzhana Twitterdan aşağılık hakaretler




  • o değilde türüne buradanda rastladığımız klavye delikanlıları kapıda 2 polis gördümü yada savcılığa ifade vermeye çağrıldılarmı hemen oranı buranı öpeyim abi ben ettim sen etme, köpeğin olayım abi hesabım hack lenmiş bilemedim edemedim v.s. diye neden köpek olu verir onu anlamam madem o kadar delikanlısın neden hesabını kapatırsın yazdığının arkasında dursana.
  • küfüre küfür ile karşılık vermek de aynı aşağılık davranışın devamıdır. tff en kısa zamanda bu şahsa gereken cezayı vermelidir. hakemlik vasıflarına sahip değildir. küfürle dayakla olmaz.

    dün ligtv de yayınlandı. kale arkası kamerasından görüldüğü üzere gökhan töre f* kelimesini kullanıyor. ardından 4. hakem bunu görüyor. ama bir şey yapmıyor. bülent korkmaz haklı olarak itiraz ediyor ve gereken yapılıyor. bülent korkmazın itiraz etmesine bu kadar saldırmak saçma. sahada herkes herkese itiraz eder. bu sanki ilk defa oluyormuş gibi.
  • TFF yakın zamanda kendisine ödül verir burası Türkiye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilaldincer

    küfüre küfür ile karşılık vermek de aynı aşağılık davranışın devamıdır. tff en kısa zamanda bu şahsa gereken cezayı vermelidir. hakemlik vasıflarına sahip değildir. küfürle dayakla olmaz.

    dün ligtv de yayınlandı. kale arkası kamerasından görüldüğü üzere gökhan töre f* kelimesini kullanıyor. ardından 4. hakem bunu görüyor. ama bir şey yapmıyor. bülent korkmaz haklı olarak itiraz ediyor ve gereken yapılıyor. bülent korkmazın itiraz etmesine bu kadar saldırmak saçma. sahada herkes herkese itiraz eder. bu sanki ilk defa oluyormuş gibi.

    Dürüstçe söyle,bu maç gs la olsa,sizden biri bu hareketi yapsa,bülent yine aynısı yaparmıydı? Sakın yapardı deme.

    Ayrıca bugüne kadar kaç tane teknik adamın kendisiyle ilgili değilde hakeme hakaret etti diye paçaları tutuşmu gibi, yırtına yırtına ortlaığı karıştırdığını duydun?


    Küfür kendinemi yapıldı,veya futbolcusunamı,eğer hakeme edildiyse ve o bir şey yapmıyorsa,ona ne?Hakem hazmediyor demekki.

    Şu bülenti savunmayın hala bana.

    Ayrıca bir adam evela dürüst olur,ilk röportajında ben bir şey söylemedim,hakem attı dedi.Sonra başka mikrofonlara evet ben söyledim,hakem atamadı ben attırdım dedi.Bu mu adamlık?




  • Ayrıca bu adam Oğuzhan'a küfür eden hakem Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fak. Edebiyat öğrencisiymiş,haydi balıkesirde ve izmirdeki arkadaşlar arkadaşlar bu gardaşla bir ilgilenin

    Bir daha Beşiktaşı ve futbolcularınının adını ağzına alırken besmele çeksin.
  • TFFden açıklama


    27 Ekim 2014 Pazartesi günü bir sosyal medya sitesinde, Federasyonumuza bağlı bir bölgesel yardımcı hakem tarafından yapılan bildirimler kamuoyunda haklı tepkilere neden olmuş, olayla ilgili federasyonumuz tarafından yapılan işlemler konusunda kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur.

    Merkez Hakem Kurulu, hakemin savunmasını bu sabah almış ve TFF Hukuk Müşavirliği'ne sevki gerçekleştirilmiştir. TFF Hukuk Müşavirliği'nin incelemesinin ardından ilgili kişi Amatör Futbol Disiplin Kurulu'na (AFDK) sevk edilmiştir.

    AFDK tarafından yapılacak yargılamanın ardından karar kurul tarafından kamuoyuyla paylaşılacaktır.

    Türkiye Futbol Federasyonu
  • TFF gerekli tatili verir merak etmeyin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha nu ne boyle.Oguzhan cok iyi tazminat alir, bu elemanin da lisansi iptal edilir bu fanatiklik ile mac yonetemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arda ML

    TFF gerekli tatili verir merak etmeyin...

    aynen ödül olarak tatil alır sonra Beşiktaş'ın çok önemli maçına stajyer hakem olarak tekrar verirler bunu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lombi

    quote:

    Orijinalden alıntı: OnrbK

    Oha nu ne boyle.Oguzhan cok iyi tazminat alir, bu elemanin da lisansi iptal edilir bu fanatiklik ile mac yonetemez.

    Adam TFF fanatiği.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulübümüzden Açıklama


    TFF’ye bağlı bir bölgesel yardımcı hakemin futbolcularımıza sosyal medya üzerinden hakarete varan ifadeler kullanmasını üzüntüyle karşılıyoruz.

    Merkez Hakem Kurulu’nda savunması alınan söz konusu hakemin daha sonra Amatör Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilmiş olmasını olumlu değerlendiriyoruz.

    Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak her zaman söylediğimiz gibi hakemlerden adil olmalarını, herkese eşit davranmalarını bekliyoruz.

    Sporcularımız mücadele ettikleri her alanda sahaya fair-play anlayışı içerisinde çıkmaktadırlar.

    Hafta sonu U-19 Akademi Takımımızın hak etmediği bir penaltıyı golle sonuçlandırmaması ve Beşiktaşlılık duruşundan bir örnek daha vermesi bunun en somut kanıtıdır.

    Bu örnekte de görüleceği üzere takımlarımız her platformda fair-play sınırları içinde mücadele etmektedir ve hakemlerden adalet dışında bir beklentileri bulunmamaktadır.

    Futbolcularımıza hakarete varan ifadeler kullanan ve hakkında disiplin işlemi uygulanan hakem ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmekteyiz.

    Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

    Beşiktaş JK




  • ne yani kulüp olarak yasal işlem başlatmayacakmıyız ne demek takip ediyoruz! oğuzhanın ayrı kulübün ayrı mahkemeye vermesi lazım o yaratığı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.