![]() Oğuz Sasi Sosyal Medya Hesapları
Twitch | twitch.tv/twitchsasi
Twitter | twitter.com/oguzsasi
Younow | younow.com/oguzsasi
Discord | discord.gg/saGpkCUq https://www.youtube.com/watch?v=9arG5VZkap0&list=LL&index=3@şoray uzun yolda @Seks Muhafızı @Epsilon @Üfler @Liberty or Death |
OĞUZ SASİ HARD DEPRESSION

-
-
videolu poslara tıklamıyom
-
40 sn omg hatrım için bak :/
-
Yalnizligi en iyi epsilon bilir
Yalnizlarin halinden en iyi epsilon anlar
Yalnızlık Abidesi.youtube
polat alemdar abdülhey tanışmahttps://www.youtube.com/watch?v=qzvEs9mv5qo&feature=youtu.be -
epsilon yalnızlığı bilir de benim kıymetimi bi bilemedi :(
-
Bizde idris ustanin kiymetini bilemedik adam kurtulus recetesini bile yazdi abdye gelin milyoner kocakari var elimde birsuru dedi bi gemiye atlayip kacamadik
-
Hamza bırak böyle videolar izlemeyi al eline kitap oku
-
knk kitap okumak göz yoruyo ben kitap dinliyom artık
-
çırak musaya neden karı bulamadı
-
Bulduda musa yuzune gozune bulastirdi her seferinde bi çivi çakmasini bile beceremedi
-
diyabet sasi
-
kasdkaşsjdpaiskdais
-
Yaşın kaç başın kaç gencecik adamsın be benim dedem 68 yaşında adam günde 2 posta gazetesi okuyor akşam da roman okuyor
-
postayı posta atmak için okuyor olabilir hocam genelde ha bire çıplak kadın fotisi koyuyorlar ön sayfalara
-
-
E yani bu adamın sonu böyle olacak.Şu an anası babası gitti zaten tek başına kaldı.Ne bir dostu ne bir arkadaşı var.Başına birşey gelse yardım edecek kimse yok...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
üzücü deel mi bu duruma düşmemek için çocuk yapmak hariç napmak lazım
-
E kendisi böyle istiyor arkadaşım.Herşey insanın elinde.Kaldı ki bu adam hayatın zorluklarıylada karşı karşıya kalmamış biri.Adamın kafasının içi bulanık düzelmez bu saatten sonra...
Yok biz napcaz diyom
Sasi bence her türlü yolunu bulur cunku ailesi varlikli ve yurt disi imkani var
Sasi nereye buluyor.Herif yayıncılıktan sadece para kazanıyor.Kanalim banlanır diye kafayı yemiş durumda.
Yurtdışı imkanı var diyorsunda adamı bildim bileli yurtdışına gidicem dedi.10 yıldan fazladır tık yok.
Sana gelirsek senin bir problemin yok.Sırf laf olsun diye sızlanıyorsun.Ailen var evin var işin var.Şımarıklık yapıyorsun geyik muhabbeti yani...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Yalnizligi en iyi epsilon bilir Yalnizlarin halinden en iyi epsilon anlar
![]() polat alemdar abdülhey tanışma https://www.youtube.com/watch?v=qzvEs9mv5qo&feature=youtu.be |
Hamza bırak böyle videolar izlemeyi al eline kitap oku |
Benzer içerikler
- mastürbasyon zayıflatır mı
- dockers kimin
- ewing sarkomu yenenler
- 1337x güvenilir mi
- ilaç değildir yutulmaz yutulursa ne olur
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- prompt ne demek
- exxen de neler var
- çay emojisi
- 6.8 inç telefonlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X