Şimdi Ara

Oguz sasi hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumdan mı hocam

• cok izlerdim eskilerdenim 2011 yilindan beri sanirim ps3 kutu acilimi gta 4 oyun videolari oynadigimiz zamanlardan beri takip ederdim. 2017 yilindan beri falan eskisi kadar cok izlemesem de halen arada acar ne yapiyor diye bakarim. Oyunlariseviyoruz.net de az takilmamistim. Kapanmasi kotu oldu sevdigim nadir sosyal medya platformlarindan birisiydi. Oguz abi de baya emek vermisti ama pek tutmadi malesef. Kitlesi farkli bir kafa yapisina sahipti. Bircok kisiyle yuz yuze dahil tanisma firsatim oldu. Guzel oyunlar oynadik guzel zamanlar gecirdik. Hala o donemleri hatirlayan kisileri gormek guzel. :)

• Komik adam ya seviyorum ama takipcilerini çok yolmaya başladı para atmadan güzel yayinlara giremiyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    e adamın da gelir kaynağının %70 ini youtube oluşturuyor yükselen fiyatlardan dolayı da gelirini arttırmak zorunda ve yeni katıl üyelikleri açıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Baldbani kullanıcısına yanıt
    Bence yaptığı yanlış

Blu tv uyeligi bile ayda 20 lira

Elmas uyelik sanirim 50 lira

1 tek yayinci icin 50 lira vermem icin aylik gelirim en az 100 bin olmalı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    youtube %30 kesiyor katıl, superchat ücretlerinin ona göre fiyat belirliyordur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boş char. aşırı yapmacık. çok ünlü olmadığı dönemlerden biliyorum. meşhur olmak için yapmadığı maymunluk kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.