Şimdi Ara

Oğuz ergin istifa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BAE'ye gidiyor. Dubaiye baya yakın. Maaş fazla. Hafta içi 3 gün tatil var. Sinirlendirmişler muhtemelen. Baba firar yani.
    Oğuz Erginyoutube
    Bırakıyorum ve Gidiyorum
    https://www.youtube.com/watch?v=NPD7uw_Fs1g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 25 Haziran 2024; 23:9:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ülke niye pes ettirsin? kendi gitmiş adam işte parayı görüp dümdüz. hikaye dizmeye gerek var mı sence? şu an geçen seneden ne farklı mesela? adam zaten devlet üniversitesinde de değil, bir vakıf üniversitesinde çalışıyormuş ki içinde bulunduğu şartların daha rahat olduğunu herhalde söyleyip geçmem yeterli diye düşünüyorum. bu kafayla ODTÜ BOUN'Daki tüm hocaların çekip gitmesi gerekiyordu. Bir kez daha bu devlet üniversitelerin ne kadar kendine bağlı insanlar yarattığını görüyoruz. İşin kısası üzülmelik bir durum yok ortada adam parayı görmüş gitmiş işte. Ana hikaye bu arkasından istediğin kadar hikaye yazarsın... Yok BAE'de ne olup ne bitiyor, yok ülkenin durumu şu, yok ülkenin durumu bu.. Oğlum boğaziçi'ni yıkıyorlar orada bile hocalar caydırılmadığı sürece bırakmıyor okulu. TOBB'da bu hocamıza kim ne yapmış olabilir? kaldı ki adam bölüm başkanıymış zaten. Başkalarına üzülmek yerine önünüze bakın bence.

• bu memlekette insanlara hala farklı canlıymış gibi davranılırsa böyle değerlerimiz de gider.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • adam bayağı milliyetçiydi türkçe konuşun ingilizce konuşmayın diyordu bölümler türkçe eğitim versin diyordu dışarı gidenlere geri dönün diyordu bu adamı bile pes ettirdiyse bu ülke durum vahim...   

• gide gide arabistana mı gitmiş 

• iphone 12 sıfır mı 13 2.el mi alınır ?

• 3.girişim olacak kullanıcısına yanıt

ülke niye pes ettirsin? kendi gitmiş adam işte parayı görüp dümdüz. hikaye dizmeye gerek var mı sence? şu an geçen seneden ne farklı mesela? adam zaten devlet üniversitesinde de değil, bir vakıf üniversitesinde çalışıyormuş ki içinde bulunduğu şartların daha rahat olduğunu herhalde söyleyip geçmem yeterli diye düşünüyorum. bu kafayla ODTÜ BOUN'Daki tüm hocaların çekip gitmesi gerekiyordu. Bir kez daha bu devlet üniversitelerin ne kadar kendine bağlı insanlar yarattığını görüyoruz. İşin kısası üzülmelik bir durum yok ortada adam parayı görmüş gitmiş işte. Ana hikaye bu arkasından istediğin kadar hikaye yazarsın... Yok BAE'de ne olup ne bitiyor, yok ülkenin durumu şu, yok ülkenin durumu bu.. Oğlum boğaziçi'ni yıkıyorlar orada bile hocalar caydırılmadığı sürece bırakmıyor okulu. TOBB'da bu hocamıza kim ne yapmış olabilir? kaldı ki adam bölüm başkanıymış zaten. Başkalarına üzülmek yerine önünüze bakın bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    engin polat
    6 ay önce açıldı
    engin polat
    6 ay önce açıldı
    Dursun Aydın Özbek İstifa!
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.