Şimdi Ara

Öğretmenlerle Yaşadığınız Anılar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
14
Favori
2.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce aklıma geldi de okullarda, dershanelerde, sınıflarda çok ilginç, komik vb. olaylar yaşayabiliyoruz. Başkasına anlattığınızda saçma gibi gelsede yaşanırken çok komik olan şeyler; böyle anılarımız varsa aklımıza geldikçe burada paylaşalım okurken matrak oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justlook78 -- 24 Aralık 2012; 21:48:37 >
  • Önce ben başlayayım yıllar önceydi Fizik dersindeydik;

Öğretmen: Arkadaşlar su nasıl oluyorda cisimleri kaldırabiliyor...
    Sınıf: (Dikkatli bir şekilde hocayı dinliyor herkes)
    Öğretmen: Örneğin titanic, çok büyük bir gemi olmasına rağmen suyun üzerinde batmadan yüzebiliyor. (Burada hoca titaniği çok ilginç bir şekilde öve öve anlatıyor tabi)
    Ben: Hocam ama titanic batıyor.
    Sınıf:
    Öğretmen: Örneklere takılmayalım gençler.

Edit: Kendi yaşadıklarımı burada paylaşıyorum.

Gaza geldim anlatıyorum bir tane daha;
    Yine bi dersteyiz ve hoca testlerini getirmeyenlere ceza olarak çikolata aldıttırıyor. Benim de tabi inadım inat o gün hocaya çikolata falan almak istemiyorum he bide neymiş efendim hoca kötü çikolata alınırsa almıyomuş 25 Kr lik çikolataları falan beğenmiyor beyfendi. Yanımda arkadaşta vardı gittik hocaya ayıcıklı çikolata aldık (hani şu petitonun varya). Siz bana ne demek istiyonuz dedi derse almadı bende çikolatamı hocanın elinden alıp yedim Ne tatlıydı anlatamam. Arkamızdan laflar falan söylemiş hoca bizi aşşağılamış yok efendim birdaha derse almayacağım diye yemin falan etmiş. Bende ona inat derslere girdim Şu an problem yok hocayla aram iyi.

Bir arkadaşım var hem dershanede hemde okulda aynı sınıftayız ben buna haraket yapıyorum yada laf atıyorum o da bana aynı şekilde karşılık veriyor ve ne zaman yapsa yakalanıyor hocaya. Geçenlerde dershanedeyiz çok iyi bi bayan hoca var tenefüsteyiz yine arkadaş coştu bastı bana küfürü ama küfür de komik bayağı( isteyene özelden yazarım) hocada arkadaşa küfürbaz dedi gitti o anda çocuğun surat ifadesini göreceksiniz ya yerlere yatmamak elde değil.

Yine geçenlerde tarih dersindeyiz ama hoca değişti 1 haftalık dersimize başka hoca giriyor. Eski hocamızda sürekli konunun ortasında keser burada bir soru soralım Allah günah yazar deyip soru sorardı bizde artık sınıfça buna alıştık ve yeni hocadan bize soru sormasını istedik hocada hazırlıksız geldim falan dedi ben dedim hocam biz size soralımmı. Arkadaşın biri de hemen oradan atladı söyleyin bakılım hocam Çimpe kalesi kaç katlı? Bu soruyu duyunca sınıfça yerlere yattık. Dersin ilerleyen zamanlarında hoca bu zeki arkadaşımıza sordu İslamiyet döneminde ordu hangi sistemi kullanıyodu falan dedi çocuk hocayı sinirlendirecek ya Onluk Sistem dedi hoca durdu durdu saçmalama dedi bu defa da çocuk Kast Sistemi dedi yine yerlere yatık tabi. Hocada bayandı tüm sınıfa kepaze oldu ve bida tövbeler tövbesi olsun sizin dersinize girmeyeceğim dedi. Kadın resmen yemin etti ve sonra size bağırmaktan sesim kısıldı nasıl bir sınıfsınız siz dedi bende dururmuyum bastım cevabı "Hocam o griptendir, salgın var eve gidince nane-limon için geçer" dedim. Sınıf yine koptu tabi o ara zil çaldı yoksa olacakları düşünemiyorum.

Çok şey yazıyorum deşifre olacağım galiba ama sıkıntı yok

Yine dershanedeyiz bizim arkadaşlarda tenefüslerde sigara içiyor en alt kata iniyoruz ve dışarı çıkıyoruz ve işlerini görüyorlar herneyse yine indik biz dışarıdayız arada kocaman bir cam var ve içeride de çok sevdiğim bir hoca var o da içeride sigara içiyor(şimdi sizin dersane nasıl lan öyle diyeceksiniz bir iş merkezinin son iki katı bizim dershane alt katında da dükkanlar falan var...) Benm yanımdada defter vardı hemen açtım sayfayı kocaman 62 yazdım ve cama tıkladım hoca geldi göz göze geldik hocayla ve hemen cama yapıştırdım 62' yi hocada eliyle sus işareti falan yapıyordu. Ne gülmüştük arkadaşlarla.(Buradaki espriyi anlamayanlar olabilir açıklıyorum ozamanlar kapalı alanda sigara içmenin cezası 62 TL ydi koca kapalı mekanda bizde açıktayız bu sebepten dolayı böyle birşey yaptım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justlook78 -- 24 Aralık 2012; 22:37:45 >
  • Onlerden reklam alinir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edebiyat dersindeyiz,

Arkadas : Hocam eşcinseller Türk Silahlı Kuvvetlerine alınmıyormuş.

Hoca : Sevindim. Gözün aydın.

Sınıf :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcwk -- 24 Aralık 2012; 21:25:44 >
  • Öğrenci olarak bu tarz durumlar yaşadım ama çok aklıma gelmiyor.. Dediğin gibi komik anlar oluyor özellikle öğretmen hazır cevap bir insansa tam komedi durumlar ortaya çıkıyor. Bir öğretmen olarak gecen yaşadığım bir olayı anlatayım. Arka taraftan bir gürültü geldi. Bende arka taraf ne oluyor dedim. Öğrencinin biri hocam arka taraf coştu dedi. Ben de o anlık ben şimdi onları fena coşturacam dedim. Ağzımdan bir anda çıktı tabi pişman oldum her yöne çekilebilecek bir laftı.
  • İlkokuldayken öğretmene anne demiştim
  • www.posta.com.tr/3Sayfa/HaberDetay/Ogrencisine-sinifta-oral-seks-yapti.htm?ArticleID=152764 işte o öğrenci benim

• geçen gün arkadaş sarı kazak giymiş. coğrafya dersinde bir şey demem gerek bu bakmıyor. ben orta sıradayım o cam kenarı. Ben uçtum el sallıyorum baksın diye sonra "sarı civciv" diye seslendim baktı arkadaşa özel bir hareket var onu yaptım (yumruk şeklinde el yukarı - aşağı sallanır) kafamı kaldırdığımda bizim tip coğrafyacıyı gördüm iyisin demi oğlum dedi iyiyim hocam dedim

• Mesajim bulunsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celatx

geçen gün arkadaş sarı kazak giymiş. coğrafya dersinde bir şey demem gerek bu bakmıyor. ben orta sıradayım o cam kenarı. Ben uçtum el sallıyorum baksın diye sonra "sarı civciv" diye seslendim baktı arkadaşa özel bir hareket var onu yaptım (yumruk şeklinde el yukarı - aşağı sallanır) kafamı kaldırdığımda bizim tip coğrafyacıyı gördüm iyisin demi oğlum dedi iyiyim hocam dedim

Bu tür olaylar çok yaşanıyor Benimde bir arkadaşım var hem dershanede hemde okulda aynı sınıftayız ben buna haraket yapıyorum yada laf atıyorum o da bana aynı şekilde karşılık veriyor ve ne zaman yapsa yakalanıyor hocaya. Geçenlerde dershanedeyiz çok iyi bi bayan hoca var tenefüsteyiz yine arkadaş coştu bastı bana küfürü ama küfür de komik bayağı( isteyene özelden yazarım) hocada arkadaşa küfürbaz dedi gitti o anda çocuğun surat ifadesini göreceksiniz ya yerlere yatmamak elde değil.
  • Bi kere lisede meridyenleri işliyorduk işte 30. Sunun biraz yanında var bitane hoca bu kaç olabilir dedi herkes 60-70 falan diyo tam herkes sustuğunda bende 33 demiştim. çok saçma bir şey ama sınıf kopmuştu unutamıyorum bende

• mesaj dursun
  • Arkadaş : Hocam(Felsefe Hocası) Mevlana sonu olmayan iş, iş değildir diyor. Ama felsefe yolun sonu olmamasıdır diyorsunuz.

Hoca düşünür ve : Yazım Yanlışı vardır...

Sınıf :
  • Gaza geldim anlatıyorum bir tane daha;
    Yine bi dersteyiz ve hoca testlerini getirmeyenlere ceza olarak çikolata aldıttırıyor. Benim de tabi inadım inat o gün hocaya çikolata falan almak istemiyorum he bide neymiş efendim hoca kötü çikolata alınırsa almıyomuş 25 Kr lik çikolataları falan beğenmiyor beyfendi. Yanımda arkadaşta vardı gittik hocaya ayıcıklı çikolata aldık (hani şu petitonun varya). Siz bana ne demek istiyonuz dedi derse almadı bende çikolatamı hocanın elinden alıp yedim Ne tatlıydı anlatamam. Arkamızdan laflar falan söylemiş hoca bizi aşşağılamış yok efendim birdaha derse almayacağım diye yemin falan etmiş. Bende ona inat derslere girdim Şu an problem yok hocayla aram iyi.
  • Otlansın.
  • 2-3 mü neydi tam hatırlamıyorum hocaya baba demiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 24 Aralık 2012; 21:46:51 >
  • onlerden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8. sınıfta müzik dersindeyiz hocada oturduğu masadan sınıfa bişey demişti bende yav he yav hee demiştim sınıf kopmuştu. Buda böyle bi anımdır

• 3. sınıftaydım. Katı maddeye mok, gaz maddeye osuruk, sıvı maddeye de çiş demiştim. Keşke demeseymişim
  • Rizörvıd.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.