Şimdi Ara

Ögretmenlerin Yeni İstegi 24.09 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
10.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Valla şu forumdaki öğretmen konularını okuyunca insan tiksiniyor. Bulursam koyarım geçen bı tanesi doguruup doğurup saliyolar bebelerine bakıcılık yapıyoruz diyordu. Bu tiplere çocuklarımızı emanet edeceğimiz düşüncesi beni şahsen çok geriyor.
    Mesleğe yeni baslayanlarin öğrenen olmalarında ya da bu işi yapmalarinda en büyük neden *garanti memurluk* olduğunu duymak çok üzücü
    Hepimiz mahalledeki eve en yakın ilkokula gittik okul/öğretmen sorgulamasını yapmadık öyle bir şey de yoktu.
    Şimdi herkes iyi okul iyi öğretmen peşinde
    Neden? Öğretmenlerin bunu bı sorgulamasi lazım. Meslektaşlarından azımsanamayacak büyük bir kısmı mesleği kirletiyor
    Ha bir de şu forumda en ufak eleştiriye anasına küfür edilmiş gibi tepki veren öğretmenler var.lutfen mesleğinizi ve kendinizi alcaltmayin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 24 Eylül 2020; 22:55:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayın özü şu : öğretmen maaşları olması gerekenden cok daha düsük. MEB bunun farkında bu yüzden ek ders ile maaşı biraz olsun iyileştirmeye çalışıyor. Olması gereken şey normal maaşlarının ek dersli maaşları kadar olması. Simdi ögretmen düsmanları toplaşın ve bu postun altında kudurun. Ama unutmayın sizlerin çocuklarını 4.250 tl maaş alan o bok atmaktan usanmadığınız öğretmenler eğitecek.

  • turindebrouche kullanıcısına yanıt
    Merak etme daha donanımlı daha bilgili ve tuvaletine bile girilebilecek okullar yani özel okula veriyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öğretmenlerden birkaç kişinin böyle isteği geneli yansıtmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoldan geçen herkes öğretmen olabiliyor galiba ama millet o yoldan geçmemiş sanırım avanak avanak yaşarken yolu şaşırmışlar şimdi durup durup öğretmenlere sariyiorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 0




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 18 Ekim 2020; 13:40:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ajitasyon yapacaksak oynamayalim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tarum_58 kullanıcısına yanıt
    Şimdi bu adam günde 6 saat derse giriyor. Normal mesaisini bile tamamlamiyor. Ona rağmen 15 saat ek ders ücreti alıyor dediniz. Ayda 60 saat ek ders ücreti yapar. Yazıklar olsun ya paralar nerelere gidiyor. Herif normal mesaisini bile yapmıyor ona rağmen ek ders adı altında soygun var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öğretmenler, taksiciler, galericiler, emlakçılar ve müteahhitler bu ülkeyi çok yordu.


    Canımızı emanet ettiğimiz doktorlar, hele ki şu salgın döneminde bu kadar yaygara koparmadı.

  • öğretmen maaşları ülke standartlarına göre çok değil.14 yıllık öğretmen 4650 lira ham maaş alıyor.1000 lira gibi de ek ders ücreti desek.Konuşmaya münakaşa etmeye değecek bir para değil.Gelin lise mezunu bekçi maaşlarını tartışalım (5000+) derseniz?? gelin bunu konuşalım.

  • Bana gönderir misin 6.50 de derse başlayıp 15.30 da bırakan öğretmen ders programını

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wehrmacht kullanıcısına yanıt

    Kardeşim ona bakarsan doktorda fazla para kazanınca, tarla çiftlik alıp, içine hayvan atıp başına adam koyup hayvancılık, ziraatcılık yapmaya kalkanıda gördük. Sadece devlet memurlarına ilgili bir durum değil bu emlakcılık ,galericilik isleri. Serbest piyasa ekonomisi var ülkede ve maalesef herkes birbirinin alanına girebiliyor. Bu genel bir sıkıntı sadece memurlukla varsada cok fazla alakası yok. Sıkıntıda burda başlıyor neyse bu ayrı bir tartışma konusu


    Dershaneler kaldırıldı.Bencede iyi oldu bazı nedenlerden dolayı. Bir tek kpss için olanlar hayatta o da şimdilik. Zaten dershane hocaları genelde nitelikli, yetenekli hocalar. Bazıları sadece dershane hocalığı yapmak istiyor daha iyi kazandıkları için yani meb öğretmenligi kazanabilecek seviyede olan hocalar bile dershane hocalığı yapıyor.


    Gelelim MEB teki öğretmene, meslekte belli bir yol almış eski ögretmenler için lafım yok. Ha mesleki bilgisi yeterlidir yetersizdir söyledir böyledir falan. Orası hocanın kendisini baglar.

    ŞUAN bir öğretmen adayı 4 yıl üniversite, yetmiyor alanına hakim olmak, kendisini sürekli geliştirmek ZORUNDA, yetmiyor önüne formasyon, yüksek lisans falan koyuyorlar. Yetmiyor kpss diye bir illet var 3 ayrı sınava hazırlanıyorlar derya gibi konuların içinde aylarca. Kazanıncaya kadar çektiği çileyi bir Allah birde kendisi bilir. Kazanasıya kadar ömrünün en güzel yılları gençliği geçiyor belkide. Kazandı diyelim öğretmen sözleşmeli 3-4 yıl sadece maaş var. Öyle ek ders, kurs vs ek işlerden para kazanma olayı yok doğru düzgün. Basına bir tane hoca verir her türlü işini sana yaptırır. Okul yönetimi ile atan iyi değilse mobbing de uygulanabilir. Neticede sözleşmeli son çünkü. Yani uzun lafın kısası öğretmenlik dışarıdan göründüğü gibi değil.


    Ek ders ücretine takılmışsınız birçoğunuz ama emin olun o para onları anca kurtarır. Daha öncede dedim asgari ücretlinin maaşı su ekonomik şartlarda 5-6 bin olmalı diye memurun ki 7-8 bin diye. Maalesef bu ülkede hiç kimse hak ettiği üceri kazanmıyor.

    Rica ediyorum şu öğretmen kompleksinden çıkın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • fluminense kullanıcısına yanıt
    Hadi bakalım botları giyip geceleri 12 saat sokaklarda it kopuk içinde gez,kimlik kontrolü yap bakalım,öğretmenler gibi 3,4 saat okula gitmeye benzemez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • waRRioR kullanıcısına yanıt

    Senin gibi birileri yöneltmiş bizde sövmüşüz, akıl basa gelince is değişiyor ama sizin gibiler de gelmediği için ölene kadar aynısınız . Yadirgamiyorum Allah Bu kadar vermiş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wehrmacht kullanıcısına yanıt

    Ben öğretmen değilim. Sen adam ol konuşmasını öğren sonra insanlarla iletişime geç . 3 gram zekânızı buralarda harcamayın. Cik sokağa da dolar 8 euro 9 oldu diye tepin . Öğretmenlerle ugrasacagina.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen öğretmesin yani, anlamadığım şu ne diye laf anlatmaya çalışıyorsunuz ki sizi kıskanan insanlara . Yok şu is daha zormus yok söylemiş yok böyleymiş . Olmasaydın birader kim dedi sana o işi yap diye . Bile bile tercih etmişsin o işi yapmissin , yapıyorsun. Başka mesleklerde gözün vardıysa onu olsaydın. Millet ac . Birlik olacaklarına hala birbirlerini yiyorlar . Boş insanlara ya boş cevap vereceksin ya da hiç cevap vermeyeceksin. Kudursun dursunlar :))


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışmayan memurlar yine ağlak modda.. Alışık olduğumuz bir durum şaşırmadık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.