Şimdi Ara

Öğretmenlerin yattığı yerden maaş almasına tamam'da canlı derse ek para almaları büyük haksızlık!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
2
Favori
16.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
163 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ekşi ve donanımda her hafta açılan, öğretmenlere sallama konusu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModelX -- 20 Kasım 2020; 3:30:16 >
  • Benim de öğretmen akrabalarım var. 8 aydır işe gitmiyorlar. Arada bir uzaktan eğitim için birşeyler yapıyorlar ki kendileri bile haftada 1 gün çalışsak yeter diyor. Buna rağmen her gün ağlıyorlar. Tamam paranızda gözümüz yok. alın, herkes alsın ama her gün ağlamayın. sizin maaşınızın yarısından azına geçinen aileler var. utanın biraz utanın...

  • Kudurun canım hadi bakim 😂😂😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vatandaşı çıldırtmayı ne kadar seviyorlar. bir tarafda 2500 tl 2500 takla atan gariban kitle ki şu krizde onu da bulamayanlar var. bir tarafda yattığı yerden ek ders parası ve tam ücret alan öğretmenler var. ayıptır ayıp

  • Olaya bir de öğretmen tarafından bakmak lazım. Her öğretmenin evinde uzaktan eğitim vereceği ekipman olmayabilir. Bunu okul veya devlet temin etmeyecek, öğretmen kendi almak durumunda. Yani normal derse girdiği gibi ek ders ücreti alması gayet mantıklı bana göre.

  • Arkadaşım bende öğretmenim okulların açıldığı 2 aylık kısa süreçte biraz yasadiklarimdan bahsedeyim de belki biraz empati yaparsın. Görev yaptığım okul yatılı bölge ortaokulu yaklaşık olarak 2 aylık eğitim öğretim sürecinde 300 mevcudu olan okuldan yaklaşık olarak test yapıp kayıtlara geçen pozitif vaka sayısı 12 bu çocukların hepsinin dersine girdim ve hiçbiri belirti göstermediği halde pozitif çıktı kuvvetle muhtemeldir ki geri kalan öğrencilerin de büyük bir kısmı pozitifti ve hiçbir belirti göstermedi çünkü yatılı okul çocuk üç öğün yemeğini beraber yiyor beraber uyuyor beraber derse giriyor. Biri pozitifken diğerinin olmamasi çok dusuk bir ihtimal çünkü 7 24 beraberler ve çocukların maske takmadigi gercegini de göz önünde bulundurursak büyük ihtimalle bu çocuklar şuanda hastalığı aldi evine götürdü. Öğrenciler dışında 17 kişilik ogretmen sayısına sahip okuluma 6 pozitif 3 teması öğretmen vardı geçen cumaya kadar 2 aylık okul sürecinde bazen günde 3 maske takmak durumunda kaldım 3 maskeyle 7 saat ders anlattım maskeyle uyumak zorunda kaldım nöbet günlerinde 2 gün boyunca yalnızca bisküvi yemek zorunda kaldım vesaire elbette ben bu sartlarda çalışmayı göze almış o şekilde baslamıştım bu mesleğe bugün okul açılsa yine gider çalışırım sikinti yok benim açımdan ancak sıkıntı şurda başlıyor ki okulların tekrar açılması demek vakaların 7 8 binleri görmesi demek bu kış ortamında toplam enfekte sayısının da 40 50 binleri görmesi demek maalesef hastahanelerimiz böyle bir durumu kaldıracak güçte değil. Ek ders olayina geleçek olursak ben bu sene ayda 60 lira ek ders aldım gözü olan varsa İban atsın onu da göndereyim Problem değil ama bunun dışında rica ediyorum iç yüzünü bilmediğiniz bir mesleğe bok atmayın benim bulunduğum ilcede aileler çocuklarla ugrasmak istemediği için kaymakamlığa yazı ve imza göndermiş okulları açtırmak için şimdi siz kendi öz çocuğunuzà bakamıyorken bizim aynı anda 30 tanesine ugrasmamiza karşılık aldigimiz parayi eleştirmeyin bir çoğumuz ay sonunu zor getiriyor zaten bilmedigibiz şeyler hakkında yorum yapmayın herkes kendi işini yapsin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • birilerinin maaşına dil uzatınca memleketin refaha kavuşacağını mı sanıyorsunuz? asgari ücret 10bin tl olsun. asker doktor öğretmen polis imam vs hepsine Allah daha çok versin ama bunlar çözüm değil. Memleketin en büyük sorunu maaşlar değil, üreten değil tüketen toplum olduk alım gücümüz gittikçe düşüyor, bunlara odaklanalım milletin maaşına değil

  • quote:

    Orijinalden alıntı: İsen Buga

    Okullar yine kapandı öğretmen komşum yine Antalya'da yazlığına geçer

    Ne zaman acıldı ki hocam?Marttan beri boyle, tanıdıgım Eylul sonu Ege Akdeniz turu yaptı, luks cipinin taksidi baya bitti.Aksam bizdeydi.Cok rahat diyor ac neti ver dersi bacakları uzatarak cok guzel diyor.Umarım Egitimin taserona verildigi gunleri de goruruz.


    Bir de ek ders ucreti de var.Normal ders bitti bir de ek ders var.Ustune eger ozel ders veriyorsa onun da algısı yok,vergisi yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 20 Kasım 2020; 14:21:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huso

    Ne zaman acıldı ki hocam?Marttan beri boyle, tanıdıgım Eylul sonu Ege Akdeniz turu yaptı, luks cipinin taksidi baya bitti.Aksam bizdeydi.Cok rahat diyor ac neti ver dersi bacakları uzatarak cok guzel diyor.Umarım Egitimin taserona verildigi gunleri de goruruz.


    Bir de ek ders ucreti de var.Normal ders bitti bir de ek ders var.Ustune eger ozel ders veriyorsa onun da algısı yok,vergisi yok.



    Alıntıları Göster

    Bir doktorlara bak adamların sesi çıkmıyor bir de bunlara çok iyi örgütleniyorlar twitterdan falan e boş vakit çok olunca tabi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anlaşılır gibi değil nedir öğretmenlerden alıp veremedikleri çoğu devlet kurumunda memurlar dönüşümlü uzaktan çalışıyorlar haftada 1 gün, ayda 5 gün gidenler var çevrede. ben sanmıyorum ki oturup evden iş yürütsünler..

  • Okula ara verildi cocuk evde kaldi ya atarlanmış tabi olur olur baska bakici bulursun dert etme bukadar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuya gelen cevaplarda öğretmenlerdeki vizyonsuzluğu bir kez daha gördük.

  • "La gardaşım ne etti size bu örtmenler" diye soruyorum?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CyberXTR

    Konuya gelen cevaplarda öğretmenlerdeki vizyonsuzluğu bir kez daha gördük.

    Bu konuda yazanlar gerçekten öğretmen ise çok üzücü bir durum.Akliyla savunma yapamayan, konudakilere hakarete edenler, argo sözler söyleyenler, terbiyesiz herif yazanlar var.Elimden gelse bu tip öğretmenleri meslekten men ederim, şunlara soruşturma açılsa memuriyet vakarina yakışmayan hal ve hareketlerden disiplin cezası alırlar, bu kadar bilgisiz ve eğitimsizler, bu şekilde hakaret ve aşağılayıcı hitap ile yazanlar.

    Ek Ders olayına gelince, fiili olarak haftalık ders saati atıyorum 30 saaatse, üzerine de 18 saat ders anlatiyorsa alınabilir fazla ucret, neden alinmasin.Ama haftalık 30 saat dersi anlatmadan, üzerine de ek ders yapmadan ücret alıyorsa almamalilar, helal para olmaz.

    Ek Ders kaç saat fazla yaptıysa, o kadar almalı ek ders ücretini bir öğretmen, gerisi helal para olmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 20 Kasım 2020; 17:21:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konuyu açan şahıs ve bu şahıs gibilerin derhal forumdan uzaklaştırılması gerekiyor.

  • Ülkeyi soyup soğana çevirenler bile öğretmenler kadar eleştirilmedi şu ülkede.

    Öğretmenlere saldırmayın, öğretmen olmak kolaysa öğretmen olunda görelim.

    4 Kişilik ailenin aylık açlık sınırı 8000TL arkadaşlar. bunları konuşun öğretmenleri değil.

    not: öğretmen değilim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 20 Kasım 2020; 17:57:20 >
  • Cehennemde yeni bir zebani işe başlamış. İlk gün kıdemli zebani tarafından gezdiriliyormuş. Her yerde dev, yüksek kaynar kazanlar içinde yanan insanlar ve her bir kazanın başında zebaniler varmış. Bizimki bakmış derin bir kazanın başında 5 zebani bekliyor.
    – Bu ne demiş ?
    – Bu Almanların kazanı, sürekli birlik olup yardımlaşıp üst üste çıkarak yukarıya tırmanıyorlar ve oradaki zebaniler de tırmananı tekrar aşağıya atıyor…
    Biraz daha ilerlemişler dev bir kazan daha. Başında 3 zebani bekliyormuş. Bizimki yine dayanamamış;
    – Peki burada niye 3 zebani bekliyor?
    – Bu da Amerikalıların kazanı, bunlar da arada yardımlaşıp çıkmaya çalışıyorlar ve görevli 3 zebani yukarıya çıkanı tekrar aşağıya atıyor.
    Bizimki bakmış bir sürü dev kazan ve her kazanın başında çeşitli sayıda görevli zebani varken ileride bir kazan var ki başında hiç zebani falan yok. Hemen atılmış;
    – Yahu bu kazanda niye görevli zebani yok, boş mu?
    Kıdemli artık bıkkın bir şekilde cevaplamış;
    – O Türklerin kazanı. Görevli zebaniye gerek duymuyoruz. Zaten içlerinden birisi çıkmak için çaba sarf ettiğinde diğerleri birlik olarak hemen onu aşağıya çekiyor.

    Ülkenin fıkrasını yapmışlar.İzahi olmayan şeyin mizahı olur çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hermes Marka Çanta kullanıcısına yanıt
    Milletvekillerini araştır.
    Öğretmene sallayan boş yapıyordur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.