Şimdi Ara

Öğretmenden Kullanılmamış G4 + 3 Orj. Batarya + 3 Orj.Şarj Kiti + 1 Orj. Kapak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık LG Model #G4
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    G4 telefonumu önceki telefonum olan Note II’de ki olan sorunlardan dolayı Aralık ayında Vatan Computer Ankara Eryaman Şubesinden aldım. (Faturam elimdedir.Gönderilecektir.) Telefonum “Lg Türkiye” garantili. Yani İthalatçı garantisi altında değil.

Telefonumum neredeyse hiç kullanılmadı. Bir tek kılcal çizik (bakın kılcal diyorum) göremezsiniz. Önceki telefonumda çok fazla sayıda uygulamam olduğu ve bunları aktif olarak kullandığım için G4’ümede bunları yükleyip öyle kullanayım diyerekten 3 aydır işlerimin yoğunluğu nedeniyle bir türlü yükleyip de ayarlarımı yapamadım. Telefonumun öylece yattı.

Tabi telefonumu alır almaz aynı önceki telefonum olan Note II’me yaptığım gibi 3 tane şarj standlı orijinal batarya aldım. (Faturam elimdedir.) Bataryalar ilk dolumundan sonra neredeyse hiç kullanılmadı. Bu arada Note II‘me aldığım gibi 1 tanede hepsiburada.com’dan orijinal (ithalatçı garantili) arka kapak aldım. (Faturam elimdedir.Gönderilecektir.)

Bu arada kullandığım telefonun arka kapağındaki kılıfı dahi çıkarmadım. Ne derece kullanmadığımı anlayın :-)

Kulaklığını kutusundan bir kez olsun çıkarıp da denemedim kulağıma sokmadım. Yani telefonumda yok yok. Sadece ihtiyaçtan dolayı da satıyorum. Zaten Note II’mdeki sorunda çözüldü. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun güle güle kullansın.

Fiyatı: Hepsi dahil 1599'dür. Telefonu tek başına 1399 tl'ye verebilirim.

PAZARLIK ASLA YOKTUR ARKADAŞLAR. EN SON İNEBİLECEĞİM FİYAT BU.

Öğretmenden Kullanılmamış G4 + 3 Orj. Batarya + 3 Orj.Şarj Kiti + 1 Orj. Kapak Öğretmenden Kullanılmamış G4 + 3 Orj. Batarya + 3 Orj.Şarj Kiti + 1 Orj. Kapak Öğretmenden Kullanılmamış G4 + 3 Orj. Batarya + 3 Orj.Şarj Kiti + 1 Orj. Kapak Öğretmenden Kullanılmamış G4 + 3 Orj. Batarya + 3 Orj.Şarj Kiti + 1 Orj. Kapak Öğretmenden Kullanılmamış G4 + 3 Orj. Batarya + 3 Orj.Şarj Kiti + 1 Orj. Kapak Öğretmenden Kullanılmamış G4 + 3 Orj. Batarya + 3 Orj.Şarj Kiti + 1 Orj. Kapak Öğretmenden Kullanılmamış G4 + 3 Orj. Batarya + 3 Orj.Şarj Kiti + 1 Orj. Kapak Öğretmenden Kullanılmamış G4 + 3 Orj. Batarya + 3 Orj.Şarj Kiti + 1 Orj. Kapak Öğretmenden Kullanılmamış G4 + 3 Orj. Batarya + 3 Orj.Şarj Kiti + 1 Orj. Kapak Öğretmenden Kullanılmamış G4 + 3 Orj. Batarya + 3 Orj.Şarj Kiti + 1 Orj. Kapak Öğretmenden Kullanılmamış G4 + 3 Orj. Batarya + 3 Orj.Şarj Kiti + 1 Orj. Kapak Öğretmenden Kullanılmamış G4 + 3 Orj. Batarya + 3 Orj.Şarj Kiti + 1 Orj. Kapak

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mottopid -- 26 Şubat 2016; 10:57:54 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Baltalamak gibi olmasın da sıfırı 1400 civarına satılıyor hocam. Bu fiyata alıcı bulmanız zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Hugh Jackman

Baltalamak gibi olmasın da sıfırı 1400 civarına satılıyor hocam. Bu fiyata alıcı bulmanız zor.

3 orjinal sarj kiti + 3 orjinal batarya + 1 orjinal arka kapak + kullanılmamış lg türkiye garantili g4 :) sadece bi hatırlatma yapmak istedim...

Orijinalden alıntı: mottopid

quote:

Baltalamak gibi olmasın da sıfırı 1400 civarına satılıyor hocam. Bu fiyata alıcı bulmanız zor.

3 orjinal sarj kiti + 3 orjinal batarya + 1 orjinal arka kapak + kullanılmamış lg türkiye garantili g4 :) sadece bi hatırlatma yapmak istedim...

Haklısınız aksesuarlarınız ucuz değil fakat 1 batarya+şarj kiti harici çoğu kişi gereksiz bulabilir. İyi satışlar.

Edit: fiyatı baya düşürmüşsünüz , eski fiyata göre konuşmuştum. Ayrıca yine sıfırı 1400 civarı G4'ün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hugh Jackman -- 25 Şubat 2016; 19:35:01 >

quote:

quote:

Haklısınız aksesuarlarınız ucuz değil fakat 1 batarya+şarj kiti harici çoğu kişi gereksiz bulabilir. İyi satışlar.

Edit: fiyatı baya düşürmüşsünüz , eski fiyata göre konuşmuştum. Ayrıca yine sıfırı 1400 civarı G4'ün.

1400 lira ama "lg türkiye" garantili, güvenilir bi yerde bu fiyata var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mottopid -- 26 Şubat 2016; 10:56:01 >

• mottopid kullanıcısına yanıt
    Fiyatı yine düşürdüm bu arada :-)

Buyrun G4 1565 Lira LG Türkiye garantili.

http://www.techcadde.com/LG-G4-H815-32-GB-LG-TURKIYE-GARANTILIDIR-_137237.html?ref=akakce&source=mobil&v=1.94.7

Tekrar söylüyorum yanlış anlaşılma olmasın baltalamıyorum fakat forumda 999 Liraya kadar inen temiz G4'ler var. Bu fiyata alıcı bulmanız zor. Bu son mesajımdı iyi satışlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hugh Jackman -- 26 Şubat 2016; 19:15:25 >

Şayet sadece iki şarj ünitesi iki pil ve arka kapağı satmayı düşünürseniz özel mesaj atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirmes -- 26 Şubat 2016; 19:47:57 >

http://www.techcadde.com/LG-G4-H815-32-GB-LG-TURKIYE-GARANTILIDIR-_137237.html?ref=akakce&source=mobil&v=1.94.7

Tekrar söylüyorum yanlış anlaşılma olmasın baltalamıyorum fakat forumda 999 Liraya kadar inen temiz G4'ler var. Bu fiyata alıcı bulmanız zor. Bu son mesajımdı iyi satışlar dilerim.

1- benim aldığım yer vatan computer, o dediğin siteye ne kadar güvenebilirsin, kendine ne kadar muhattap bulabilirsin?
    2- Ne kadar duyulmuş güvenilir bir site?
    3- şuan dediğin sitede 1581 tl, bende "kullanmadan" 1400'e satıyorum bunda ne anormallik var? Ben bunu 1800'e aldım vatandan.
    4- sen 999 liraya satılan ithalatcı garantili bol bol kullanılmış, garantisi son senesine girmiş telefonlara güveniyorsan al kardeşim.

• quote:

quote:

1- benim aldığım yer vatan computer, o dediğin siteye ne kadar güvenebilirsin, kendine ne kadar muhattap bulabilirsin?
    2- Ne kadar duyulmuş güvenilir bir site?
    3- şuan dediğin sitede 1581 tl, bende "kullanmadan" 1400'e satıyorum bunda ne anormallik var? Ben bunu 1800'e aldım vatandan.
    4- sen 999 liraya satılan ithalatcı garantili bol bol kullanılmış, garantisi son senesine girmiş telefonlara güveniyorsan al kardeşim.

1-Vatan veya bimeks, a yada b, farketmez. LG türkiye garantili olması önemli.Siz telefonunuzda sorun olunca vatan ile değil LG türkiye ile muhatap oluyorsunuz. Bunu bilmiyorum demeyin.
    2-Sitenin kapıda ödeme seçeneği mevcut, zaten lg türkiye? Başka soru?
    3-Sizin aldığınız yerde şu an 1581 diyorsunuz, bimeksde ve n11 de 1550 diyelim, kredi kartı kampanyasıyla veya n11 kampanyasıyla birleşince 1450 ye alabildiğimizi farzederzek, sizin vatandaki fiyatı göstermenizin hiçbir anlamı yok.
    4-şahsi yorumunuz.

Satmak istiyorsanız, dockları ayrı satın, cihazı ayrı bence. İstediğiniz fiyata yakın belki satarsınız.

• hocam satisa devam mi fiyatta bi güncelleme varmi ?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.