ÖĞRETMEN OLUN
-
-
HAYIR ÖĞRETMEN OLMAYACAM İŞTE, SAKARYADA EEM OKUYACAM BANA ENGEL OLAMAZSIN KÖTÜ İNSAN, İYİLİĞİMİ İSTESEYDİN SAKARYADA EEM OKUMAMI İSTERDİN BANA NE BANA NEE NANAİKKKKK İNANMIYOM İŞTE YALAN SÖYLÜYOON,, BEYLER TİPİM NASIL BENCE İÜ NET TOP TIER ÜNİ YAHAAAAAAAAA PLATİN SAÇLI ANKARA İÇİN PASİF
_____________________________ -
boun matematik öğretmenliği...
_____________________________ -
25k mı? var mı kaynak?
_____________________________ PSN: MMEntS7
Hayallerle yaşayanı gerçekler öper. -
iü eem okusam 85 bin maaş alır mıyım hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 19 Haziran 2023; 14:3:16 >_____________________________ -
birde öğretmenle evlenip taşrada 4k kiraya oturdun mu tamamdır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yav bak işine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
sen gerçekdışı şeyler yazınca suç yokta biz yazıncamı suç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 19 Haziran 2023; 14:26:16 >
Karı koca polis memuru olsan temmuz zammıyla 23-23 46 bin lira eve girecek miss gibi
ŞDKDDÜKFÜFKFĞFFKFĞG
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
atanma sıkıntısı var işte
HAYIR ÖĞRETMEN OLMAYACAM İŞTE, SAKARYADA EEM OKUYACAM BANA ENGEL OLAMAZSIN KÖTÜ İNSAN, İYİLİĞİMİ İSTESEYDİN SAKARYADA EEM OKUMAMI İSTERDİN BANA NE BANA NEE NANAİKKKKK İNANMIYOM İŞTE YALAN SÖYLÜYOON,, BEYLER TİPİM NASIL BENCE İÜ NET TOP TIER ÜNİ YAHAAAAAAAAA PLATİN SAÇLI ANKARA İÇİN PASİF |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler