Şimdi Ara

Öğretmen Olmaktan Korktum :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1314858398618

2007'de liseden mezun oldum. Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler. Üç senede neler değişmiş.

• Oturaklı bir öğretmen olursan böyle bir sorunla karşılacağını sanmıyorum.Bu olay kasıtlı olarak canlandırılmış ve kaydedilmiş sanırım ayrıca, öğrenci öğretmenine 'sanane' diyecek öğretmen ' hemen disipline' diyecek.Oooldu.
  • Canlandırma olduğunu biliyorum ama bundan beteri varmış. Amcam sınıf öğretmeni ve 8.sınıf öğrencileri tarafından tehdit ediliyormuş.

Bana göre bu canlandırmada öğretmen doğru davranmadı. Ortada bir sorun olduğu aşikar. Öğretmenin bu soruna karşı çözüm üretmesi lazım. Zıtlaşarak idareye göndermesi çözüm olamaz. Bu tür gençlerin bir şekilde topluma kazandırılması lazım. Tehdit ede ede toplumdan izole edeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 19 Mayıs 2010; 2:09:04 >
  • Ailesinden terbiye almamış 'neredeyse' ergenliğini bitirmiş birisine bence bir öğretmen terbiye vermek zorunda değildir. Böyle bir tipe verilecek tek terbiye kızılcık sopasıyla olur diye düşünüyorum
    Ama daha ergenlik çağında olan bir çocuğu disiplinle,yaptırımla tehdit ne kadar doğrudur,tartışılır.
    Öğretmenlik meşakatli iş yahu.
  • "dut değneğiyle sözünü dutdurcan hayıt değneğiyle hayırlı evlat etcen "der di benim büyüklerim tabi bu enenson yöntem ,bunları yaşamamk için sınıfla çok vakit geçirmek onlara çok emek vermek okul haricinde sınıfla beraber olmak onlara görevler vvermek gerek eğer bu kadar uğraşmam derse bir öğretmen ,günü kurtarmanın yolu bugüne kadar her hocanın yaptığı gibi malesef dayak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.