Şimdi Ara

Öğretmen Necmettin Yılmaz şehit edildi iddiasına valilikten açıklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Çiftçibaşı köyünde öğretmenlik yapan giden 23 yaşındaki Necmettin Yılmaz'ın terör örgütü PKK tarafından şehit edildiği iddia edilmişti. Terör örgütüne yakın sitelerde yer alan bu iddianın ardından Tunceli Valiliği çok önemli bir açıklama yaptı. Açıklamada "Devam eden çalışmalarda; şu ana kadar öğretmenimizin şehit edildiğine dair herhangi bir bulgu ve emareye rastlanılmamış olup kayıp olan öğretmenimizin bulunması için bölgede güvenlik güçlerimizce çalışmalar aralıksız devam etmektedir. Gelişmelerden kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir" denildi.

    karayolunda PKK'lı teröristler tarafından kaçırılan öğretmenin aracı ateşe verilmişti. PKK tarafından kaçırılan öğretmenin 21 Haziran'da şehit edildiği iddia edildi. Terör örgütüne yakınlığıyla bilinen bir internet sitesi öğretmen Necmettin Yılmaz’ın şehit edildiğine ilişkin haber yayımladı.

    VALİLİK: ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

    Tunceli’de PKK’lı teröristler tarafından kaçırılan öğretmen Necmettin Yılmaz’la ilgili Tunceli Valiliği açıklama yaptı. Öğretmen Yılmaz’ın şehit edildiğine ilişkin herhangi bir bulgunun olmadığı kaydedilen Tunceli Valiliği’nin açıklama şöyle:

    "Devam eden çalışmalarda; şu ana kadar öğretmenimizin şehit edildiğine dair herhangi bir bulgu ve emareye rastlanılmamış olup kayıp olan öğretmenimizin bulunması için bölgede güvenlik güçlerimizce çalışmalar aralıksız devam etmektedir. Gelişmelerden kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir."
    http://www.hurriyet.com.tr/susuz-elektriksiz-koyun-ogretmenini-sehit-ettiler-40498013







  • Kılına zarar gelmeden geri dönsün istiyor insan ama umalımda umduğumuz gibi olsun.



    Adam eğitim vermeye gidiyor başına gelene bak ? Bu nasıl bir yavşaklık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.