Arkadaslar ben bu kisilerin calismadan cabalamadan aylarca yatmasindan sıkıldım birde siz ogretmen olamamissiniz kudurun yaziyorlar Gelin şunları kpss de tokatlayalım Kendi alaninda bile sorularin yarisini bile cozememisler Memuriyettede bunlarin ne oldugu ortaya ciksin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Öğretmen maasini elestirenler

-
-
İstediginiz kadar laf soyleyin bunu ben demesem baskasi soyleyecek
Dogrulari gercekleri reddetseniz de boş
Hakaret de etseniz kucumseseniz de bos
yuzde 10luk ögrencilerin takdir ettigi kisiler haric kalani bedavacı takimi ozelsektore gecse 1 bardak suyu hakketmeyen insanlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
Bu ogretmen dusmanligi degildir
Emek kazanc oraninda ülkenin en cok kayrılan ve en az calisan grubusunuz ve hala bunu reddetmeniz insanlari ofkelendiriyor
Bana ne derseniz deyin Kral cıplak ben demesem baskasi diyecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 6 Temmuz 2024; 11:9:24 >
Up
Valla haklisin billaha haklisin ya birde kazanamadiniz diyorlar gelde cildirma
Boun un en yuksek ogretmenligine girecek puanim vardi ben ideallerim oldugu icin secmedim
Bana kalsa bakan olsam isterse hepsi istifa etsin max asgari ucret o da haftada 6 gun gunde 8 saat begenmeyeni ormanci yapardim agaclara anlatsin
Dogru konussalar zaten kimse bir sey demeyecek varsa yoksa yalan
milyonlarca ogretmen var neymis egitim kalitesi duser daha nereye dusecek lgs yks ortalamalari berbat
Ben bunu daha once bir arkadasla konusmustum madem erkeklik yapiyorlar buyurun
Bakanlik her sene lgs yks gibi alan sinavi yapsin basarisiz olana asgari basarili olana yuksek maas
Ama bedavaci yiyici tayfa bunu istemez bakma gelsin derler gelince ogretmen dusmani diye bakana iftira atarlar halbuki bakan denetlemek istemistir
Burada vicdan sahibi bir kisi bile bunu reddedemez
Bakani linc ettiler ogretmen dusmani biz sinav olmuyoruz bakan kendini ne zannediyorlar vb
Bakana ne hakaretler ettiler neler soylediler hele twitteri yıktılar yalansa yalan desinler twitter orada duruyor
Birde maaslar duserse ogretmen bulamazsiniz diyorlar
Sokakta kolunu sallasan ogretmene carpiyor adamlardan milyonlarca var
Egitim kalitesi duser ogrencilere iyi egitim veremezmis verimliligi dusermis
Acsin baksinlar lgs yks ortalamalarina asıl hakaret bu zaten dusun kalitesiz olmayan hali bu dussun kalite daha nereye dusecek zaten diplere inmis
Ustte yazdiklarima populist dusunmeyen dogruya dogru diyen 1 kisi yalan bunlar DİYEMEZ
Kanka halep oradaysa arşin burada
Her sene sınavı yaparsın alanina hakim olmayana 1 hak daha tanir 2.basarisizlikta kadrodan cikarirsin olur biter
Negatif sayiları sıralayamayan koklu sayidan bi haber ortaokulmathocam vardi ki kendisınıfogretmenidegildi brans ogretmeniydi
yuh be benden yana hakkım gectiyse haram olsun
Yahu ne kadar boş adamlarsınız siz, hiç işiniz gücünüz yok mu?
Son birkaç gündür saçma sapan yok öğretmen maaşı şu kadar yok şu şöyle yok bu böyle saçma sapan başlıklar açıp duruyorsunuz. Size giren çıkanın hesabını sormanız gereken çok daha farklı makamlar var ama işinize gelmediği (veya bir yerleriniz yemediği
) için oralara laf atamıyorsunuz işinde gücünde insanlara laf atmakla meşgulsünüz. O kadar kebap işse git öğretmen ol seni tutan mı var? Kpss yaparım ederim diyorsun gir öğretmen ol o zaman, yatıyorlar sonuçta yata yata para geliyormuş, seni şu anki bölümünde tutan ne anlamıyorum.
-
söyle bakalım sen kimsin necisin ne iş yaparsın. neyi başardın bu güne kadar da seni eğiten yada eğitemiyen öğretmenler ile bu kadar uğraşırsın. daha amiyane de konuşurumda gerek yok. zorun ne aslan parçası.
ha ben öğretmen değilim ve hiç bir zamanda düşünmedim. lan öğretmenler daha düne kadar ülkede en az maaş alan kişiler idi. şuan 657 ye bağlı amelelik yapan bile 2 asgariden fazla alıyor bak AMELE. okuyon dimi. hasbel kader açıktan felan lise bitirmiş özürlü grubundan felan girmiş amele bile 35-40 civarı maaş alıyor. sen neyin hesabını yapıyon. şuan malesef ak la kara birbirine karıştı.
asgari ücretin en fazla 15 bin olması lazımdı 17 yi mecburen seçim için verdiler. sonrası iplik söküğü gibi geldi. normalde asgari ücret alanın o para ile ayı çıkaramaması en doğal olandı, zira asgari ücret en alt maaştır. yeni girene verilen ve vasıfsız olanın aldığı. ama gün geçtikçe tüm sanayi sektörü çalışanları en alta ayak udurunca topluca onlarınki yükseldi ve malesef zam furyası amleli 657 leri bile 2 asgari ücret yaptı.
normalde asgari ücretin daha az olması öğretmenin 3 asgari ücret maaşı alıyorken amele 1,5 asgari almalı en alt maaş imam 2-2,5 düz memur da aynı sonrasında mühendislerinde 4 asgari almaları gerekir ona bakarsan. ee sen yine dersin ki ne iş yapıyolar.
eee elinden alanmı var sende önce oku sonra kazan sende yatarak maaş al derim bende.
-
Hocam kendilerinin doktor dis hekimi mudur maasini hakkettiklerini dusunuyorlar ve
Haftada 2 3 gun calisip hala da maas az bize sunu verin bunu verin diye gozlerinin doymamasi
Kendilerini bir sey sanmalari ve onune geleni kucuk gormeleri
Kendi seviyelerine bakmadan milleti asagilamalari
beni rahatsiz etti hakaret olmadikca burada olani yazdım
Benim basarilarimda payi olan hocalarim toplam hocalarimin max yuzde 2 si onlara aldiklari alacaklari helal olsun ama
Kendi adima ozele gecse ac kalacak carpim tablosunu aklinda tutamayan mat hocam sorulari ben anlamiyorum deyip gonderen geo hocam ders anlatamadigi icin videoizleten soru gotrudugumuzde ben cozemedim diyen fizik hocam yalan yanlis bilgilerle 30 sene oncesinin sorularini ezberleyip bize dayiyan mevcut sorulardan haberi olmayan biyo hocama kendi adima haram olsun
Siz de biliyorsunuz bu alan cokmus curumus bir alan yuzde 98 i ben devlete atayim kendimi olene kadar devlet baksin diyen bedavaci tipler
Ben bunlari demesem baskasi diyecek gercekler bunlar
bak olayı detaylı anlatman daha açıklayıcı olmuş. o konuda haklı olabilirsin şöyleki; son 7-8 yılda çıkan mulakat olayı ile hak eden le mok yiyen birbirine karıştığı için sıralama olarak yüksek sıralardan eğitim kazananlar değilde mulakatı geçenler atanıyor. e emeksiz börek olunca da sesleri çok çıkıyor.
meb bakanı ben öğretmenimi seçerim arkadaş diyor. ve yanlışta ısrar kötü oluyor sonra.
öğretmenler hala daha ağlıyormu bilemiyorum ama 4-5 sene önce yukarda benim bahsettiğim asgari ücret x 2.5/3 alıyorken bi avukat veya mühendis asgari x3.5 alıyordu ve o zaman geçinemiyoz die çok söylendiler.
önce doktorların maaşı düzeltildi sonra hemşiler ederinden çok alınca(anestezi teknikeri bizle aynı maaşı alıyormuş yancılarla beraber) öğretmenler de neredeyse üst seviye alır oldular. şuan ederinin en altını mühendis/ vet hek grubu alıyor. ama rabbime şükürler olsun ki aldığım bana yetiyor. o çok alıyorda ben neden almıyorum diyemem.
öğretmenlere uzmanlık kığayı bedavadan çekildi. şuan 5-6k fazladan aldıkları doğrudur. ama hakkı ile işlerini yapan çok öğretmen de var.
mesela fen liseleri öğretmenleri seçerek alırlar, tayin değildir çoğu ve o okullardaki öğretmenlerin çoğunluğu çok çabalıyorlar. iyiki devlet fen liseleri var.
-
Hocam bahsettigim beceriksiz grup genelde eski hocalar mesela kafasindan carpim tablosunda sorun yasayan 21 yillik hoca fizikci rahat 33 yillik digerlerinde en genc olan 17 ustu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- itü yatay geçiş
- grammarly türkçe
- 95 tyt 65 ayt kaç bin
- matematik röntgeni yorumları
- parabolün doğruya en yakın noktası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X