Şimdi Ara

Öğretmen maaşı neden çok ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
4.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ogretmmenlerin maasi cok cok az. O soruyu bir.milletvekili icin sorsan ? Ne yapiyor ne maas aliyor. Birakta ogretmen 5 bin alsin. Adam yetistiriyor ogretmen adam ediyor doktor muhendis yetistiriyor onlarin temelini hazirliyor. Ogretmen değilim benden yana helal olsun hakkim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 173 Gün tatil yapıp 4000 yada üstü maaş alıyorlar gün içinde boş derslerinide sayarsak çok temiz iş :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar da öğetmen olsaymış o zaman. Adam yıllarca okullarda dirsek çürütmüş 3 bin lira maaşa ev gecindiriyor, bu da işçiyle ögretmeni kıyaslıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğretmenim Ferrarimle geziyorum geçen gün, maaşlar yatmış mı diye bir kontrol ediyim dedim. Çektim Ferrariyi halkbankın önüne, bir de ne göreyim bu ay maaş 13500 yatmış. Hop dedim noluyor? 25 bin olmalı ek-ders kemiksiz. Aradım mutemeti, hocam bu para ne bu benim Ferrarinin aylık yakıtına yetmez dedim. Kaydım fırçayı. Sağolsun hemen maaşı düzeltti. Bir 10 binde aylık hakkımız olan yakıt parasını hesabıma geçti. Oradan verdim gazı gittim okula yan yan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'da yaşıyordum öğretmen olarak Van'ın Erciş ilçesine atandım ve 6 yıl orada kalacağım. Yılda 2 ay ailemin arkadaşlarımın yanına gelip vakit geçirecek olmamız mı size rahatsızlık veriyor? 6 yıl boyunca evinden ailenden uzak olmanın aylık karşılığı 3500 TL ve hala buna laf yapıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulusumuzun geleceğini tayin edecek insanları yetiştiren insanlarin maasindan bahsediyoruz dimi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam zaten konuyu açtıktan sonra tüymüş.cahilleri hoşgörün öğretmenim.
  • mali müşavir maaşları bile bu kadarhttps://devletdairesi.com/mali-musavir-maaslari/
  • .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SezerBulutt

    İstanbul'da yaşıyordum öğretmen olarak Van'ın Erciş ilçesine atandım ve 6 yıl orada kalacağım. Yılda 2 ay ailemin arkadaşlarımın yanına gelip vakit geçirecek olmamız mı size rahatsızlık veriyor? 6 yıl boyunca evinden ailenden uzak olmanın aylık karşılığı 3500 TL ve hala buna laf yapıyorsunuz.
    dostum sen yeni öğretmen oldun herhalde. 3500 tl mi alıyorsun yeni atandıgın halde?
  • Diğer memurlar ve ense zırva kıyasın hariç haklısın, ingiliztere de asgari ücretin %10 fazlası ücret alıyor öğretmen!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titan321 -- 16 Ağustos 2019; 13:39:19 >
  • Öncelikle belirteyim; öğretmen değilim. Bu benim yapabileceğim bir iş değil, yapı itibariyle kafam da kaldırmaz.

    Yalnız Türk milletine özgü garip, yakışıksız bir hastalık dikkatimi çekiyor ; " doktor neden o kadar kazanıyor ? Öğretmen niye çok maaş alıyor ? Falanca neden ense yapıyor ?" sözleri çok sarf ediliyor. Örneğin tıpta belli branşlarda yetişmiş eleman ihtiyacı, hatta açığı var ama gel yap desen kimse de rahatını bozup ders çalışmak, asgari 15-20 senesini bu işe ayırmak istemiyor. Maaş eleştirmeye, doktor dövmeye herkes talip.

    Yaşıtları sokaklarda eşşeklik ederken çok ciddi şekilde azmedip çalışan, çalıştığı için gençliğinin önemli bir kısmını yaşayamayan bir yakınım yurt dışında burs kazandı, gitti okudu,mezun oldu, şimdi çalıştığı şirkette üst düzey yönetici, ülke paramızla kıyaslayınca aylık 80-100 bin tl para kazanıyor. Önü de açık. Şimdi oturup hayıflanalımmı "yavvv bu niye çok maaş alıyor"

    Facebook, instagramda bütün gün beğeni kasmayan, televizyonda izlediği saçma sapan yerli dizlerden etkilenip sokakta itlik mafyacılık peşinde koşmayan, günde 2-3 saat adam gibi dersini çalışan iyi bir bölüm kazanır. Tabi ki şans faktörü ve kişisel becerilerde önemli ama neticede azmeden insan iyi bir yere gelir.

    Sonuçta akşama kadar önünden kalkmadığınız instagramın tiktokun sahibi de yattığı yerden milyon dolar kazanıyor, onuda eleştirin. Hatta eleştirmekle kalmayın oturun sizde ense yaparak tıpkı onlar gibi milyon dolarlar kazanın. Nasılsa çok kolay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motorstorm_x -- 19 Eylül 2019; 14:35:26 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.