< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bitti. Kesinlikle herkesin izlemesi gereken bir dizi oldu. Devam etseydi yine çok güzel olacağına emindim. Ama herkes unuttu. |
Aga bu konudan 34 bölüm cikmazdi zaten. Bence iyi oldu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen 13 bölüm giderdi bencede. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltioPasha -- 16 Kasım 2020; 5:9:58 > |
Hocam iyi reklam yapilmadi üste baska bi arkadasin yazdigi gibi. Bende mesela pandemiden sonra bazi dizileri biraktim izlemeyi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Diziyi daha yeni bitirdim. Diziyi çok beğendim diyebilirim. Tam dijitallik dizi aslında, televizyonda harcanmış resmen. Buna rağmen dizi devam etse daha baya malzeme çıkarmış, devam edilebilirmiş hissiyatını epey veriyordu. Çünkü zaten bazı şeyler hep soru işareti olarak kaldı ana konu haricinde. Dizi bölüm süresi uzun sayılsa da kendini izlettiren, çeken bir dizi. Orjinalinin de 1. bölümünü bunu bitirdikten sonra izledim, belki sonra devam ederim. Gördüğüm kadarıyla bana göre bizimkisi kesinlikle çok daha iyi duruyor. Orjinalinde kültür farkından mı bilmiyorum bana çok ruhsuz ve donuk geldi karakterler falan. Bizde zaten dram işini, duygu işini iyi yapıyoruz, üstüne de bu hikaye olunca çok iyi olmuş. Mesela orjinalinde polisler, öğretmenler falan bir tuhaf davranıyor gibi geldi bana. O kadar şey oluyor kimsenin umrunda değilmiş veya böyle rahatmış gibi davranmalar falan... Tabi sadece 1. bölüme göre söyledim bunu, devamını belki izlerim, sarmadığı için devam etmedim şimdilik, dediğim gibi belki kültür farkındandır. Diziye şahsen puan verecek olursam 8/10 veririm. Tv dizisi olmasından dolayı uzatılan, gereksiz olan yerleri olmasa 9'a doğru giderdi. |