Şimdi Ara

Öğrenmesi En Cool Çalgı Aleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 26.6.2020)
Giriş
  • Garip bi başlık oldu ama şöyle açayım, hangi çalgı aletini çalarsak ortamlarda daha çok havamız olur?

edit: aklıma havalı 3 tane geldi, sizin düşündüğünüz varsa söyleyin ekleyeyim şıklara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 20 Mart 2016; 19:54:43 >

Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • Üflemeli çalgiyla bi yere varamazsin. Soyle vurmali calgi dene. Piyano gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tambur mesela sesi tok inanilmaz guzel bir saz. Hem cogu kisi bilmez ne oldugunu.

Kanun zaten biliyorsunuz.

Ud.

Ney

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

Bunlarla olsan olsan liseli ergen olursun.

Tambur mesela sesi tok inanilmaz guzel bir saz. Hem cogu kisi bilmez ne oldugunu.

Kanun zaten biliyorsunuz.

Ud.

Ney

keman ve piyano liseli işi mi oluyor, yapma aga şimdi.
    Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en iyi erkek vokal (rock)??
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Liseli erkek = gitar
    Liseli kiz = keman

Az cool liseliler piyano aski

• Piano

Seni elit yapar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Ben saksafon çalıyorum diyen arkadaşımın havası kimsede yok.

• şu enstrümanın güzelliğine bakar mısın yav

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilgi çekmek için çalınan her enstruman iticidir

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.