Şimdi Ara

ÖĞRENCİLER , MÜDÜRDEN vs. DAYAK YERSE KARŞILIK VEREBİLİRMİ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yakup13





    velilerde iş yok , kimisi hocalarla aynı kafadan etide senin kemiğide diyenler...
    e canım kolaymı yüzlerce veletle baş etmek olur o kadar diyenler...
    kimmiş onlarki sana vuruyorlar deselerde hakkını aramayan boşver diyenler...





    Hiçbiri. Veya hepsinin karışımı.


    Veliler üşeniyor. Kim uğraşacak şimdi diyor. X öğrencisinin velisi bunu, bir başka Y öğrencisi dayak yediği gün söylüyor. Ancak, söz konusu dayaklar X öğrencisine atıldığında veli birden karakter değiştiriyor ve "Türkiye'deki eğitim sistemi çok kötü. Çocuklarımıza dayak atılmaması lazım. Vay efendim, o öğretmen ne biçim öğretmenmiş..." diye şeyler söylemeye başlıyor. Eğer üşenme hâlinden biraz çıkabilirse, öğretmenin dayak atmasına karşı çocuğunu savunmaya başlıyor. Ama çıkabilirse...

    Veli toplantısından önce bir öğrenci olarak sorunlarımızı (Dayak ve iyi ders anlatmaları dâhil) hem öğretmenlerimize hem de velilerimize söylüyoruz. Öğretmenlerin pek taktığı yok. Veliler ise "Tamam çocuğum, toplantıda bildireceğim onu." diyor büyük bir gaz alıp. Ancak veli toplantısı esnasında hiç bir veli çıkıp da öğrencilerin haklarını savunmuyor, sorunlarını cesurca dile getiremiyor. Ya da doğru savunmasını bilmiyor.

    Bizim eski kimya öğretmenimiz hiç iyi bir öğretmen(!) değildi. Bunu defalarca velilere söyledik. Müdür de pek ilgilenmiyordu, sürekli kendini ve onu haklı çıkartıyordu. Ancak veli toplantısında 1 tane velinin bile çıkıp da bu konuyu konuşmamış olduğunu görünce sigortalarımız attı. Hatta o kimya öğretmeni bozuntusu organizma sınıfa gelmiş ve velilerle şen şakrak sohbet etmiş.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.