Şimdi Ara

Öğrenci için faizsiz kredi kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Maddi dururumumuz bu ara kötü de faizsiz kredi kartı verdı aylık limit 500 teb mi neydi bilen var mı ?

• Kredi kartı istiyorsan eğer İşte Üniversiteli ve YKB Play Kartı tavsiye ederim. TEB hakkında bir bilgim yok. Bu iki kartta ilk olarak 500 TL limitli oluyor. İhtiyaç durumuna göre bu limiti arttırman da mümkün. Üniversite öğrencisi olduğun süre boyuna kart ücreti ödemezsin.

Faiz konusunda tam bir bilgim yok. Kart borcun geldiği zaman asgari/minimum ödeme tutarını ödersen eğer kalan miktara göre faiz uygulanır. Ama bu da öyle çok yüksek bir tutar olmaz. Kartın limiti de düşük olduğu için ayda en fazla 5 lira filan olur heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celotpl

sitesine baktım işte üni nin ama pek bilgi bulamadım nereden öğrenebilirim

Forumda şu şekilde genel bir ayrıntılı konu var, buradan kullananlara sorabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_44946344/tm.htm

Ben de İşte Üniversiteli kart sahibiyim ama üniversitem uzadığı için maximum karta döndü.

Burada genel bilgiler var.
    https://www.isteuniversiteli.com.tr/page/kredi-karti

Burada, dikkat edilmesi gereken noktalar konusunda faizle ilgili iki madde var.
    https://www.isteuniversiteli.com.tr/page/kredi-karti-kullanim-kilavuzu

1. Kullanmakta olduğun kredi kartlarına ait faiz oranı, ücret ve komisyonlar için Bankacılık Hizmetleri Sözleşmesi’ni ve hesap özetlerini dikkatlice okumalısın. Bankamız kredi kartlarına uygulanan ücret, faiz ve komisyon oranlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsin.

5. Kredi kartı hesap özeti borcunun asgari tutarını mutlaka öde, böylece gecikme faizine maruz kalmaz ve kredi notunun düşmesine engel olursun. Bu ödemeyi takip etmek zorunda kalmamak için, vadesiz hesabından otomatik ödeme talimatı verebilirsin.

Kardeşim istediğin şey kredi kartı üzerinden nakit avans çekmekse onu da verdiğim forum linkinden arkadaşlara sorabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok sağol hocam başvurdum bakalım
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.