Şimdi Ara

Öğrenci İçin Birikim-Yatırım Yolları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
7.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, ben üniversite öğrencisiyim. Güncel olarak İş Bankası Bankamatik kullanıyorum sadece. Kendimce her ay elime geçen paranın bir miktarını (ayda en fazla 300 tl en az 200 tl yada 2 ayda 500 tl) birikim için vadeli hesaba yada önerebileceğiniz başka yöntemlerle biriktirmek istiyorum. Şu anda elimde örneğin 500 tl bulunuyor. Amacım her ay elimde kalan miktarlarda parayı yatırım için koyabileceğim bi vadeli hesap gibi bir yöntem. Mümkün olduğunca hem karlı hem güvenli ve de risk almadan kar edebileceğim bir hesap yada yöntem arıyorum. Eğer vadeli vs. öneriniz olursa eğer lütfen bana banka vs öneriside yapınız. Tecrübelerinize çok ihtiyacım var. Yardımcı olacak olanlara şimdiden çok teşekkürlerimi sunarım, iyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dohtorauburn -- 12 Ekim 2017; 18:50:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • isbank'ın faizleri düşüktür...ENPARA 12.75 küçük mevduat için ideal...


  • Ben de tam olarak böyle bişey arıyorum. Enparanin günlük faizi güzel ama yurtta kaldığımdan kartı alamıyorum. Bu tarz gecelik faiz veren yerler neresidir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitcoin alıp uzun vadede elinde tutarsan iyi kazançlar elde edebilirsin
  • expertadvisor kullanıcısına yanıt
    İş cep %10 faiz diyor. Enpara mantıklı geldi ama bir bilgim olmadığı için emin olamadım. Siz kullanıyor musunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zenmate kullanıcısına yanıt
    Bitcoin hakkında hiçbir fikrim yok, biraz bahsedebilir misiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık altın, dolar yada euro da düşünüyorum bu konuda fikirleriniz nedir ? Birikim için mantıklı mıdır ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dohtorauburn kullanıcısına yanıt
    Bitcoin dünyanın en değerli kripto para birimidir. Size uzun vadede yatırım yapmanızı tavsiye etmemim sebebini merak ediyorsanız geriye dönük 6 aylık, 1 yıllık bitcoin bitcoin fyatlarına bakmanızı tavsiye ederim
  • Nereden, nasıl yapabiliyoruz işlemlerini peki ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • is cepten yatirim hesabi ac her ay petkim aselsan tupras hisslerinden esit miktarda al 5 yil sonra biriken parayla iyi araba alirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma benim üni zamanlarım geldi. 2.sınıfta bende aynı fikirdeydim. Mezun olunca elimde birikim olsun istemiştim. Senin gibi 200-300 koymaya çalışıyordum kenara. Unutabilmek için de vadeli hesaba bağlamıştım parayı. Her ay miktarı güncellerdim. Çeşitli yöntemlerle yatırım yapıp çoğalttım. Risksiz ticari yöntemler al-sat felan. Üni sonunda 25bin kadar para toplamıştım. Yeni mezun için fena değil o miktar. Umarım sana motive olur. Fikrin güzel. Azda gözükse ilk başlarda. Unut harcamayı çoğalmasını bekle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ogrenciyim merak ediyorum.harcligimdan her ay ayırıyorum.internetten aylik 50 100 tl bile olsa olur nasil para kazanabilirim.en iyi yol faize mi yatırmak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitcoin için güvenilir siteleri yazabilir misiniz ben bakıyorum da btcturk çok fazla belge istiyor ikametgah vs vs. Yurt dışı kökenli de olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Btcturk var ama paribu ondan daha iyi "btctalk türkçe" bölümünde istediğin kadar bitcoin bile bilgi var.
    Bizde verdik ehliyet fotosu ve ikametkahı o tür işlerde zorunlu koşulmaya başladı artık.
    Btc her zaman risktir ama vadeli hesaba atıp faiz kazanmak risksiz hiç kafanı ağrıtmaz.
    Enpara faiz oranları yüksek döviz al sat yapabilirsin enpara üzeriden dolarda 75pip makas euroda 110pip aralıgı var, en azından döviz kripto paralar kadar riskli değil.
  • Haklısın hocam mantıklı dediğin doları 1 haftaya düşürürler bi 100 dolar yapayım kalsın kenarda 😂😂

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar öyle uzun süre düşük seyredemez artık çünkü yılbalı geliyor yani dolar mevsimi :D
    dolar bu aylarda yüksek volatilite gösterir yapabildiğin kadar scalping yap.Kenara atıp turşusunu kurcaksan altın al
  • takip
  • https://www.solucanalsat.com/uyekayit?TkUyOWJMb3phOHZxRzRQazF5REhPeUY2UWc1aDdLNFRsS1ZZM0dJV1ZPWS9mY2QveWs3VERrbkEyU2hNdUZtRw%3D%3D
    Solucan Al Sat adında bir site var ama gerçek bir şirket bu, vergi noları belgeleri falan her şey paylaşılmış. Solucan alıyorsun onlar senin için solucanlara bakıyor ay sonu karı veriyor sana. Solucanların bitmesi gibi bir olay yok ömür boyu kazanç sağlıyor yani. Mesela ben 2 ay önce 600 liraya 1000 solucan aldım. Her ay 70-80 civarı geliyor. Karların da şirket geliştikçe artması düşünülüyor.Bir de kazancım belli olsun diyenlere 1000 lira yatırıyorsun 1 yıl boyunca her gün 5 lira veriyor. Yıl sonunda 800 lira kazanç oluyor. Sitede 3 farklı kazanç imkanı bulunmakta:
    1- Slc almak. Bu açılacak olan borsanın para birimi. Şu an kampanyalı bir şekilde satışta, borsa açılınca fiyatı yükselecektir. O zaman satarak kar elde edebilirsiniz. Türkiye'nin Bitcoini olabilme şansı var.
    2- Trade paketleri: Sitede de gördüğünüz gibi 4 tane paket var. Atıyorum 1000 liralık paketi aldınız diyelim. Her gün hesabınıza 5 lira yatıcak. Paket 365 günlük. Yani yıl sonunda 1800 liranız olacak.
    3- Sonuncu olarak da solucan alırsınız. Bu solucanların şirkete getirdiği kar ay sonunda hesaplanır ve solucan sahiplerine dağıtılır. Şirket şu anda yolun başında 0.08-0.09 gibi kar oranları oluyor genellikle. Mesela 1000 solucan aldınız. 1000x0.09 dan o ay 90 lira kazanırsınız. Bu oranlar dediğim gibi şirketin kazançları arttıkça artacak. İyi tarafı ise solucanların bitmesi gibi bir olay yok. Bu yüzden ömür boyu kazanç sağlıyor denebilir.
    https://www.solucanalsat.com/uyekayit?TkUyOWJMb3phOHZxRzRQazF5REhPeUY2UWc1aDdLNFRsS1ZZM0dJV1ZPWS9mY2QveWs3VERrbkEyU2hNdUZtRw%3D%3D Buradaki linkten kaydolup sistemi inceleyebilirsiniz. Herhangi bir sorunuz veya merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim.Öğrenci İçin Birikim-Yatırım Yolları




  • hortlatma zamanı gelmiş. 3 yılda ne kadar biriktirdiniz hocam?

  • berkcelik16 B kullanıcısına yanıt

    bu arada çok güzel bir böyle salakça şeylere neden yatırım yapılmamalı örneği olmuş


    site mahkeme kararı ile kapatılmış Öğrenci İçin Birikim-Yatırım Yolları 

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.