Merhaba, ben 2010 yılında bir üniversitenin bir bölümünü kazandıktan sonra 2012 yılında tekrar sınava girip önceki bölümümü sildirip başka bir universitenin başka bir bölümüne geçtim ve bu bölümden mezun oldum. Üniversite affı geliyormuş sanırım, sorum şu ki, önceki bölümüme dönüp bu bölüme sınavsız kayıt yaptırabilir miyim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supermann07 -- 24 Haziran 2022; 21:55:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Öğrenci Affı Hakkında Soru
-
-
Af çıktığı zaman, terör hariç her ne olursa olsun(kendi isteği dahil) ilişiği kesilenler kayıt yaptırabilir diyor. Siz de kendi isteğinizle sildirdiğiniz bölüme kayıt yaptırabileceksiniz.
-
Çok teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostlarım, af hayırlı olsun hepimize. Af ile kayıt olup merkezi geçiş hakkı oluyor mu bilgisiniz var mı ? 2018 de yoktu. Aynı program şartı vardi ikamet olayı vardi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bunu yarın öğrenci işlerine soracağım.
-
Ben de yarın öğrenci işlerne gidecegim başka bölüme geçmek için. Yazı da ğniversite senatosu karar verir diyor.
2 . Yol ise aynı bölğme kayıt yaptırıp myp ile geçmek
Herkese merhaba, bugün hem kaydimi sildirdiğim hem de geçmek istediğim üniversiteleri aradım. Duyuruları takip etmemiz söylendi, net bir şey yok şu an ancak teorik olarak konuştuğum üni.lerle ilgili olarak, önce bölüme kaydolmamız, ardından da merkezi puanla yatay geçiş yapmamız mümkün.
Benim tezli yüksek lisans affım var.
1-Bunu tezsize çevirebiliyor muyum?
2-Başka bir üniversiteye yatay geçiş yapabilir miyim?
3-Başka bir bölüme geçiş yapabilir miyim?
4-Başka bir üniversite başka bir bölüme geçiş yapabilir miyim?
Aftan faydalanma için son başvuru süresi ne zaman?
-
sadece son sorunuzu cevaplayabilirim: 7 kasım 2022 olması lazım.
-
Öğrendiğim kadarı ile cvp vereyim:
af ile geri döndüğünğzde ilk önce kendi programınıza kaydınız yapılır
daha sonra üniversite senatosu yatay geçiş kapsamında öğrencinin farklı bölüme geçip geçemeyecegi hakkında karar verir tamamen senato ya baglı.
başka ğni ye geçme konusu ise senatonun af fınızı onaylamadından sonra olur bu da malesef çogu üni de yetişmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X