Şimdi Ara

oğlumun adı atatürk olsa ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben yurt dışında yaşıyorum ve oğlum olursa adını atamızın o güzel adını koymak istiyorum(ATATÜRK) fakat türkiyede galiba bu yasak ama çocuğum rus vatandaşı olacak,sizin değerli fikirlerinizi almak isterim

• Türkiye'de yasak ama yurtdışında nasıl olur bilemiyorum.nufüs müdürlüğüne bi sorman gerekir.şimdiden allah analı babalı büyütsün abicim
  • Bence koyma niye diye sorarsan yarın bir gün çocuguna ağır küfür ederse Atatürk'e saygısızlık olur diye dusunuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NisoseR -- 12 Temmuz 2008; 23:43:30 >
  • Mustafa Kemal koymanızı öneririm.
  • Mustafa Kemal olsun.

Wasell

Saliselerle senden sonra yazdımç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakkrazeN -- 12 Temmuz 2008; 23:41:40 >
  • Gevurlar kesin ayrımcılık yapar ve dalga geçer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: orumcheeek

uyuz musunuz ya garip garip isimler toprak atlas hepsi çok garip normal bi isim koyun işte dalga geçerler çocukla filan hem belki çocuk bigün türkiyeye gelmek isticek?

:S

güzel olur bence fırsatın varken...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın adı ne? +6
    20 yıl önce açıldı
    bu kızın adı ne ??
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wasell

Mustafa Kemal koymanızı öneririm.

evet bu daha iyi olur bence.
  • ok hevesliysen olabilir ama çok dalga geçerler(ben olsam geçerdim)
    mesela "hoop ata rakı leblebi devam mı"
  • Mustafa Kemal koymaniz daha iyi olur hiç olmazsa Atatürk'ü anımsatiyor ama direk Atatürk koyarsaniz üzerinde büyük bi baski olacaktir..
  • ama atatürk kimsede yok! benim amacım bu idi ve bunu bilerek o ismi koymayı düşündüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wasell

Mustafa Kemal koymanızı öneririm.

Bencede daha iyi olur
  • arkadaşlar burada hala atatürkün kim olduğunu bilmeyenler var ve 30 yıl sonra belki kimse hatırlamayacak!!! ama mustafakemal den memlekette dolu ve birazda tepkim var devletimize,hz.muhammetin ismi normal ama atatürkün isminin başkasına konması yasak nedeen?oda bir milletin sevdiği bir isim ve kimsede yok daha doğrusu kimse koyamıyor o ismi
  • Atatürk ismine izin vermezler.
  • izin verilmiyor bildiğim kadarıyla...
  • Geçenlerde bir öğretmen televizyona çıkmıştı.3 oğlu vardı.En büyüğe Gazi ortancaya Mustafa en ufağada Kemal ismini koymuş.4. çocuğu olsa isimini paşa koyardı heralde.Aklıma geldi de.

İsmini Atatürk yerine Mustafa Kemal koyabilirsin
  • kim vermeyecek rusyamı?ben rusyada yaşıyorum çocukta rus vatandaşı olacak
  • Çocuğunun başını belaya sokarsın olacağı bu, ayrıca yasaktı galiba.

(bu sana değil bela olacak adamlara)
  • quote:

Orjinalden alıntı: moscow34

kim vermeyecek rusyamı?ben rusyada yaşıyorum çocukta rus vatandaşı olacak

Çocuk rus vatandaşı olucak ama ismi ATATÜRK olucak ilginç madem rus neden türk ismi kullanıcak ki hemde ''ata Türk'' bence sonu oviçle biten bi isim bulun tam uyum hesabında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorthol -- 13 Temmuz 2008; 0:01:35 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.