Bildirim
oglum ve ben :) yeni ss geldi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Allah bozmasın mutluluğunuzu , hep öyle sev çocuğunu inşallah -
quote:
Orijinalden alıntı: antizero
Allah bozmasın mutluluğunuzu , hep öyle sev çocuğunu inşallah
Amin hocam Allah Razı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evlilik mi yaş kaç hocam çok gençsiniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke boşanmasaymışsınız.(tabi bize konuşmak kolay)Evli misin şuan başka bir bayanla ? ve oğlunuzu neden 7 ay göremediniz ? -
aha fotoğrafı görür görmez tanıdım. hatırlıyorum buraya evlenirken konu falan açmıştınız hocam. demek olmamış evlilik, hayırlısı olsun diyelim. -
Hocam maşallahınız var tipiniz iyi ama siz sanki ingilizle evliydiniz?
2.kez evlendim hocam ilk esim ingilizdi cocugu alip ingilteteye gelince göremrdim 7 ay gerçi simdide ingilizle evliyim ama artik ingiltere de yasiyorum ve istedigim zaman görebiliyorum :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bırgungeridonecegim -- 6 Ocak 2014; 2:22:02 >
İngilterede mi yaşıyosunuz ya da eski karınız mı oralı -
7 ay cok fazla be ben olsam dayanamazdim , cocugunla daha cok vakit gecirmeye bak , baba sevgisindem mahrum birakma onu , bosanmaniz kotu olmus cocuk icin
Valla 7 ay 7 sene gibi geldi ama simdi en azindan her hafta sonu görebilecem benimlede kalabilecek :)
quote:
Orijinalden alıntı: cenkyyy
2.kez evlendim hocam ilk esim ingilizdi cocugu alip ingilteteye gelince göremrdim 7 ay gerçi sindide ingilizle evliyim ama artik ingiltere de yasiyorum ve istedigim zaman görebiliyorum :))
İngiltere de ne iş yapıyorsunuz ? Eğitim durumunuz nedir ? Benim de annem babam ben çocukken boşanmıştı.Zor oluyor.Fakat atlatılmayacak durum değil.
Adını ne koydunuz ? bir adı ingiliz bir adı türk mü oldu ?
Bu arada o büyüyünce çok canlar yakar.Yakışıklı olacak.Allah analı babalı büyütsün.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen
quote:
Orijinalden alıntı: cenkyyy
2.kez evlendim hocam ilk esim ingilizdi cocugu alip ingilteteye gelince göremrdim 7 ay gerçi sindide ingilizle evliyim ama artik ingiltere de yasiyorum ve istedigim zaman görebiliyorum :))
İngiltere de ne iş yapıyorsunuz ? Eğitim durumunuz nedir ? Benim de annem babam ben çocukken boşanmıştı.Zor oluyor.Fakat atlatılmayacak durum değil.
Adını ne koydunuz ? bir adı ingiliz bir adı türk mü oldu ?
Bu arada o büyüyünce çok canlar yakar.Yakışıklı olacak.Allah analı babalı büyütsün.
Amin hocam :)
Adi Kaan Turan ingiliz ismi yok burda bir emlak firmasinda evlerin genel sigorta durumlarini takip ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hadi gözün aydın -
Allah onu senden ayırmasın eminimki çocuk sevgisi çok başkadır -
Allah bağışlasın.
Hocam yaşınız kaç sorması ayıp çok erken girişmişsiniz bu tarz işlere ya da çok genç görünüyorsunuz.
Çok tatli maşallah (:
Allah ayırmasın bir daha hocam, Maşallah. -
allah bagislasyn kardesim bende 3 yasindaki yegenimi 2 senedir gormuyorum. bi tanesi 4. synyfa geçti ?uan -
quote:
Orijinalden alıntı: S.McManaman
Allah onu senden ayırmasın eminimki çocuk sevgisi çok başkadır
Hocam çocuk sevgisi öle birseyki anlatamam zamanla öle bir hal aliyorki sokakta aglayan baska cocuk bile görseniz gözleriniz doluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- duvara yumruk atmak
- değişik çantacı isimleri
- beloc mu dideral mi
- düşünmekten uyuyamamak
- reklamsız müzik çalar
- black friday ne zaman 2024
- türk çay emojisi
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- telegram indirim kanalları
- walmart dolandırıcılığı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X