Şimdi Ara

Oğlu Suriyeliler tarafından boğazından bıçaklanan baba: 'Seçim var sus diyorlar'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
5
Favori
26.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
479 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Antep’te 3 gün önce çıkan kavgada ağır yaralanan Necati Bağcı’nın babası Ali Bağcı, yetkililerin seçim gerekçesiyle olayın duyulmasını önlemeye çalıştıklarını söyledi.

    Oğlu Suriyeliler tarafından boğazından bıçaklanan baba: "Seçim var sus diyorlar"

    Antep’in Şehitkamil ilçesine bağlı Gazikent mahallesinde 23 Aralık gecesi, Mert Bağcı ve Necati Bağcı ile 3 Suriyeli mülteci arasında çıkan kavgada 2 genç ağır yaralandı. Kavgada yaralanan Mert Bağcı, tedavisinin ardından taburcu edilirken, boğazına aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan Necati Bağcı ise, Şehitkamil Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı.

    SURİYELİLERE YÖNELİK LİNÇ GİRİŞİMİ

    Sosyal medya üzerinden örgütlenerek dün kavganın yaşandığı mahallede Suriyeli mültecilere yönelik linç girişiminde bulunuldu. Olaylarda Suriyelilere ait kimi ev ve iş yerlerine zarar verildi. Polisin müdahalesiyle saldırgan kalabalık dağıtılırken, mahallede alınan geniş güvenlik önlemleri devam ediyor.

    ‘YETKİLİLER BENİ SUSTURMAYA ÇALIŞIYOR’

    Kavgada ağır yaralanan Necati Bağcı’nın babası Ali Bağcı, yaşanan kavganın "yan bakma" meselesinden çıktığını söyledi. Oğlunun ağabeyini arayarak yardım istediğini belirten Bağcı, “Kavga başlar başlamaz Suriyeli grup bir anda 35 kişi oluyor. Benim oğlum da şuan yoğun bakımda. Bütün yetkililer beni arayıp susmamı istiyorlar. Seçimin yaklaşmasından dolayı yetkililer bana ‘Seçim var sus. Sonra halledeceğiz’ diyor. Emniyet müdürü bizi kandırıyor. Mahallede olaylar çıkınca olayların yatışması için beni aradılar. Saldırganların yakalandığını söylediler de 3 gündür yakalanmayan suçlular 10 dakikada mı yakalandı? Bizim tek amacımız suçlular cezasını çeksin” dedi.

    Suçluların yakalanmasını isteyen baba Bağcı, “Suçlular yakalandığı zaman ben rahat ederim. Ben hukuki alanda mücadelemi sürdüreceğim" diye konuştu.


    Kaynak,
    https://gozlemgazetesi.com/HaberDetay/252/1109519/suriyelilerin-bogazindan-bicakladigi-gencin-babasi-bana-diyorlar-sus-secim-var.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaisyLucky59 -- 28 Aralık 2018; 16:34:31 >







  • sen ne yaptin?

    KESİNLİKLE HAKLİSİN gidip suriyelileri vurmadik linc etmedik sen reis gotuyun kili oluyum derken ben senin icinmi ugrascam ?

    HAKLİSİN 80 senelik dedeleri cikarip bicak parasi vardi ameliyat olamazdik simdi biseyimiz yok ozelde bile tedavi oluyoz diyen dedelere suriyeliler yuzunden bize sira gelmiyo bi sus diye diye agzinin ortasina vurmadik yasina hurmeten

    HAKLİSİN siz 15 temmuz sucuk ekmek kofte gununu coluk cocuk meydanlarda kutlarken biz cocuklariniz yarim ekmek fazla yesin ihtiyaciniz vardir diye meydanlara inmedik!

    HAKLİSİN 1600 TL asgari ucret alirken sen hayatinda yaninda resim bile cektiremeyecen arabalar alirken kredi cekip bizden kimse seni uyarmadi ARABA ALCANA DOLAR AL REİS BRUNSONLA ATAR YAPCAK DOLAR 7.20 OLCAK OZAMAN BOZDURUR KAHRAMAN OLURSUN diye

    HAKLİSİN seker fabrikalari satilirken kapatilirken TURK TELEKOM PESKESLENİRKEN biz sana ulasamdik haber veremedik



    KESİNLİKLE HAKLİSİN DAHA NE YAPACAZ LAN DAHA NE YAPACAZ DİYE SULALENİZE SOVMEK YERİNE BURDA BOS YAPTİGİMİZ İCİN SONSUZ OZURLERİMİZİ KABUL ET BUNLARİN HEPSİ MUHALEFET OLMAYAN CEHAPE YUZUNDEN BAK BİRLİK OLAN BAHCELİYE KRAL KRAL
    Bu arap sevdası Osmanlı ümmet sevdası "dincilik" oynamak yavaş yavaş bu hale getirdi ülkeyi.Hayır 20 yıldır değil bu .Önceden de vardı.Bizim hamurumuz böyle.Bizim insanımız böyle.Sadece son 10 yılda iyice ortaya çıktı.Bazen düşünüyorum Atatürk zamanıda ülkeyi kurtarmasa Cumhuriyeti yine kurabilir miydi diye ? Bu kadar rahat devrim yapabilir miydi diye ? Ha diyeceksiniz ki o zaman ortada kurulacak şey olmazdı o da doğru.Ama o yıllardan beri süregelen şeyler var.Sonra köy okulların kapatılması ,tarikatların kurulmaya başlanması ,yavaş yavaş fabrikaların kapanması vss..Hep bunlar bir amaç için hep birbirine bağlı.60-70 yıllık bağlantılar.
    yıllarca gözün gibi sakındığın büyütüp baktığın uğruna emeğini sevgini paranı döktüğün canın oğlunu elalemin pisliği bıçaklayıp ölümüne sebep olabilirdi . kendini ülkesinde zannedip, yaptığı suç değilmiş gibi aylak aylak ortada dolanıp emniyetin bile bişey yapamaması .. yazıklaaar olsun ne diyim . kimi kimin ülkesinde koruyorsunuz siz ya.. sus ne demek ya onlarca yüzlerce şehit ölüyor sesini bile çıkarma sus , elin suriyelisi vatandaşımızın canına kast ediyor sus .. o zaman alsınlar suriyelileri yerleştirsinler bizi vatandaşlıktan çıkarsınlar madem onların gözünde bir suriyeli pislik kadar bir pul kadar değerimiz yok .. budur arkadaş onlar yerleşsin onlar onlara oy versin biz ülkeyi terk edelim bu mudur yani . kimin ülkesinde kimin hakkına sus payı verdiriyorsunuz .


    yan bakmaymış ..kimin kime ülkesinde yan baktığını sanıyorsun , üst düzey makamların neredeyse canından olacak bir insanımızı bizim vatandaşımızı korumak kollamak bir yana imtiyaz verilmiş gibi keyfe keder yaşayan elin pislik suriyelisine tek yaptırımda bulunmadan sanki biz 2. sınıf vatandaş gibi de o pislikler buranın sahibi gibi herşeyi alttan almaya tenezzül eden bir yaklaşım . kimi kimden koruyorsunuz allah aşkına haa kimi kimden koruyorsunuz . 50 milyon suriyeli vatanımız için kanını dökmüş bu memlekette bizler değilde onlar yerleşip bizi mi bastıracak bune dengesizliktir ya .
    İşte bunlar bi Fransa olamadığımız için. Lafa gelse dünyanın en mükemmel ülkesiyiz, en namuslu, en müslüman, en en en en... İcraata gelince yine en ama en kötüsü. Yapılması gereken sandıkta yapılmalıydı, olmadı. Şimdiki seçimler de zaten çok önemli değil hangi parti kazanmış kim kazanmış. O kadar çok il değiştirdim, hepsinde aynı yolsuzluk aynı terane. Birileri sürekli zengileştikçe zenginleşiyor, bizler de sürekli daha çok fakirleşiyoruz. Aldığımız maaş artıyor, maaşımızın aldıkları azalıyor. Ne zamana kadar bu millet susacak? Ne zaman bitecek yahu bu? Fatih Portakal'ı linç ettiler peki neden? Hakkınızı arayın dedi diye. Bu mu adalet? Bu mu bu ülkenin düzeni? Yok kardeşim bu ülke düzelmez bence. Düzelir belki ama ben göremem.
  • Suriyeliler vip pasaport aldılar galiba.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse sesini cikarmiyor cok garip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezalet

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye seçim var sus diyorlarmış ki?

    Nasıl olsa her şekilde Akp kazanıyor.Boşuna kendilerini kasmasınlar...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşgal altındayız beyler. Şakası falan yok artık bu işin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz işçi olarak kullanılırken esnaf oralı değildi. Ev sahipleri vs, emlaktan bahsetmiyorum bile. Işinden olan ayrı, fırsatçı kesim ayrı. Yazık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bi yakınımın başına gelse alır silahı önüme çıkanı vururum son kurşuna kadar bu nasıl baba oğlunun boğazını kesmişler hukuki mücadelem sürdüreceğim diyor. Hak adalet olsa oğluna bunu yapabilirler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçiminizi de ensarlığınızı da Araplarınızı da ayrı ayrı ... ben sizin. Sadece bir tane adam koskoca Türkiye Cumhuriyeti'ni tımarhaneye çevirdi ya helal olsun ha.
  • Seçim var Sus Ne demek Lan..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • “ Vatan Sagolsun “ dememis mi?



    Vay fetocu vaaay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :Seçim var sus:

    Bu söz malum sözlükteki bi sözü hatırlatdı

    :sus ve yalamaya devam et:

    Bi antepli olarak susmayacagız . bu gün 25 aralık antep in gazi unvanını aldığı gün.susmayacagız ve bu seçim avuçlarını yalatacağız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak27 -- 26 Aralık 2018; 0:18:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Referandumda bağıra bağıra vatandaş yapacağız dediler. Kafalar neredeydi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olurda benim sevdiklerime zarar verir bir suriyeli, o zaman mahallelerine girerim takır takır indiririm hepsini sonrada aslanlar gibi cezaevinde yatarım. Hadi eyvallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • su an halk uyutuluyor ama bir gun bu Suriler cok buyuk ses getirecek bir rezillik yaparlarsa millet tekmeyi basar bunlara. bakmayin simdi ses yok cunku cogu kisinin bu olaylardan haberi bile olmuyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Fetocu beyanı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 26 Aralık 2018; 6:4:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha ne rezillik yapacaklar.
    Kaç kişinin canını yaktılar.
    Zamanında turgut özalda yaptıydı.
    Bunlar daha büyüğünü yaptılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 26 Aralık 2018; 6:33:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslan gibi de çocukmuş. Allah rahmet eylesin.

    Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Ülkeyi bu hale getirenlerin bir gün kendi çocuklarından çıkar umarım.
  • Bir diğer skandalda yakalanan kasap suriyeliler haklarında hiç bir cezai işlem yapılmadan sadece sınır dışı edilmiş.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.