Ogame'e yeni başladım . Neler yapmam gerekir , öneride bulunur musunuz ? Kısayollar fln . Oyun hakkında bilgi verirseniz iyi olur
kardeş hayatının hatasını yapmışsın :D
en kısa zamanda bırak derim
şimdi dediğimi anlıyamazsında hele bi ay çıksın bide düşman olsun o düşmanında ripleri olsun görürsün :D 4saatte bi alarmı kurar öle yatarsın
bu en küçük bi örnek daha ne çok zararı var bilemezsin.
quote:
Orijinalden alıntı: giggs_43
kardeş hayatının hatasını yapmışsın :D
en kısa zamanda bırak derim
şimdi dediğimi anlıyamazsında hele bi ay çıksın bide düşman olsun o düşmanında ripleri olsun görürsün :D 4saatte bi alarmı kurar öle yatarsın
bu en küçük bi örnek daha ne çok zararı var bilemezsin.
Çok oynamam
quote:
Orijinalden alıntı: _Nobody_
Çok oynamam
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: _Nobody_
Çok oynamam
ilk başta öyle dersin ama sonra elinden bırakamassın filon düşçek diye ödün kopar
sil hesabını
quote:
Orijinalden alıntı: jo_be
quote:
Çok oynamam
ilk başta öyle dersin ama sonra elinden bırakamassın filon düşçek diye ödün kopar
sil hesabını
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: jo_be
sil hesabını
kesinlikle sil o hesabı
quote:
Orijinalden alıntı: scyther81
quote:
sil hesabını
kesinlikle sil o hesabı
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: scyther81
quote:
sil hesabını
kesinlikle sil o hesabı
puhaha
sil sil daha silmedinmi
quote:
Orijinalden alıntı: giggs_43
quote:
Orjinalden alıntı: scyther81
quote:
sil hesabını
kesinlikle sil o hesabı
puhaha
sil sil daha silmedinmi
Alıntıları Göster
Bilgisayarıma format attım ben _nobody_ . Oyunu bırakmamakta kararlıyım , az oynuyorum zaten .
quote:
Ogame'e yeni başladım . Neler yapmam gerekir , öneride bulunur musunuz ? Kısayollar fln . Oyun hakkında bilgi verirseniz iyi olur
hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: overlord
quote:
hayırlı olsun
Bi ben bağımlı olamadım şu oyuna hayret bea
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-776EA6B8C
Bi ben bağımlı olamadım şu oyuna hayret bea
Alıntıları Göster
www.ogame.ypu.com buna başla :)
quote:
Orijinalden alıntı: bcn
www.ogame.ypu.com buna başla :)
Alıntıları Göster
Bende diğerleri gibi hiç başlamamanı tavsiye ederim.Ama yinede inat ediyorsan oyunu öğrenmek hiç zor değil.Teknik kısmındaki şartlara göre yeni araştırmalar yeni binalar yeni gemiler yapıcaksın aşama aşama.Belirli bir yerden sonra başka gezegenlere saldırmaya hammadde almaya başlayacaksın.En düşük seviyedeyken bile bunu yapabilirsin fakat uğraşmaya değmez derim.Zaten ilk sevilerde oyunu okuyarak oynarsın rahatça ancak ileri seviyelerde belirli bir strateji izlemelisin ve online süreni oldukça artırmalısın ki oyundan zevk alasın.Bu duruma geldiginde günün büyük bir bölümünde kafanda ogame olur yani bağımlı.HİÇ BAŞLAMA
quote:
Orijinalden alıntı: MassiveAttack.
Bende diğerleri gibi hiç başlamamanı tavsiye ederim.Ama yinede inat ediyorsan oyunu öğrenmek hiç zor değil.Teknik kısmındaki şartlara göre yeni araştırmalar yeni binalar yeni gemiler yapıcaksın aşama aşama.Belirli bir yerden sonra başka gezegenlere saldırmaya hammadde almaya başlayacaksın.En düşük seviyedeyken bile bunu yapabilirsin fakat uğraşmaya değmez derim.Zaten ilk sevilerde oyunu okuyarak oynarsın rahatça ancak ileri seviyelerde belirli bir strateji izlemelisin ve online süreni oldukça artırmalısın ki oyundan zevk alasın.Bu duruma geldiginde günün büyük bir bölümünde kafanda ogame olur yani bağımlı.HİÇ BAŞLAMA
Alıntıları Göster
baslama derim ama basladıysanda filoların vurulunca bırakırsın o kadar emegın gıttıgını gorunce genelde oyle oluyor....ayrıca ogrenmek ıstıyorsan ogame forum kısmına gır herseyı orada bulursun...
quote:
Orijinalden alıntı: kutbul
baslama derim ama basladıysanda filoların vurulunca bırakırsın o kadar emegın gıttıgını gorunce genelde oyle oluyor....ayrıca ogrenmek ıstıyorsan ogame forum kısmına gır herseyı orada bulursun...
Alıntıları Göster
Derhal bırak o oyunu
quote:
Orijinalden alıntı: djefecan
Derhal bırak o oyunu
Alıntıları Göster
bırakma. güzel oyundur. hayatını düzene sokar , yatacağın kalkacağın saati bilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: _Nobody_
Çok oynamam
Alıntıları Göster
quote:
Çok oynamam
heyyy gidi günler heyyyy
2.5 yıl önce bende böyle diodum
la nolcak canım sıkınca bırakırım die
ama bi yerden sonra ister sıkıl ister bunal ancak tatile alabiliosun :D
emeğime yazık olmasın die :D
quote:
Orijinalden alıntı: overlord
bırakma. güzel oyundur. hayatını düzene sokar , yatacağın kalkacağın saati bilirsin.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: overlord
+1905
quote:
Orijinalden alıntı: RichardDawkins
quote:
Orjinalden alıntı: overlord
+1905
Alıntıları Göster
evet ya şuanda tılsımogamede 100milyondan fazla malım var ve anca tatile alabildim o kadar malı biriktirdim nedolsa ama oyun oyun değilki haftalık milyar basıyon
quote:
Orijinalden alıntı: jo_be
evet ya şuanda tılsımogamede 100milyondan fazla malım var ve anca tatile alabildim o kadar malı biriktirdim nedolsa ama oyun oyun değilki haftalık milyar basıyon
Alıntıları Göster
ya adamın aklını bulandırmayın gel sen kardeşim gel 35. evrene gel
puanın 500k dan sonra oldumu tabiki sürekli diken üstündesin düşünsene 10 gün boyunca filo basıyosun sonra malın biri geliyo bütün filoyu siliyo artı savunmayı götürüyo gezegeni araziye çeviriyo kötü bi durum
ama yineede zevkli kim ne derse desin ikariamdan güsel
quote:
Orijinalden alıntı: bluqq
ya adamın aklını bulandırmayın gel sen kardeşim gel 35. evrene gel
puanın 500k dan sonra oldumu tabiki sürekli diken üstündesin düşünsene 10 gün boyunca filo basıyosun sonra malın biri geliyo bütün filoyu siliyo artı savunmayı götürüyo gezegeni araziye çeviriyo kötü bi durum
ama yineede zevkli kim ne derse desin ikariamdan güsel
Alıntıları Göster
Savunmanı iyi yapıp sağlam bi çar yaparsan yine büyük hasar alma şansın azalır
quote:
Orijinalden alıntı: EvrimDışı
Savunmanı iyi yapıp sağlam bi çar yaparsan yine büyük hasar alma şansın azalır
Alıntıları Göster
önce kademe sonra savunma kademe bastıkça 15 den sonra savunmada basmaya başla bence benm arklar olduğu için önce nanit aştıık :D şuan çok hızlı basıyom kademe ve savunmam süper benim puanıma göre şuan sömürge alıyom..