Şimdi Ara

Ogame'e Yeni Başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ogame'e yeni başladım . Neler yapmam gerekir , öneride bulunur musunuz ? Kısayollar fln . Oyun hakkında bilgi verirseniz iyi olur

• kardeş hayatının hatasını yapmışsın :D

en kısa zamanda bırak derim

şimdi dediğimi anlıyamazsında hele bi ay çıksın bide düşman olsun o düşmanında ripleri olsun görürsün :D
    4saatte bi alarmı kurar öle yatarsın

bu en küçük bi örnek daha ne çok zararı var bilemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: giggs_43

kardeş hayatının hatasını yapmışsın :D

en kısa zamanda bırak derim

şimdi dediğimi anlıyamazsında hele bi ay çıksın bide düşman olsun o düşmanında ripleri olsun görürsün :D
    4saatte bi alarmı kurar öle yatarsın

bu en küçük bi örnek daha ne çok zararı var bilemezsin.
    Çok oynamam

• quote:

Orijinalden alıntı: _Nobody_

Çok oynamam

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _Nobody_

Çok oynamam

ilk başta öyle dersin ama sonra elinden bırakamassın filon düşçek diye ödün kopar

sil hesabını

• quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

quote:

Çok oynamam

ilk başta öyle dersin ama sonra elinden bırakamassın filon düşçek diye ödün kopar

sil hesabını

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: jo_be

sil hesabını

kesinlikle sil o hesabı

• quote:

Orijinalden alıntı: scyther81

quote:

sil hesabını

kesinlikle sil o hesabı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: scyther81

quote:

sil hesabını

kesinlikle sil o hesabı

puhaha

sil sil daha silmedinmi

• quote:

Orijinalden alıntı: giggs_43

quote:

Orjinalden alıntı: scyther81

quote:

sil hesabını

kesinlikle sil o hesabı

puhaha

sil sil daha silmedinmi

Alıntıları Göster
    Bilgisayarıma format attım ben _nobody_ . Oyunu bırakmamakta kararlıyım , az oynuyorum zaten .

• quote:

Ogame'e yeni başladım . Neler yapmam gerekir , öneride bulunur musunuz ? Kısayollar fln . Oyun hakkında bilgi verirseniz iyi olur

hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: overlord

quote:

Ogame'e yeni başladım . Neler yapmam gerekir , öneride bulunur musunuz ? Kısayollar fln . Oyun hakkında bilgi verirseniz iyi olur

hayırlı olsun
    Bi ben bağımlı olamadım şu oyuna hayret bea

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-776EA6B8C

Bi ben bağımlı olamadım şu oyuna hayret bea

Alıntıları Göster
    www.ogame.ypu.com buna başla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcn

www.ogame.ypu.com buna başla :)

Alıntıları Göster
    Bende diğerleri gibi hiç başlamamanı tavsiye ederim.Ama yinede inat ediyorsan oyunu öğrenmek hiç zor değil.Teknik kısmındaki şartlara göre yeni araştırmalar yeni binalar yeni gemiler yapıcaksın aşama aşama.Belirli bir yerden sonra başka gezegenlere saldırmaya hammadde almaya başlayacaksın.En düşük seviyedeyken bile bunu yapabilirsin fakat uğraşmaya değmez derim.Zaten ilk sevilerde oyunu okuyarak oynarsın rahatça ancak ileri seviyelerde belirli bir strateji izlemelisin ve online süreni oldukça artırmalısın ki oyundan zevk alasın.Bu duruma geldiginde günün büyük bir bölümünde kafanda ogame olur yani bağımlı.HİÇ BAŞLAMA

• quote:

Orijinalden alıntı: MassiveAttack.

Bende diğerleri gibi hiç başlamamanı tavsiye ederim.Ama yinede inat ediyorsan oyunu öğrenmek hiç zor değil.Teknik kısmındaki şartlara göre yeni araştırmalar yeni binalar yeni gemiler yapıcaksın aşama aşama.Belirli bir yerden sonra başka gezegenlere saldırmaya hammadde almaya başlayacaksın.En düşük seviyedeyken bile bunu yapabilirsin fakat uğraşmaya değmez derim.Zaten ilk sevilerde oyunu okuyarak oynarsın rahatça ancak ileri seviyelerde belirli bir strateji izlemelisin ve online süreni oldukça artırmalısın ki oyundan zevk alasın.Bu duruma geldiginde günün büyük bir bölümünde kafanda ogame olur yani bağımlı.HİÇ BAŞLAMA

Alıntıları Göster
    baslama derim ama basladıysanda filoların vurulunca bırakırsın o kadar emegın gıttıgını gorunce genelde oyle oluyor....ayrıca ogrenmek ıstıyorsan ogame forum kısmına gır herseyı orada bulursun...

• quote:

Orijinalden alıntı: kutbul

baslama derim ama basladıysanda filoların vurulunca bırakırsın o kadar emegın gıttıgını gorunce genelde oyle oluyor....ayrıca ogrenmek ıstıyorsan ogame forum kısmına gır herseyı orada bulursun...

Alıntıları Göster
    Derhal bırak o oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: djefecan

Derhal bırak o oyunu

Alıntıları Göster
    bırakma. güzel oyundur. hayatını düzene sokar , yatacağın kalkacağın saati bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Nobody_

Çok oynamam

Alıntıları Göster
    quote:

Çok oynamam

heyyy gidi günler heyyyy

2.5 yıl önce bende böyle diodum

la nolcak canım sıkınca bırakırım die

ama bi yerden sonra ister sıkıl ister bunal ancak tatile alabiliosun :D

emeğime yazık olmasın die :D

• quote:

Orijinalden alıntı: overlord

bırakma. güzel oyundur. hayatını düzene sokar , yatacağın kalkacağın saati bilirsin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: overlord

+1905

• quote:

Orijinalden alıntı: RichardDawkins

quote:

Orjinalden alıntı: overlord

+1905

Alıntıları Göster
    evet ya şuanda tılsımogamede 100milyondan fazla malım var ve anca tatile alabildim o kadar malı biriktirdim nedolsa ama oyun oyun değilki haftalık milyar basıyon

• quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

evet ya şuanda tılsımogamede 100milyondan fazla malım var ve anca tatile alabildim o kadar malı biriktirdim nedolsa ama oyun oyun değilki haftalık milyar basıyon

Alıntıları Göster
    ya adamın aklını bulandırmayın gel sen kardeşim gel 35. evrene gel

puanın 500k dan sonra oldumu tabiki sürekli diken üstündesin düşünsene 10 gün boyunca filo basıyosun sonra malın biri geliyo bütün filoyu siliyo artı savunmayı götürüyo gezegeni araziye çeviriyo kötü bi durum

ama yineede zevkli kim ne derse desin ikariamdan güsel

• quote:

Orijinalden alıntı: bluqq

ya adamın aklını bulandırmayın gel sen kardeşim gel 35. evrene gel

puanın 500k dan sonra oldumu tabiki sürekli diken üstündesin düşünsene 10 gün boyunca filo basıyosun sonra malın biri geliyo bütün filoyu siliyo artı savunmayı götürüyo gezegeni araziye çeviriyo kötü bi durum

ama yineede zevkli kim ne derse desin ikariamdan güsel

Alıntıları Göster
    Savunmanı iyi yapıp sağlam bi çar yaparsan yine büyük hasar alma şansın azalır

• quote:

Orijinalden alıntı: EvrimDışı

Savunmanı iyi yapıp sağlam bi çar yaparsan yine büyük hasar alma şansın azalır

Alıntıları Göster
    önce kademe sonra savunma kademe bastıkça 15 den sonra savunmada basmaya başla bence benm arklar olduğu için önce nanit aştıık :D şuan çok hızlı basıyom kademe ve savunmam süper benim puanıma göre şuan sömürge alıyom..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.