Şimdi Ara

ofis için bilgisayar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar millet arkadaş diş hekimi. gelen hastaların kayıtları için ve office programları için kullanılıcak bir pc arıyor. ekran klavye fare dahil olan hepsi burada sistemleri var. ama 1. nesil i520m yazan işlemciler nasıldır pek anlamadık. dandik geliyor ama sadece bi kaç program için fiyatı yükseltmek istemiyor. sistem önerme yada toplama konusunda yardımcı olacak varmı? teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: küfrettin

    selamlar millet arkadaş diş hekimi. gelen hastaların kayıtları için ve office programları için kullanılıcak bir pc arıyor. ekran klavye fare dahil olan hepsi burada sistemleri var. ama 1. nesil i520m yazan işlemciler nasıldır pek anlamadık. dandik geliyor ama sadece bi kaç program için fiyatı yükseltmek istemiyor. sistem önerme yada toplama konusunda yardımcı olacak varmı? teşekkürler.

    Bu sistem bildiğin kandırmaca.
    G4560 bir sistem toplanabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • inventus
    ofis için bilgisayar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arranger.

    inventus
    teşekkür ederim. sizin önerinizi gösterdim. 1500+ekran fiyatı biraz çok geldi. bizde 1000 liraya ekranla beraber başta belirttiğim gibi saçmasapan bi bilgisayar aldık. bi sorunu yok şuanlık.
  • küfrettin K kullanıcısına yanıt
    iyi yapmamissiniz, yaptiginiz ani kurtarmak sadece.
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşın dişçi ve o aldığı bilgisayarla kayıt office vs işlerini halledecek. 13 yaşındaki bebeler 3.000 4.000 bütçe ayırırken koca dişçi bi 1.500 tl ayıramamış mı
  • Abi ben nerden bileyim sonuçta adam elindeki herşeyi birleştirip bir dişçiden muayeneyi devir aldı. Belki parası yetmemiştir belki fazla para vermek istememiştir. Hem biz eve 5 milyar döküp oyun için PC aldıkta noldu? Gameboydan vakit mi kalıyor :)
    Arkadaşta müşteri gelince iki saniye kayıt alacak o işte. Yardımlarınız için teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.