Şimdi Ara

OFFICIAL GEARS OF WAR 3 (128. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.084
Cevap
4
Favori
121.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tamam bro sen bak keyfine biz onurla dakılıruk sana basarılar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atheshlee

    tamam bro sen bak keyfine biz onurla dakılıruk sana basarılar..

    Sağol, yarın akşam gelin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KAKÁ

    quote:

    Orijinalden alıntı: Atheshlee

    tamam bro sen bak keyfine biz onurla dakılıruk sana basarılar..

    Sağol, yarın akşam gelin

    olm 6 7 erken ya ama gelicem merak etme. 8 gibi olsa daha rahat olur aslında..
  • O da olur
  • Sattiktan sonra cok pisman oldugum bir oyundur zat-i muhteremleri,neyseki Sifir Gears of War 3 buldum yari fiyatina yaninda birde Adam Fenix DLC kodu ohh mis miss .. Yanliz hic beceremiyorum yahu Multiplayer`i,deneme tahtasina dönmüstüm oyunu satmadan önce gelen vurii giden vurii,hic acimalari yok nomissizlarin

    Bir de bu yeni oyun modu(Pompalinin olmadigi) normal haritalarda da oynanabiliyor degil mi,illa ki yeni DLC`leri almak zorunda degilizdir insAllah?
  • Pompalının olmadığı oyun modu tırt,Geow demek pompalı demektir, Cod'a benzemez indirirler adamı
  • Bugün ach. kasıcaksak geliyorum akşama. Dün yine sızmışım olduğum yerde meyve suyu sağolsun.
  • Yeni haritaların gelmesi çok iyi oldu.Bazı haritalar normal haritalara göre büyük ve detaylı olmuş.Mesela Anvil ve Depts haritasında abartıyorum biraz , sanki Battlefield'dayım gibi hissetim haritaların detayları nedeniyle köşelerden her an birinin çıkması söz konusu.Diğer haritalar da çok iyi olmuş henüz Escalation'da multi oynayama fırsatım olmadı fakat Gears1'de ki kadar manyak olacaktır.Slab haritası hoşuma gitti normal boyutlarda ve yakın çatışmaların yapılacağı alanlar mevcut fakat açık alana gelince Lancer furyasından kaçınmak olanaksız oluyor.Biraz ufak haritaya Boomshot koymaları nedeniyle double veya triple kill/death'lere çokça şahit oldum.

    Ben çok sık oynayamadım fakat 13.level'a geldim bugün normal levellarda ki istenilen puanları istiyor level atlamak için.Bakalım 2.prestiji ne zaman göreceğiz kimler açacak.Büyük ümitlerle beklediğim Cole Train (LE) skini foss çıktı diyebilirim.Orijinali kadar asil olamamış bilmiyorum bu kadar çok neden takıldım fakat hoşuma gitmedi.Recruit Clayton Carmine daha karizma olmuş bence ufak değişikliklerle...Locust skinlerine gelecek olursak Savage Marauder harika olmuş sanırım sürekli onu kullanacağım.Kafasında ki dikenli maske çok karizma duruyor.Keşke Limited edition kantus yerine Skorge olsaydı daha iyi olabilirdi.

    Yeni DLC ile beraber Playlist karman çorman olmuş , çok düzensiz gözüküyor.Stay Frosty'i modu aslında iyi olmuş fakat bana göre değil zaten sinirimin yeterince bozulduğu bu oyunda çokta oynamam.En çok istediğim Capture the Flag modu , acayip eğlenceli olacak fakat Epic forumlarında o kadar yazıyorlar bunu getirseler oynarım herhalde.Bir de sadece Fenix Rising haritalarını oynayabileceğimiz bir mod koysalarmış o kadar karışıklığın içine.Ranked maça giriyorum adamlar hala eski haritalara oy veriyorlar , bırakın oylama eşitlensin bakarsın denk gelir yeni harita...Warzone modunu zaten Lancer yüzünden sevmiyorum birde sevdiğim mod olan Execution ile aynı playlist e koymuşlar.Neyse umarım bir an önce Playlist'i düzene koyar Epic.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arm the Homeless -- 19 Ocak 2012; 1:40:00 >




  • Birtek Escalation denk gelmedi bize de, haritalar ne süper ne de kötü, clocktower kadar iyi değil, rustlung kadar da kötü değiller...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 19 Ocak 2012; 2:07:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

    Sattiktan sonra cok pisman oldugum bir oyundur zat-i muhteremleri,neyseki Sifir Gears of War 3 buldum yari fiyatina yaninda birde Adam Fenix DLC kodu ohh mis miss .. Yanliz hic beceremiyorum yahu Multiplayer`i,deneme tahtasina dönmüstüm oyunu satmadan önce gelen vurii giden vurii,hic acimalari yok nomissizlarin

    Bir de bu yeni oyun modu(Pompalinin olmadigi) normal haritalarda da oynanabiliyor degil mi,illa ki yeni DLC`leri almak zorunda degilizdir insAllah?

    O dediğin Stay Frost modu için son çıkan 800 puanlık Fenix Rising DLC'si gerekiyor ne yazık ki..FPS'ye alışkınlar için güzel Aim alınca özellikle bu tarz oyuncular için düşünülmüş zaten..Ama GeOW ruhuna aykırı orası ayrı..

    CTF yerini tutacak mod yok harbiden 3'te, 2'de Submission CTF'nin GeOW hali denebilirdi ama bu CTL olayı olmadı Guardian ile karıştıralım dediler bence tutmadı..Eskisi gibi Submission ve Guardian ayrı olmalıydı Guardian olmalıydı kesinlikle..

    Valla haritalar arasında benimde süper diyeceğim bir şey yok en sevdiğim Academy oldu MP için iyi bayağı Horde hangisinde en rahat 50 yapılır bilmiyorum..Bu tarz yeni denemelere gerek yok valla 2'deki en sağlam haritalar gelsin yeter son pakete..




  • Oyunu arayan varsa satıyorum ben.
  • Bizimkilerden sabahlayacak olanlar varsa birkaç el sallayalım derim bu gece. Gelen olursa Live'dan haberleşiriz efenim. ^_^
  • co op insane bitiricek 2 kişi aranıyor hala pinky demon ve ben varım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rubellite

    Bizimkilerden sabahlayacak olanlar varsa birkaç el sallayalım derim bu gece. Gelen olursa Live'dan haberleşiriz efenim. ^_^

    Geliyoz hacı geliyoz, bağımlılık yaptı adi oyun, gerçi bugün single oyun da oynamayı düşünüyorum, uzun bir aradan sonra
  • Denizhan bir oyun modu bulmuş, feci level kasılıyor. Onu oynarız geldiğinde.

    Ben de single oyuna başlayacağım. Condemned 1-2'yi 1 hafta içinde bitirmeyi düşünüyorum.

    Zaten ruh halim dipte şu aralar, korkmak istiyorum reis.
  • Mw3'ün multisine bi türlü alışamadım, sevemedim ve pekte başarılı işler çıkaramadım açıkçası(BF'den sonra çok hızlı geldi). geow3 ile takas etsem mi diye düşünüp duruyorum. sizce ne yapmalıyım :)
  • Bu hafta sonu double xp var her modda bonus xp veriyor.
  • Selamlar Geow3'ü 2. el alsam online oynamamı engelleyecek bir durumu var mıdır acaba? (EA oyunlarındaki gibi password olayı vs...)
    Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halug

    Selamlar Geow3'ü 2. el alsam online oynamamı engelleyecek bir durumu var mıdır acaba? (EA oyunlarındaki gibi password olayı vs...)
    Teşekkürler

    Hayır online kod bulunmuyor.

    Sağolun.
  • benide ekleyin
    ozdemirferhat
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.