Şimdi Ara

office 2007 türkçe yaması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
20.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar office 2007 kullanmaya başladım. bence yenilikler çok güzel. ama en büyük sorunum menülerde olmasada, formül adlarındaki değişikliklerden kaynaklanan dil sorunu. şu anda office 2007'nin türkçe yaması varmı. yada orjinal olarak 2007 türkçe ne zaman çıkacak.
    şimdiden teşekkürler.



  • TR yaması yok.Orjinal olarak Türkçe sürümü büyük ihtimal Windows Vista ile birlikte çıkacak.Yani daha baya var.

  • Türkçe dil paketi ayrı olarak yayınlanacak ancak henüz hazır değil.http://office.microsoft.com/en-us/suites/FX102113661033.aspx adresinden gelişmeleri takip edebilirsin, yakında bu adreste indirime sunulacak.
  • çok teşekkürler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emptyrean

    Türkçe dil paketi ayrı olarak yayınlanacak ancak henüz hazır değil.http://office.microsoft.com/en-us/suites/FX102113661033.aspx adresinden gelişmeleri takip edebilirsin, yakında bu adreste indirime sunulacak.



    Bu adrese baktım ama hâlâ indirilecek Türkçe paketi göremedim. Acaba daha çıkmadı mı yoksa ben mi göremedim?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: atakan84


    quote:

    Orjinalden alıntı: emptyrean

    Türkçe dil paketi ayrı olarak yayınlanacak ancak henüz hazır değil.http://office.microsoft.com/en-us/suites/FX102113661033.aspx adresinden gelişmeleri takip edebilirsin, yakında bu adreste indirime sunulacak.



    Bu adrese baktım ama hâlâ indirilecek Türkçe paketi göremedim. Acaba daha çıkmadı mı yoksa ben mi göremedim?


    Burdan gelişmelere bakabilirsin diyor arkadasım cıkınca ilk oraya gelir sanırsam ;)

    Bu da turkcesi burdanda bakabilirsin.

    Office 2007



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novices -- 21 Şubat 2007; 23:09:21 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Novices


    Burdan gelişmelere bakabilirsin diyor arkadasım cıkınca ilk oraya gelir sanırsam ;)


    Ben de zaten oraya baktım var mı diye, ama ingilizcem yeterli olmadığı için yine de sorayım dedim.
    Belki benden başka bakan arkadaş olur da bilgi verir diye de düşünmeden edemedim.
  • Yukarda Turkce adresini verdim oraya da gelir cıkınca ..
  • Dil yamalarını beklerkenhttp://www.inndir.com/program.php?id=38827 adresinden Türkçe deneme sürümünü indirip kurabilirsiniz. Ayrıca MS sitesinden kayıt olana 60 günlük seri numarası veriliyor diye biliyorum. Yok deneme seri no'su bizi bozar derseniz herşeyin bir yolu yordamı olmalı diye cevap verirdim ben de size.
  • İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.
  • .dll olarak mı oluyo bu Turkce dile cevirmek için oyle birşey ise Turkce olan birisi ordan kopyalayıp verse diyorum :D
  • Office 2007 Enterprise bunu indirdim. türkçe yaasını da buldum. lanuage klasörüne atın falan diyo ama lanuage diye bi klasör yok. var mı bunu türkçe yapmayı becerebilen. anlatırsa sevinirim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs

    Office 2007 Enterprise bunu indirdim. türkçe yaasını da buldum. lanuage klasörüne atın falan diyo ama lanuage diye bi klasör yok. var mı bunu türkçe yapmayı becerebilen. anlatırsa sevinirim

    yok öyle klasör
  • o Language Klasorunu bende bulamıyorum bulan varsa veya nasıl yapılacağını bilen varsa yardımcı olsunlar lutfen.
  • yamalar hikaye yalnız free edtion u indirin sonrası kolay
  • arkadaslar dergini birisinde bedava office 2007 diyor kapakta aciklama yok ama orjinal degildir sanirim bu, denem surumu falan olmali yoksa yaniliyormuyum adamlar orjinal mi veriyor bedavaya derginin adini unuttum ama pc net ti sanirim, dergileri takib eden arkadas var mi
  • Arkadaşlar olay çözüldü, bunca süredir boş yere Türkçe yaması diye bekliyormuşuz. Çoğumuzda anladığım kadarıyla İngilizce Office 2007 Enterprise Edition yüklü ve Türkçeleştirmek istiyoruz. Geçen tesadüfen buldum ve işe yarıyor. Yamaya bile gerek yok tek yapmanız gerekenhttp://www.inndir.com/program.php?id=38827 adresinden Türkçe deneme sürümünü indirip İngilizce sürümün üzerine kurmak. Herşeyiyle Türkçe oluyor ve deneme sürümü modunda kalmıyor. İşe yaramazsa önce Türkçe deneme sürümünü kurun ve program ekle/kaldır'dan kaldırmadan direkt program files altından microsoft office 2007 klasörünü silin ve sonra İngilizce sürümü yükleyin, herhangi bir uygulamayı çalıtırdığınız anda Türkçe eklenti paketinin otomatik olarak yüklendiğini göreceksiniz.




  • Bu bize 500 mb olarak geri donecek o yuzden biz indirmeden Patch atmaya calısıyoruz.

    Herkes sınırsız kullanmıyo bildiginiz gibi.
  • Internette bir seferinde Office 2007 MUI yani toplu dil paketi sürümüne rastlamıştım ve büyüklüğü 3-4gb birşeydi o nedenle vazgeçmiştim, zaten söylenen tek dil paketinin bile yüzlerce mb büyüklüğe ulaştığı. Ancak alternatif olarak TÜrkçe Office 2007 deneme sürümünü verecek bir bilgisayar dergisi sayısını da bekleyebilirsiniz.
  • Deneme sürümü (aslında o da tam sürüm sayılır) dosyalarını incelerken her ofis yazılımı için MUI dosyalarını buldum. Bu MUI dosyalarının İngilizce sürüm üzerine kurulabileceğini düşünüyorum. Sonuçta İngilizce'nin üzerine Türkçe deneme sürümünü kurunca ofis yazılımı Türkçe oluyorsa büyük bir ihtimalle bu Türkçe MUI dosyaları sayesinde olmalı. Ben zaten deneme sürümünü olduğu gibi kurduğum için deneyemiyorum ancak bu MUI dosyalarının işe yarayıp yaramadığını denemek isteyen olursa MUI dosyalarınıhttp://rapid share.com/files/17847226/MUI.rar.html (5.4 mb) adresinden indirebilir. Sonuçlarını burada bizimle paylaşırsa çok sevinirim. Bu dosyalar içinde fazla yer tutmasın diye proofing (Türkçe denetim) dosyalarını eklemedim. Bir başka yöntem ise şöyle olabilir. İnlizce sürüm kurulum CD'si içinde her ofis yazılımı ayrı klasörlere atılmış ve her klasörde o yazılımın MUI dosyaları var (burada gönderdiğim dosyalarla aynı adı talıyorlar), yani İngilizce kurulum CD'sindeki MUI dosyalarını bu Türkçe olanlarıyla değiştirerek Türkçe Offce 2007 kurulum CD'si hazırlanabilir.

    Türkçe yama dosyaları için adresi tekrar vereyim:http://rapid share.com/files/17847226/MUI.rar.html (5.4 mb)




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.