merhaba; microsoft word de resim arasına resim eklemek istiyorum. ama bunu yapınca yazılar kayıyor. alttaki linkte nasıl bir şey yapmak istediğimin resmini koydum. kusura bakmayın bunun yeri burası değil ama word den yardım alabileceğim bir forum adresi veririseniz de sevinirim teşekkür ederim. forum sitesi olarak sadece donanimhaberi kullandığım için başka forum sitesi bilmiyorum...
Wordde senin bu sorunun genelde birçoğunun başına geliyor. Önce resimi seç, üzerinde sağtuşa basıp resim araç çubuğunu göster i seç. O araç çubuğundaki ikonlardan bir tanesine basınca ""arkaya gönder, öne getir"" gibi seçenekler olacak. Zaten yazıların yanında sembolleri de var, onlarla uğraşıp yapabilirsin. yaptıktan sonra resmi yazının üstüne getirebilirsin,
quote:
Orjinalden alıntı: metind
Wordde senin bu sorunun genelde birçoğunun başına geliyor. Önce resimi seç, üzerinde sağtuşa basıp resim araç çubuğunu göster i seç. O araç çubuğundaki ikonlardan bir tanesine basınca ""arkaya gönder, öne getir"" gibi seçenekler olacak. Zaten yazıların yanında sembolleri de var, onlarla uğraşıp yapabilirsin. yaptıktan sonra resmi yazının üstüne getirebilirsin,
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme