Şimdi Ara

Oen Games

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVPles -- 22 Mart 2012; 17:33:32 >

• Hm...Oyun eğer bu başlangıçsa iyi fakat oyuna biraz tek yol üzerinden değil de eğlenceli bir şeyler katmalısın.Örneğin Snake oyununu bilmeyen yoktur.Yemleri yersin gelişirsin fakat yenildikçe tekrar oynamak istersin.İşte buna benzer bir oyun oynanabilirlik bakımından daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WelfiHP

Hm...Oyun eğer bu başlangıçsa iyi fakat oyuna biraz tek yol üzerinden değil de eğlenceli bir şeyler katmalısın.Örneğin Snake oyununu bilmeyen yoktur.Yemleri yersin gelişirsin fakat yenildikçe tekrar oynamak istersin.İşte buna benzer bir oyun oynanabilirlik bakımından daha iyi olur.

İnsan bir emeğe saygı falan .. Yine de saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVPles -- 15 Eylül 2011; 21:43:36 >
  • 1.7.0 versionu çıktı UPUPUPUPUP
  • ^^^^^O oyun mu be :P Flash terk :( Biz burada kodlama yapıyoruz di mi? Kaç tane Update yapmışız :(
  • Flash'da kodlama yapılmıyor sanki ?
  • indirdim başlata basmıyo
  • Yapılıyor da Arkadaşın oyununu inceledim sadece frame'den freme'ye geçme kullanılmış...

EDIT : indirdim başlata basmıyo <<<< Ekran çözünürlüğünüz ne kadar?

EDIT2 : 1440x900'ün altında çözünürlüğü olanlar başla butonunun az altına bassınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVPles -- 16 Eylül 2011; 15:39:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IVPles

Yapılıyor da Arkadaşın oyununu inceledim sadece frame'den freme'ye geçme kullanılmış...

EDIT : indirdim başlata basmıyo <<<< Ekran çözünürlüğünüz ne kadar?

Harbiden link'e göz attımda o ne öyle hocam,go to and play komutu var sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 16 Eylül 2011; 15:39:47 >
  • Ben Monster Avı için saatlerce uğraştım :) Hatta günler

Aşağıdaki insan ! Çözünürlükle ilgili bir bug var.Masaüstü çözünürlüğünü 1440x900 yapıp dene veya başlat butonunun az altına bas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVPles -- 16 Eylül 2011; 15:47:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IVPles

quote:

Hm...Oyun eğer bu başlangıçsa iyi fakat oyuna biraz tek yol üzerinden değil de eğlenceli bir şeyler katmalısın.Örneğin Snake oyununu bilmeyen yoktur.Yemleri yersin gelişirsin fakat yenildikçe tekrar oynamak istersin.İşte buna benzer bir oyun oynanabilirlik bakımından daha iyi olur.

İnsan bir emeğe saygı falan .. Yine de saol

başlata basmıyor

• Düşük çözünürlüklü arkadaşlar Lütfen çözünürlüğünü 1440x900'a getirsinler.Ben PC'mi 1440x900 olarak kullandığım için oyunu da buna göre yaptım.

EDIT= DÜŞÜK ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ EKRANLAR İÇİN 1440x900 altı için yani DÜŞÜK ÇÖZÜNÜRLÜK VERSIONU FINAL SURUMLE BERABER GELIYOR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVPles -- 16 Eylül 2011; 16:37:05 >
  • Canavar.avi
  • niye saçma sapan sitelerden veriyorsun linkleri?

edit: rpg görmesek yutturucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jo_be -- 16 Eylül 2011; 17:16:47 >
  • Rpg değil be . Bayfiles'in neresi tuhaf Bayfiles'de 500kb sınırı var **** gibi değil Hızlı indirin diye Bayfiles'e yükledim
  • beyler oyunda gidiyorum köşeden döndüm biraz soluklanayım dedim karşıma çok büyük bir canavar çıktı onu 26 levellik ışın kılıcımla doğradım fakat ölmedi şu an oyunu alta aldım pause'da çok korkuyorum arkadaşlar doğradıkça tekrardan diriliyor çok korkuyorum arkadaşlar yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbertAynştayn -- 16 Eylül 2011; 17:35:31 >

• quote:

beyler oyunda gidiyorum köşeden döndüm biraz soluklanayım dedim karşıma çok büyük bir canavar çıktı onu 26 levellik ışın kılıcımla doğradım fakat ölmedi şu an oyunu alta aldım pause'da çok korkuyorum arkadaşlar doğradıkça tekrardan diriliyor çok korkuyorum arkadaşlar yardım edin

27 levellik Clever ile kesmen lazım. Hile ekranını açıp level27clever_weap yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVPles -- 16 Eylül 2011; 17:53:17 >

• updullah

Beta 1.0'ın RPG modundan ilk resim geldi
  • updullah Beta 1.0 geldi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.