|
merhaba, örneğin hava filtresi alacağız. orijinali ile orijinaline üreten firmanın kendi logolu ürününü inceleyeyim dedim. edindiğim sonuçlar şöyle: hava filtresi alacağım, mais renault olan filtreyi purflux üretiyor. renault logolu olanlarda ekstradan sünger var, purfluxun kendi logolu olanında sünger yok v kayış bakıyorum, üretici gates. renault için 6pk1199 ölçüsünde üretmiş renault logolu olmayan, direkt gates logolu parçaya bakıyorum 6pk1198 ölçüsünde yapmışlar. aracım kışın biraz geç marş alıyordu, yakıt filtresini mann kullandığım da oldu filtron kullandığım da oldu ve hafiften hissediliyordu. son bakımda orijinal renault parça kullandım problem büyük oranda çözülmüştü. baktığın zaman mann da filtron da çok iyi markalar ama üretici tarafında bi kısıtlama falan mı var diye merak ediyorum. yakıt filtresinin orijinal üreticisi ise ufi idi. doğrudan üreticinin belirlediği spekleri kopyalayamadıkları için böyle bir yol mu izliyorlar? ve bu her marka için geçerli mi? renault da durum böyle, psa ailesi ya da başka üreticilerde durum nasıl? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 28 Eylül 2025; 12:51:53 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler