Şifremi/Kullanıcı Adımı Unuttum
Bağlan Google+ ile Bağlan Facebook ile Bağlan
Şimdi Ara

oem 256 mb 400 mhz ram de sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir Kullanıcı, 1 Masaüstü Kullanıcı
1
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Cevapla
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Teknik Yardım >> oem 256 mb 400 mhz ram de sorun
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Çavuş
    90 Mesaj
    Beyler sorun şöyle ;

    benim anakart gigibayt 915 pl anakartta uyumlu ram olarak 400 mhz ve 333 mhz yazıo

    Neyse bende 256 mb 333 mhz ram vardı bi 256 ram daha almaya karar verdim

    Golddan 256 mb 400 mhz ram aldım ilk başlarda sanırım 1 ay falan sorunsuz çalıştı şimdi ne yaptıysam olmuo

    bu ramı tek takıyorum pc açılıo ama kafayı yiyo ekran 16 bit renk li oluo bazen resetlenio anlamıyorum ,kendi ramımı taktığımda (333 mhz) onda sorun olmuo ;ikisini takıom yine pc resetlenio kafayı yiyo

    Bugün gittim gold gidip anlattım olayı sağolsunlar çok yardımcı oldular (hiç bişey söleyemediler) verin teknik servise yollayalım dediler bende çaresiz ok dedim şimdi servisde sizce ne çıkar nedir yani durum ne yapcam ben yaa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdicilgin -- 7 Ekim 2006; 22:51:39 >



    |
    |
    _____________________________
    başarılı olmak için hazırlanmazsan,başarızıslığa hazırlanırsın
  • Onbaşı
    19 Mesaj
    ramin arızalıysa değişip gelecek bu kadar basit eğer ram arzalı değilse o zaman farklı yöntemler denersin
    |
    |
    _____________________________
HızlıCevap
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
SEO
üniversite
son dakika
Veri Merkezi;Metro Ethernet;Cloud Sunucu
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

DHBR1
0,152
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.