Selamlar arkadaşlar.Ödüllü; ●Temel Telli Enstrümanlar(Sınırsız) ●Temel Şarkı Söyleme(5) ●Temel Şovmenlik(4)
Dersleri vereceğim.Yukarıda parantez içinde her dersten ne kadar öğrenci alacağım belirtilmiştir.Her dersin ödülü 50.000$'dır.Dersi alacak öğrenciler beni turnemde takip edeceklerdir.Herhangi bir gruba girme gibi bi zorunlulukları yoktur.
Şartlar ●Dersi alacak öğrenci kesinlikle VIP olmalıdır. ●Başka öğretmeni olmamalı ve bu dersi bilmemelidir. ●Vazgeçecekse adını yazdırmamalıdır. ●Güncelleme kaçırmamalıdır. ●Her gün önceliğini otostop çek olarak değiştirmelidir.
NOT: ŞEhir Forumlarını kullan gibi yorum yapacak olanlar lütfen baştan yapmasınlar.Sürekli dolaşacağım için buraya yazıyorum.Ayrıca ders almak isteyen öğrenciler bana pm'den yada buradan ulaşabilirler.
Ne zaman başlıyacak dersler??
9 gün sonra hapisten çıkıyorum... Temell Telli Enstürmanlar Öğrenebilirim... (VIP+Zekam İnanılmaz)
ne zaman başlıyor?
Nobo dayı bana Şarkı Söyleme öğret
Dersler her an başlayabilir ne zaman uygunsanız:)
ben uygunum
Temel Telli enstrümanlar Temel Şarkı Söyleme
iki yeteneğide öğrenmek istiyorum. istediğin yere hemen ilk uçakla gelebilirim. sonuçta para için ders alıyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: Özgür Can
ben uygunum
Temel Telli enstrümanlar Temel Şarkı Söyleme
iki yeteneğide öğrenmek istiyorum. istediğin yere hemen ilk uçakla gelebilirim. sonuçta para için ders alıyoruz