Şimdi Ara

Odtü Kuzey Kıbrıs Kampüsü mü, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Seneye gireceğim ygs sınavında hedefimi şimdiden belirlemek ve ona göre yolumu çizmek istiyorum. Şu an bölüm/üniversite karmaşası içindeyim.. ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Bilgisayar Öğretmenliği (BÖTE) %100 burslu ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri (M.İ.S) arasında kararsız kaldım. Gönlümde yatan ve hayalimdeki bölüm yönetim bilişim sistemleri ancak gerek adı gerekse olanakları yüzünden ODTÜ KKK kafamı kurcalıyor.. Burdur'daki olanakların sınırlı olması, yüksek okulun Burdurun Bucak köyünde olması okulun üniversiteden cok liseyi andırması Mehmet Akif Ersoy üniversitesine karşı mesafeli durmama neden oluyor.. Sizce kafamda en ufak bir soru işareti olmayan bölümü yani Yönetim Bilişim Sistemlerini seçip Burdur'a katlanmalı mıyım yoksa bilgisayar öğretmenliğini tercih ederek ODTÜ de mi okumalıyım??

• Güncel..

http://oradabirodtuvarkibrista.blogspot.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgunay -- 26 Ağustos 2011; 7:17:48 >

Orijinalden alıntı: burakgunay

bu blogu takip edersen seneye tercih zamanına kadar odtü kıbrıs hakkında her şeyi öğrenebilirsin :)

http://oradabirodtuvarkibrista.blogspot.com/

Tesekkür ederim link için inceliyorum :)

huseyin16 bende duydum bu tarzda yorumları.. BÖTE'ye çok gönüllü değilim aslında ancak yönetim bilişim sistemlerinin bulunduğu üniversiteler (boğaziçi hariç tabi ama orası biraz zor :) ) pek tatmin etmiyor.. Sağol yorumun için :)

• ++++

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.