Şimdi Ara

ODTÜ İNŞAAT MÜH. OKUYORUM BİR SORUM OLACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu sene odtü inşaat mühendisliğini kazandım okul ingilizce ben de zorlanacağımı farkettim bunun sonucu olarak bu sene sınıfta kalabilirim peki önümüzdeki tercih zamanı 2015 yerleştirme puanım ile diş hekimliğine geçiş yapabilir miyim yoksa sadece inşaat mühendisliğinin türkçe işletildiği okula mı geçebilirim ?? cevaplarsanız sevinirim (diş hekimliği neden derseniz zaten içimdeydi burayı tutmaz diye yazdım tuttu :D )

• tantakül T kullanıcısına yanıt
    hazırlık yok mu kardeş?
  • SlimShay kullanıcısına yanıt
    işte sınıfta kalmaktan bahsettiğim şey hazırlıkta kalmak şu an hazırlık öğrencisiyim
    ee kal dostum o zaman. odtü inşaat kimsenin eline geçmez. birde ing.
    tavsiyem pek takma bunu. daha sınavlar yeni başladi siz dereyi görmeden paçalari sivamişsiniz.
  • Dis hekimligine istersen gecebilirsin de ingilizce her zaman hayatina cikacak, kacis yok. Ne yap ne et ogrenmene bak. İlla cok zorlanirim diyorsan dis hekimligini filan birak itu insaat'a gec ama hazirlikta elinden geleni yap mutlaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurun ne hocam? midtermden kaç aldın?
    Eğer puanın istedigin dis hekimliginin taban puanına eşit veya yüksekse seneye %99 diş hekimligine gecersin.

• Sadece mühendislik fakültelerine geçebilirsin. Dis fakültesinin pek mumkun olduğunu sanmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.