Şimdi Ara

Odtü ile 9Eylül fark var mı? ( makine mühendisliği)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayalim hep makine mühendisliği. Ama uludağ 9eylül gibi ünilerden mezun tanıdiklarım max 3k maaş alıyor odtüden mezun makina mühendisleri ne kadar maaşla başlıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayalin makine mühendisliği değil, para. Yolun başındayken tıpa yönel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne farkı olsun. Biri 6k ile alırken biri 46k ile alıyor. Aynılar aynı.

• 7k alan tanıdığım var Odtü makina mezunu

• Hiçbir farkı yok kardeşim hatta 9 Eylülden mezunların işi direk hazır.Şirket arabası olarak Mustang veriyorlar.ODTÜ de 1.5 k ya iş bulursan şükret
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentus

Hayalin makine mühendisliği değil, para. Yolun başındayken tıpa yönel.

Para değil yanlış anlattım. Tıpta 10k muhendislikte 5k alsam mühendislikte daha mutlu olurum ama yeni muhendisler hep işiz yada 2k maasla çalışiyor. Bu sene sınava giricem %90 odtü makina kazanırım. Ama avrupanın en zor bölümlerinden mezun olup 2k ile çalışırsam öldürürüm kendimi. Yoksa tıpda kazanabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SakultahSalkım

quote:

Para değil yanlış anlattım. Tıpta 10k muhendislikte 5k alsam mühendislikte daha mutlu olurum ama yeni muhendisler hep işiz yada 2k maasla çalışiyor. Bu sene sınava giricem %90 odtü makina kazanırım. Ama avrupanın en zor bölümlerinden mezun olup 2k ile çalışırsam öldürürüm kendimi. Yoksa tıpda kazanabilirim.

Bir mühendis adayı, Odtü'den ve muadillerinden saşmamalı. Paranı kazanırsın her türlü. Senin bir robotun vs. yapımında rol alman ya da görmen 2-0 önde başlatır. Hak verirsin ki bunu da ancak Odtü sağlayabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen cevap ver.
    Porsche ve Toyota arasında bir fark var mı?

• Birinde iş seni bulur, diğerinde sen iş bulmaya çalışırsın farkı bu.
  • Hocam hedeflerimden biri de dünyadakı tüm üretimi serileştirecek bir projede yer almak umarım gerçeklesir.

• bana kalırsa dokuz eylül odtünün eski havası kalmadı oraya insanlar başka gözlerle bakıyorlar yani iş imkanı olarak daha iyi dokuz eylül
  • Deü uludağ kocaeli eskişehir gibi ünilerle odtü kıyaslanamaz ki bende bu 4 üniden birinde okuyorum merkezi puanla okul değiştiricem belki.odtü klası öğrenci imkanları,öğrenci ortamk çok farklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: EllieTHLOU

Deü uludağ kocaeli eskişehir gibi ünilerle odtü kıyaslanamaz ki bende bu 4 üniden birinde okuyorum merkezi puanla okul değiştiricem belki.odtü klası öğrenci imkanları,öğrenci ortamk çok farklı.

odtu itu bogazici diainda seviyeler yakin 9eylulde guzel kocaeli vs de duzce kirsehir bilexik karabuk zonguldak vs burda okuyan arkadaslarda var kendini gelistirmek mesele gerisi gelir okurken ogren merakli ol vs tabiki odtu olursa iyi olur ama herkeis kapasitesi farkli ostuden 50 iyi adam cikiyorsa x bir nornal devletten 4 kisi cikar 1 i sen olursun baslangic maasini odtuluden dusuk alirsin ama ilerde yakalarsin onu sebiyorsan yap ondan parasi icin yapma yapacaksanda odtude yap parasi icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 12 Ağustos 2015; 1:07:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

quote:

Orijinalden alıntı: EllieTHLOU

Deü uludağ kocaeli eskişehir gibi ünilerle odtü kıyaslanamaz ki bende bu 4 üniden birinde okuyorum merkezi puanla okul değiştiricem belki.odtü klası öğrenci imkanları,öğrenci ortamk çok farklı.

odtu itu bogazici diainda seviyeler yakin 9eylulde guzel kocaeli vs de duzce kirsehir bilexik karabuk zonguldak vs burda okuyan arkadaslarda var kendini gelistirmek mesele gerisi gelir okurken ogren merakli ol vs tabiki odtu olursa iyi olur ama herkeis kapasitesi farkli ostuden 50 iyi adam cikiyorsa x bir nornal devletten 4 kisi cikar 1 i sen olursun baslangic maasini odtuluden dusuk alirsin ama ilerde yakalarsin onu sebiyorsan yap ondan parasi icin yapma yapacaksanda odtude yap parasi icin

Bilmem ben kocaeli inşaattayım.puan olarak ben yazarken deü 39bin kocaeli 45 esogü 48 bin falandı şimdi nasıl sıralamalar bilemem ben istanbuldayım diye ve kız arkadaşımı sık sık görübileyim diye kocaeli yazmıştım belki okul değiştiricem daha güzel bir şehire giderim eskişehir izmir gibi artık istanbul'a gidip gelmem için sebep kalmadı çünkü.

• Tek fark yükseklik :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SakultahSalkım

quote:

Bir mühendis adayı, Odtü'den ve muadillerinden saşmamalı. Paranı kazanırsın her türlü. Senin bir robotun vs. yapımında rol alman ya da görmen 2-0 önde başlatır. Hak verirsin ki bunu da ancak Odtü sağlayabilir.

katilmiyoeum herkea 420 430 yapamiyor calissada is kendisinde bitiyor okul etiketi bazi muh az etkiliyor ornegin bil muh vs ne bildigin onemli bunlardan bazilarini okulda ogrenemessin makineyi bilemem ama bikgisayar gibi deil cunku

• quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

7k alan tanıdığım var Odtü makina mezunu

Kac yillik muhendis

Nerede calisiyor

• Odtüyü kıyasladığın üniversiteye bak ya şaka mısın? Bak ben dokuz Eylül'de tıp okuyorum ama bizim üninin kat kat üstündedir odtü mühendislik konusunda. ODTÜ bence Boğaziçi'nin bile önündedir bazı noktalarda

• ODTU denildiginde yer sallanir daglar taslar tittrer (muhendislik icin)(4 muhendislik)

• quote:

Orijinalden alıntı: Apple

Birinde iş seni bulur, diğerinde sen iş bulmaya çalışırsın farkı bu.

konudaki en mantıklı cevap
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.