Şimdi Ara

ODTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasil bi üniversite nasip bi yasam meraltayim okuyan okumayi düşünen bilgisi olan var mi odtude okumanin ayricaliklari eksiklikleri nelerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 ODTÜ makina mezunu olarak şunu söyleyebilirim ki, okuması zor. Okulun olanaklarından çok fazla faydalanamıyorsun, eğer faydalanırsan ortalaman düşüyor, ha her ikisinide yapabilen yokmuydu vardı (3-5 kişi) işte o adamlara hayrandık.

Bana biri sorsa bu okul sana en çok neyi kattı dese vereceğim cevap çok net. Bana kendi kendime öğrenmeyi öğretti. Üniversite hayatında bunu öğrenmeden mezun olursan çok zorlanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e150031

2010 ODTÜ makina mezunu olarak şunu söyleyebilirim ki, okuması zor. Okulun olanaklarından çok fazla faydalanamıyorsun, eğer faydalanırsan ortalaman düşüyor, ha her ikisinide yapabilen yokmuydu vardı (3-5 kişi) işte o adamlara hayrandık.

Bana biri sorsa bu okul sana en çok neyi kattı dese vereceğim cevap çok net. Bana kendi kendime öğrenmeyi öğretti. Üniversite hayatında bunu öğrenmeden mezun olursan çok zorlanırsın.

Bu arkadaşa kulak ver, dediği her şey doğru

.
  • pursuitt kullanıcısına yanıt
    Yani vazmi geceuim odtuden

• Öyle birşey demedim ama hazırlıklı ol.
  • e150031 E kullanıcısına yanıt
    Beni korkuttu bu

AnLadim peki bilkent ya da koç varken odtuye gitmek ne kadar doğru bi karar

• Birşey diyemem ama gittiğin her üniversite için geçerli diyebiliriz kendi kendine öğrenme
    Anladim teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.