Şimdi Ara

Odessa Humanitarian Üniversitesi YÖK Denklik Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Odessa Uluslararası Humaniter Üniversitesi veya diğer adıyla Odessa Beşeri Bilimler Üniversitesi, Ukrayna’da eğitim veren üniversiteler arasında kendini yıllardan beri günümüze kadar en iyi şekilde taşımayı başarabilmiş bir üniversite olmuştur. Odessa Uluslararası Humaniter Üniversitesi bünyesinde lisans eğitimi almak için lise ya da lise dengi bir okuldan mezun olmuş olmak yeterli sayılmaktadır. Bununla birlikte 2019 yılında üniversite bünyesinde gerçekleştirilen KROK sınavlarında başarısız olan öğrencilerin usulsüz bir şekilde sınavlardan geçirilmesi ve bu anlamda talebi karşılamayan öğrencilerin tekrar sınavlara alınmaması ve sınavlardan bırakılması pek çok öğrencinin mağdur olmasına yol açmıştır. Bu durum, Odessa Uluslararası Humaniter Üniversitesi (Odessa Beşeri Bilimler Üniversitesi) bünyesinde eğitim alan Türk öğrenciler için bir huzursuzluk oluşturmuş ve öğrenciler tarafından bu durum Ukrayna’da bulunan Türkiye Eğitim Ataşeliği’ne bildirilmiş, üniversite hakkında soruşturma açılma durumu vuku bulmuştur. Odessa Uluslararası Humaniter Üniversitesi PR Yurtdışı Eğitim olarak bizlerin geçmişte veya şu zamanda çalıştığı veya temsilciliğini yaptığı bir partner üniversite değildir ve olmayacaktır. Çünkü PR Yurtdışı Eğitim olarak bizler Odessa’da sadece müfredatı YÖK tarafından tanınan Üniversiteler ile çalışmaktayız.

    PR Eğitim Ukrayna üniversitelerine öğrenci yerleştirme ve kayıt işlemlerini sadece YÖK tanınırlığı olan üniversiteler için yapmıştır ve yapmaya devam etmektedir. PR Yurtdışı Eğitim danışmanlığı Ukrayna Üniversiteleri kayıt ve öğrenci yerleştirme aşamalarında her zaman öğrencilerine karşı dürüst ve şeffaf olma ilkesini benimsemiş ve bu anlamda Ukrayna üniversitelerine yerleştirdiği öğrencilerine eksiksiz bilgi vermiş ve sorunsuz bir şekilde işlemlerini gerçekleştirmiştir. Bu nedenle firmamız ile iletişime geçen ve Ukrayna’da üniversite eğitimi almak isteyen tüm öğrencilerimize Ukrayna’da üniversite okuyan öğrencilerimiz ile görüşme fırsatı da sunarız. Böylece öğrencilerimiz sadece eğitim danışmanlarımız tarafından değil aynı zamanda Ukrayna’da eğitim alan öğrencilerimizin tecrübelerinden de faydalanabilmektedir.

    Ukrayna Üniversitelerinden mezun olduktan sonra sahip olacağınız diplomanın Türkiye’de YÖK Denkliğinin verilebilmesi için konu üniversitenin YÖK tarafından tanınmış olması çok önemlidir. Uzun yıllar verilen emek, harcanan zaman ve masraflarınızın boşa gitmemesi için PR Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ile iletişime geçerek başvurmayı düşündüğünüz Ukrayna üniversiteleri için bizden ücretsiz bilgi alabilir ve diploma denklikleri hakkında aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.