Şimdi Ara

Ödediğim cezalar ödenmemiş görünüyor,hem de faiziyle (ÇÖZÜLDÜ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
87.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • burakofly kullanıcısına yanıt
    aynı şey şimdi başıma geldi ve makbuz yok neyapabilirim
  • osmansrky O kullanıcısına yanıt
    Bu tip durumlarla karşılaşmamak için normal gib sayfası üzerinden iki trafik cezası ödedim kredi kartı ile buradan online ödemelerde gözüküp gözükmediğini kontrol edebiliyosun, birde makbuzun pdf halini kendime mail atıyorum ilerde bir sıkıntı çıkarsa kaybolma ihtimalini ortadan kaldırıyorum.
    Kredi kartı ile ceza ödeme işleminin nasıl olduğunu resimli örnekle ile anlatan yer var. Nasıl oluyor bu iş diyenler için.
    Trafik cezası ödeme (kredi kartı ile nasıl olur)
    Maliye Gib sayfasından direk sisteme geçtiği için bu tip sorunlarla karşılaşma ihtimali pek olmuyor.
    İki hız cezası ödedim bu şekilde erken ödeme indiriminden de kolay faydalanıyosun. vergi dairesine veya bankaya gitme derdi de olmuyor.




  • paries P kullanıcısına yanıt
    Yöntem ve tavsiyenizi destekliyorum. Aşamaya bir soru daha eklemek gerekiyor., elden tebliğ edilmiş ceza makbuzundaki bilgilerlehttp://gib.gov.tr 'den erken ödeme yaptığınızı düşündüğünüz ceza sonradan yine aynı sayfada ödenmesi gereken ayrıca faizleri eklenmiş halde bulduğunuzda ne yapmalı? Aracını başka şehirde kayıtlıysa bir zaman kaybı daha.
    Çalınmış motorumun birikmiş vergi borçlarını karakol ile vergi dairesinin iletişimsizliği yüzünden İstanbul'a gitmem gerekmişti. Detaylar tam bir Aziz Nesin hikayesi olacak kadar ilginç.
    Belgelere dikkat ayrıca sanal ortamda ve web girişiyle ulaşılabilir olmasında fayda var.
  • Aynı şey başıma geldi. Nisan ayında yedim cezayı ve 7 gün sonra gib üzerinden kredi kartı ile ödedim. Şimdi gib.gov.tr de ödediğim cezayı ve aynı cezanın ödenmemiş ve faiz işlemiş halini görüyorum. Sen ne yaptın bu durumla ilgili acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaango -- 10 Temmuz 2014; 20:47:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da aynısı oldu, geçen gün posta kutuma "borcun var bak senin için yeni yasa bile çıkardık git borcunu taksitlendir de öde karışmam, daha ne yapayım" gibisinden. Bir baktım ki bahsettiği borç benim 6 ay önce indirimden faydalanıp yapı kredi internetinden ödediğim trafik cezası.

    Ama tabii benimkisi tam dangalaklık.

    Ben bu arabayı alırken sahibi ile noterden geri dönmüştük adamın trafik cezası yüzünden, yani aslında internetten ödediği ama ödenmemiş görünen cezası yüzünden.

    Duygularını şöyle ifade edeyim :




  • benimde başıma gelmiş bulunmakta 1 sene önce ödediğim trafik cezası sistemde hala var diğer yandan tahsilatlar bölümündede ödenmiş gözüküyor allahtan makbuzları saklamıştım hallederim vergi dairesine gidip.
  • Neden ben vatandaş olarak gidip helletmem gerekiyor. suç benim mi? ben dürüst bir vatandaş olarak cezamı ödemiş üzerime düşen görevi yapmışım. işin ilginç yanı Tahsilatlar bölümünde yaptığım ödeme görünüyor ancak bir yıl olmuş halen cezaq bilgileri bölümünde ödenmemiş olarak görünüyor. Madem böyle bir sistem kurdun neden düzeltmiyorsun. doğru dürüst çalışmayacaksa bu otomasyonun amacı ne?
  • ben cezayı direk vergi dairesinde ödedim şu an faizi ile çıkıyor makbuz da yok ne yapmam gerekiyor.
  • iki yıl önce kredi kartı ile ödeme yaptım ödenmemiş gözüküyor faiz ile bayağı yükselmiş. kredi kartı ile ödeme yaptığım için dekont ta yok ne yapabilirim bilen var mı hangi kurum dan ödedim onuda bilmiyorum online bir sitede ödedim, kredi kartı ekstre de sadece E/GİB MUDANYA V.D Bursa bu yazıyor
  • Herkese merhaba,

    Salı günü arabamı sattım. Satış esnasında 2013 yılına ait 2 adet OGS cezası olduğunu söylediler. Bu cezayı ödediğimi çok iyi hatırlıyorum çünkü ödemeyi siteden kredi kartıyla yaparken çok uğraşmıştım. Şimdi elimde dekont yok. Ben bu borcu nasıl sildirebilirim ?


    Konuya ilgili acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
  • Benim çözülmedi cimer den gelen cevap faturayı 3 yıl saklamam yönündeydi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.