Şimdi Ara

Oddworld: Abe's Oddysee New N'tasty (PS4 ANA KONU) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
2
Favori
6.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yokmu oynayan?
  • Ps1 oyununu inanılmaz remake yapmışlar.Grafikler oynanış falan aşırı iyi olmuş ben pc ye aldım oyunu türkçe dil desteği falanda var.Oyun ps1 de olduğu gibi bazı bölümleri kanser ediyor eski oyunların zevk veren zorluğu.Herkes oynayamaz bu oyunu ona göre alın sonra başaramayınca pis kaka diye eleştirmeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

    Yokmu oynayan?

    Var hocam. Biraz gec oldu ama Oyun harika bence ama onceki posttaki arkadasin dedigi gibi zor yerleri var. Defalarca tekrar ettigim yerler oldu. Yarisi bitti sanirim. Heyecanla devam ediyorum.. Tavsiye ederim (hala oynamamis olanlara)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatss -- 25 Temmuz 2016; 20:43:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox 360 ım vardı sırf bu oyunu aradan gecen yaklaşık 20 seneye ragmen oynamak için sattımve ps3 aldım alir almaz psn ye baglandim bastim parayi ve indirdim :) buyuk bir zevkle oyunu bitirdim. Fakat sonunda bizim kahraman öldü sanırırım anlamadım devamı gelecek diye düşünüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps1 i aldığımda kutunun içinden cikan demo cd sindeki oyunlardan biriydi. Cihazı açıp oynadığım ilk oyundur. Farklıdır, güzeldir. Yeri başkadır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS1 de 2-3 kere bitirdiğim güzel, zorlukları olan efsane oyunlarından biridir. Yenisini de ara ara oynuyorum. Yavaş yavaş ilerliyorum.
  • PSX sürümünde 99 Mudokons kurtarmak için ne uğraşları verdiğimi bilirim Keşke Oddworld: Abe's Exoddus sürümünü de çıkarsalar Oyun başyapıt yapımlar arasında önlerden yerini alabilecek oyun fakat çok az bilenin olması üzücü. Ne varsa eskilerde var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi downrock -- 31 Ocak 2017; 19:13:50 >
  • Ps1'in en sevdiğim platform oyunlarından biriydi. Ps4 alır almaz remake'ini gördüm ve hemen aldım. Yeni nesile uyarlanan grafikleriyle yine şahane bir oyun olmuş. Dün gece bitirdim oyunu. Günümüz platform adı altında birkaç saat süren oyunları bunun yanından geçemez. Henüz oynamamışlara hiç tereddüt etmeden oyunu temin edip bu zaman zaman zorlu fakat son derece keyifli serüvene çıkmalarını öneririm.

    Umarım ikinci oyun da gelir yakın zamanda..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.