|
arkadaşlar olay şu. Benim evimde salonda fiber internetli bir modemim var ve ayı zamanda televizyonun uydusuna bağlı oldugu için oradan hareket ettiremiyorum ve sonuç olarak kendi odama internet gelene kadar çok düşüyor ben de ethernet bağlamak istedim. olay şu ki benim kendi odamda bir ethernet portu var ama modemin oldugu yerde prizlerin hiçbirinde ethernet portu yok. ben modemden modemin yanındaki ethernet portuna bir eth kablosu takarım ve aynı şekilde benim odamdaki ethernet girişiyle bilgisayarım arasına bir ethernet kablosu takarım işi çözerim diyordum ama elimde iki tane 2 metrelik ethernet kablosuyla kaldım çünkü modeme takacağım ethernet kablosunun diğer ucunu takacağım bir giriş yok. ayrıca biraz araştırdım ve bende gpon cihazı da olmadıgını anladım belki ona takılıyordur diye ararken. (ya da ont her neyse adı). interneti benim dediğim şekilde benim odamdaki ethernet girşine getirmenin bir yolu yok mu acaba? taa modemden benim odama kadar da ethernet kablosu çekmek istemiyorum evin her tarafında kablo dolanıyor cok çirkin oluyor ayak altı oluyor. ![]() ![]() ![]() |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler