Şimdi Ara

Octavia IV 2020 tanıtıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Araç hakkında çok laf yaptılar, görseller zayıftı, çok önce bir duyum olarak yazmıştım daha kupe bir tasarım olacak diye doğru çıktı. Önden kilo almış biraz, daha kaslı bir görüntü veriyor. Farlar son makyajdaki ikiye bölünmüş tasarımı andırsın diye iki dik çizgi ile sınırlandırılmış , şahsi fikrim hiç gerek yoktu, uzun bir farı da çok sevebilirdik. Ön taraf Scalanın abisi gibi görünüyor. Orantılı, abartısız ve yeterli geldi bana.

    Arkadan ise çok güzel görünüyor. VW CC benzeri bagaj kapağına spoiler formu verilmiş. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Lansmandaki mavi-yeşil renk çok premium durmuş. Farlar D formunu kaybetmiş, bagaj kapağına doğru uzatılmış.

    İç tasarım ilk gördüğüm anda bana BMW i3'ü hatırlattı çok sevimli duruyor. Sürücü odaklı bir iç tasarım değil, sürücüye dönük hiçbir şey yok. Herşey simetrik. Vites kolu yerine koydukları şey tam bir ibik, pek hoşuma gitmedi. Start tuşu yine kilit ile aynı yerde konsolun üzerinde daha şık dururdu.

    Satın alınır mı ? Tasarım açısından orta sınıf C segment araçlar arasında bence en dengeli tasarım şuan Octavia'da diyebilirim, Civic'in abartısı olmadan, eski Skoda sıkıcılığını kırmış bence. Focus'a göre de daha kaliteli duruyor. Motorlar konusu ise sıkıcı, VW grubunun yeni benzinli motorları gerçekten güzel, dizelde ise rakiplerinin gerisinde kaldı. Şimdi alacak olsam benzinli tercih ederim.

    Octavia IV 2020 tanıtıldı


    Octavia IV 2020 tanıtıldı


    Octavia IV 2020 tanıtıldı


    Octavia IV 2020 tanıtıldı


    Octavia IV 2020 tanıtıldı







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.