Şimdi Ara

Octavia 2015 stop lamba

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar park halinde aracın sol arka stop lambasını kırmışlar hafif tamponda boya kalkması vs. Stop lambasının kendisinde birşey yok sadece dışındaki kırmızı cam kırılmış ve parçaları düşmüş. Acaba sadece dışındaki camı bulmak mümkün mü?

    Konudan bağımsız aracın dsg vites topuzundaki krom alaşım kalkmış devamlı elime takılıypr. Bunu değiştirmenin/düzeltmenin yöntemi var mıdır?

    teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba, aynı model aracımda sol arka stop lambasında çatlak olmuş. Ankaradaysanız İvedik'te sanırım 2001 stop'du konuştuğum, 200 lira civarı fiyat vermişti onarımına.(şaşmazda da 2002 stop var aynı sorunu onlar da halledebilirler diye düşünüyorum) Müsait olamadığım için yaptıramadım ama her yıkamadan sonra buğulanıyor.

    Ve aynı şekilde DSG vites topuzu aşınmaya başladı. Kılıf aldım fakat biraz pot/kaba durdu. Sıfır vites topuzu internette mevcut.
    Kılıf linki(ben bunu almıştım):https://www.hepsiburada.com/vw-seat-skoda-dsg-vites-kilifi-dsg-silikon-vites-kilifi-siyah-p-HBV0000084XX7?magaza=TveT&url_src=and-product-detail Octavia 2015 stop lamba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Acaba parçacılar da bulunmaz mı sadece camı? Tamir için 200 tl çok gibi geldi ama kendi rakamını düşününce mecbur kabul edilebilir geliyor. Ben parçalarını da bulamadım. Aklıma gelen diğer soru acaba 3dprint ile bu yapılamaz mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.