Şimdi Ara

Ocaklı Ortaokulu’ndan ‘Bir kitap bir gülücük’

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hatay’ın Dörtyol İlçesi Ocaklı Ortaokulu bir hafta içerisinde iki önemli etkinliğe imza attı.

    İlk olarak ’Değerler Eğitimi’ kapsamında kendi okullarındaki ihtiyaç sahibi aileleri sınıf öğretmenleri araştırması ile tespit eden okul idaresi durumu, iyi olan ailelere gönüllük esasına dayalı oralar kampanya hakkında bilgi verdi. Duyarlılık gösteren çok sayıda aile gıda kolileri yaparak okul idaresine teslim etti. Hem ihtiyaç sahibi aileler, hem de yardım yapan veliler mutlu oldu.

    İkinci önemli kampanya ise Ocaklı Ortaokulu’nun kendisine kardeş okul seçtiği Mardin Yeşilli 19 Mayıs İlkokulu’na yönelik düzenlendi. Okulun bir grup öğrencisi ellerinde ilköğretim okulu dönemlerinden kalma kitaplar olduğunu ve bu kitapları kardeş okul öğrencilerine göndermek istediklerini öğretmenlerine ilettiler. Bunun üzerine okul idaresi bu kampanyayı okul geneline yayarak tüm öğrencilerden yüzlerce adet kitap topladı ve Mardin Yeşilli 19 Mayıs İlkokulu öğrencilerini sevindirdi.

    Düzenlenen kampanyalarla ilgili açıklama yapan Ocaklı Ortaokulu Müdürü Celal Dağlı, “Okulumuz öğretmen, öğrencileri ve velileri ile beraber ‘Değerler Eğitimi’ kapsamında ihtiyaç sahibi veliler tespit edilerek öğrencilerimizin getirmiş olduğu kuru baklagiller ve benzeri yiyecekler poşetlenerek velilerin kendilerine ulaştırılarak dağıtımı gerçekleştirilmiştir.

    Kaynak:http://www.projevip.com/ocakli-ortaokulundan-bir-kitap-bir-gulucuk/







  • Ülkücü bir ortaokullu kitap yazmış sandım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.