Şimdi Ara

Ocak ayında yayınlanacak olan Amazon Prime Video yapımları belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ocak ayında yayınlanacak olan Amazon Prime Video yapımları belli oldu



    Türkiye'de en son erişime açılan ve dünyanın en popüler video akış platformlarından biri olan Amazon Prime Video'nun bu ayki içerik takvimi belli oldu.



    Ayrıca Bkz.The Boys'un 3. sezon çekimleri başlıyor



    Bugünden itibaren Amazon Prime Video'nun kütüphanesine yeni yapımlar eklenmeye başlanacak. Özellikle gelen yapımlara baktığımızda Neil Gaiman'ın aynı isimli romanından uyarlanan American Gods isimli dizinin üçüncü sezonunu görüyoruz. Bunun dışında Rick and Morty'nin senaristlerinden olan Mike McMahan'ın yaratıcılığını yaptığı Star Trek Lower Decks isimli animasyon diziyi görüyoruz. Star Trek Lower Decks, özellikle mizahi yönüyle dikkat çeken bir yapım.



    Geriye kalan diğer yapımlara baktığımızda ise Malcolm X ile Muhammed Ali’nin efsanevi gecesini ele alan “One Night in Miami” filmini ve bir ev ekonomistinin mutfağında izleyicileri etkileyici Uzakdoğu, Akdeniz ve yerel barların etkileyici dünyasına götürdüğü James May: Oh Cook yapımını görüyoruz.



    Eklenen tüm yapımlar ülkemizde yalnızca Amazon Prime Video'da erişilebilir olacak. Amazon Prime ilk ay için ücretsiz, sonrasında ise ayda sadece 7,90TL. Üye olmak ve tüm ayrıcalıkları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.



    American Gods 3. Sezon - 11 Ocak





    Konusu: Mitolojinin eski tanrıları ve günümüzün yeni teknoloji tanrıları arasındaki önlenemez savaşın muhteşem hikayesinin işlendiği American Gods, 11 Ocak’ta Prime Video’ya üçüncü sezonu ile dönüş yapıyor. Ricky Whittle’ın canlandırdığı eski suçlu Shadow Moon karakteri, Ian McShane tarafından canlandırılan gizemli Mr. Wednesday tarafından göreve çağırıldığında, Nors mitolojisinin karizmatik ancak güvenilmez tanrısı Odin’in sadece bir tanrı değil, aynı zamanda Shadow’un babası olduğu ortaya çıkıyor. 



    James May: Oh Cook – 15 Ocak





    Konusu: James May, tek başına üstlendiği ikinci yapımı ile Prime Video’ya dönüş yapıyor. Yeni formatıyla 15 Ocak’ta sadece Prime Video’da yayına girecek James May: Oh Cook, bir ev ekonomistinin mutfağında izleyicileri etkileyici Uzakdoğu, Akdeniz ve yerel barların etkileyici dünyasına götürüyor. Prime Video üyeleri, evlerinde günlük malzemelerle yapabilecekleri birçok tarifi bu programda bulabilecek.



    One Night in Miami – 15 Ocak





    Konusu: 15 Ocak’ta Prime Video’da yayına girecek yeni Amazon Original filmi One Night in Miami, 1964 yılında spor, müzik ve politikanın dört sembolünün, tarihin en büyük boks galibiyetlerinden birini kutlamak üzere bir araya geldiği geceyi anlatıyor. Miami Kongre Merkezi’nde ileride Muhammed Ali olarak tanınacak Cassius Clay’in dünya ağır siklet boks şampiyonu Sonny Liston’ı yenmesinin ardından, arkadaşları Malcolm X, Sam Cooke ve Jim Brown ile geçirdiği gece, 40 yıl sonra hala yankı uyandırmaya devam ediyor.



    Star Trek: Lower Decks – 22 Ocak





    Konusu: Rick and Morty’nin Emmy ödüllü yapımcısı ve yazar Mike McMahan tarafından hazırlanan Star Trek: Lower Decks, 22 Ocak’ta Prime Video’da Türk izleyicilerle buluşuyor. Dizi, Yıldız Filo’sunun en önemsiz gemisi U.S.S. Cerritos 2380’de görev alan destek mürettebatının hikayesini konu alırken, Star Trek: Next Generation ve Star Trek: Picard’da rol alan aktörler Jonathan Frakes ve Martina Sirtis de cameo rolleri ile yapıma katkıda bulunuyor.





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Ocak ayında yayınlanacak olan Amazon Prime Video yapımları belli oldu
    Ocak ayında yayınlanacak olan Amazon Prime Video yapımları belli oldu
    Ocak ayında yayınlanacak olan Amazon Prime Video yapımları belli oldu
    Ocak ayında yayınlanacak olan Amazon Prime Video yapımları belli oldu








  • Koskoca Amazon prime Ocak ayı için 4 içerik mi getiriyor ? Netflixin gelecekler bölümüne girin bakalım her yaştan insana hitap edecek 20 25 icerik geliyor her ay
  • Outrageous2344 O kullanıcısına yanıt
    Netflix'de American Gods benzeri kaliteli bir yapım varsa izleyelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Markus Schulz -- 11 Ocak 2021; 17:6:52 >
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Kaliteden bahsetmedim ki. Mevcut içeriğin azlığı ve her ay gelen içeriğin azlığı bundan bahsettim
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Hak veriyorum sanki netflix över gibi bı karşılaştırma olmuş söylediğim. Netflix de kalite iyice düştü ama Amazon prime da biraz daha içerikleri artirsa fena olmaz diye düşünüyorum m
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Netflixde de izlerken düşündüren bir ton dizi mevcut. Bence beğenmek ile kalite karıştırılmamalı.
  • İçerik çok az

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix'te sayı çok kalite yok, Prime'da sayı az kalite var.

  • Prime olmaz böyle. Az olabilir ama prime kalite olsun. Daha fazla isteriz.
  • Tv leri de getirin, daha çok filmler ekleyin içerik zaten düzeyi iyi

  • Prime Video'da Goliath izledim, sevdim. Ama mesela Mr. Robot'un sorunlu altyazısı, Homecoming'in ilk bölümündeki altyazdaki senkronizasyon problemi... Bunlar olmaması gereken şeyler, bildiğin kalitesiz hissi veriyor. Ancak diziler bana Netlflix'e göre daha çok hitap ediyor. Prime ayrıcalıkları için 8 lira verirken kullanmak bedava gibi. Fiyat performansa göre güzel bir platform. Prime Video dizileri, Netflix dizilerine on basar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelecek olanlar Türkçe seslendirme olacak mı ?
  • sırf seinfeld için amazon prime alıyorum. :) eski dizi ama insanın ruh halini düzeltiyor valla.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.