Şimdi Ara

Ocak ayına kaldık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir türlü kısmet olmadı araç almak 1 aydır bakıyorum ama kafamdaki araçların temizini bulamadım bulduğum da kısmet olmadı bir şeyleri çıktı bende artık ocak ayına bırakmaya karar verdim yılın son günleri malum ve ocak ayı vergisi olacak araçların bakalım ocak da kısmet olacak mı

• Araba isi de nasip. Cok zorlamamak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Araba isi de nasip. Cok zorlamamak lazim.

Hocam senin araç 1.8 komp mu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Hocam senin araç 1.8 komp mu??

Yok 1.8 cgi 7 ileri olanindan

• quote:

Aynen öyle zorladıkça kötü bir araca düşme durumu da var
  • Hocam araba alırken sakın , bu arabayı kaçırmayayım , böyle fırsat kaçmaz , tarzı düşünceye kapılma.
    Her zaman daha iyi bi fırsat çıkabilir, acele etme ... 1 2 fazla ver temiz araba al ayrıca , çünkü sonra çıkan masraflar ilk alım maliyetini geçiyor..
    Günlük ilanları takip et , özellikle fırsat aracı tarzında ilanlar veya gerçekten temiz araçlar yakalamaya çalış..
  • Begendigin butcene gore 5 6 ilan belirle soteye yat. Satamadikca fiyati dusureceklerdir. İlanlari takip et. İyi bir arac denk gelecektir

• İnsan hiç arabam olmayacak diye düşünüp sabırsızlanıyor bu alım işinde.

Sakin ve sabırlı davranan her zaman kazanır, aceleci olmayın bence de.
  • dolar euro aldı başını gidiyor otomotiv sektörüne zamlar yakındır.merkez bankası başkanı ocak ayı sonuna kadar piyasaya 3 milyar dolar sürerek doların ateşini düşürmeye çalışıyor ama daha önce de yıl sonu dolar 1.9 olacak diyordu.bu saatten sonra bırakın indirim kampanyayı zırt pırt zam gelirse şaşırmayın
  • Vallahi hocam ben artık arkadaşların da dediği gibi artık beklemedeyim hemen atlamayacağım arabaya bekleyelim kredimi çektim duruyor bankada yapacak bişey yok beklemeye devam.
  • 2. el mi bakıyosunuz hocam.
    ben 1 hafta önce araç aldım.
    aldığım sırada bir çok ilanı favorilerime eklemiştim.
    hatta bir tanesiyle mesajlaştık.
    35.000 tl önerdim.araç sahibi ise 37.500 ten 36.500 e düştü.
    şimdi ilanı güncellemiş.
    36.500 tl olarak.
    pazarlıkla 35.yada 35.500 e alınır gibi.
    ilan bu :
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ihtiyactan-2011-otomatik-dusuk-km-146360174/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: achille24

2. el mi bakıyosunuz hocam.
    ben 1 hafta önce araç aldım.
    aldığım sırada bir çok ilanı favorilerime eklemiştim.
    hatta bir tanesiyle mesajlaştık.
    35.000 tl önerdim.araç sahibi ise 37.500 ten 36.500 e düştü.
    şimdi ilanı güncellemiş.
    36.500 tl olarak.
    pazarlıkla 35.yada 35.500 e alınır gibi.
    ilan bu :
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ihtiyactan-2011-otomatik-dusuk-km-146360174/detay/

Evet hocam 2. el bakıyorum ama o bana yüksek gelir fiyat ben maksimum 28 e bakıyorum teşekkürler gene de :)

• Rica ederim.
    hakkınızda hayırlısı
  • Bende araba alıyorum. Yeni yıla girmeden alabilirsem çok güzel olurdu ama benimde ocağa kaldı gibi
    Arabayla 2lira yakacak yola taksiyle 20liraya gidince arabanın kıymetini anlıyor insan

• Taksiyle gitmekle arabayla gitmek ayni maliyettedir,tek farki araban oldumu basar giderdim kimseye bakmazsin,gecenlerde 10 km lik yola takside 30 tl verdim,kendi aracinla gitseydim 5 tl yazmazdi

• Şeytan diyor git 0 araba al da işte şeytana uymamak lazım
  • BöcekBaşı kullanıcısına yanıt
    euro 3 lira oldu beklerseniz zarar ederseniz.0 araç fiyatları uçacak doğal olarak 2.el de artacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzgibilimonata

euro 3 lira oldu beklerseniz zarar ederseniz.0 araç fiyatları uçacak doğal olarak 2.el de artacak.

Hocam araba yok 2. el piyasa da doğru düzgün hep boyalı darbeli yada uçuk fiyatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BöcekBaşı

quote:

Hocam araba yok 2. el piyasa da doğru düzgün hep boyalı darbeli yada uçuk fiyatlar.

Bence de fiyatlar çok yüksek ama 2014 le birlikte bunları arar hale gelicez.Benim merak ettiğim maliye bakanı istifa edecek mi yıl sonuna kadar doları 1.90 yapıcam yoksa istifa ederim demişti 2.15 oldu mahvettiler bizi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BöcekBaşı

quote:

Bence de fiyatlar çok yüksek ama 2014 le birlikte bunları arar hale gelicez.Benim merak ettiğim maliye bakanı istifa edecek mi yıl sonuna kadar doları 1.90 yapıcam yoksa istifa ederim demişti 2.15 oldu mahvettiler bizi.

Bakalım görelim hocam ne olcak :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.