Şimdi Ara

Oc yapılmayacak Mini Itx Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Msi H81 P33 Micro Atx Anakart
    İ5 4460 işlemci
    Asus Strix Gtx 970
    Samsung Evo 850 SSD
    1TB Western Blue 3.5 HDD
    2x4 Kingston Fury Black
    Zalman 500 Le

Ilerde de ocli bir islemci kullanmayi dusunmuyorum. Suanki mevcut giris seviye anakartimi degistirmeyi dusunuyoeum. Mini itx bir sisteme gececegim. Butcem pek yok. Iki anakart arasinda kaldim ama pek tabiki tavsiyelere acigim.

Asus H81i Plus
    Asrock H81M-Itx

Win 10 kullaniyorum. Asus dusunuyorum kalitesinden dolayi. Ancak Asrock icinde guzel seyler soylenmis. Sizce hangisi alinmali ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cigano -- 27 Mart 2016; 17:22:20 >

Sonunda M bulunan modeller Mini değil Micro ATX yani kasaya sığmazlar.
    Açıkçası en çok sizin yorumunuzu merak ediyordum. Bu konuda en sevdiğim kullanıcıların başındasınız. Sizi sevgiyle takip ediyorum. Yorum konusunda teşekkürler :) Gaming anakart düşünmüştüm ilk başta ancak piyasada kalmamış. Zaten onun yerine Amazon'dan Modüler bir Evga Psusu tercih etmeyi düşünüyorum. Kasa konusunda da Elite 130 ve Thermaltake V1 arasında kaldım. O konuda da fikir rica edebilir miyim ? Taşınabilirliği çok önemli. İkisininde fiyatı çok hoş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Cigano

Açıkçası en çok sizin yorumunuzu merak ediyordum. Bu konuda en sevdiğim kullanıcıların başındasınız. Sizi sevgiyle takip ediyorum. Yorum konusunda teşekkürler :) Gaming anakart düşünmüştüm ilk başta ancak piyasada kalmamış. Zaten onun yerine Amazon'dan Modüler bir Evga Psusu tercih etmeyi düşünüyorum. Kasa konusunda da Elite 130 ve Thermaltake V1 arasında kaldım. O konuda da fikir rica edebilir miyim ? Taşınabilirliği çok önemli. İkisininde fiyatı çok hoş.

Core V1 kesinlikle daha iyi.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6902

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

asrock kendi fiyat sekmentinde her zaman daha dolu ve özellikli kartlar yapıyor. asrock h81m kullandım (itx olan değil) kesinlikle çok kaliteli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ankart:MSI H110I Pro İşlemci:Intel® Core™ i5-6500 Memory: Kingston 8 GB DDR4 2133 MHZ x2 Ekran kartı: Sapphire r9 380 Kasa: Thermal Take Core V1 PSU: Corsair 750W SSD:OCZ 240 GB SSD 550-520 MB/s HDD: Seagate 1 TB 7.200 RPM Monitör: ASUS 23.6" VP247H 1ms
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Msi H81I aldım. Kasayı bekliyorum ondan sonra montajı yapacağım.Thermaltake siparişi verdim. Yardımlar için teşekkürler :)
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.