Şimdi Ara

OBSERVER *PS4 ANAKONU* (CYBERPUNK HORROR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Korkuların ele geçirilse ne yapardın?

    Yıl 2084. Sen, Observer olarak tanınan Daniel Lazarski'sin. Elit bir beyin dedektifisin ve amacı şüphelilerin beynine girip zihinlerini ele geçirmek olan kurumsal bir polis biriminde görevlisin. Büyük Chiron Kuruluşunda üst düzey mühendis olan kayıp oğlundan gizemli bir mesaj alınca Krakow'un köhne C Sınıf kenar mahhallelerine doğru araştırma için yola koyulursun. İpuçları bulmak için suçluların ve kurbanların zihinlerine girerken onların en karanlık korkularını açığa çıkarmak zorundasındır. Gerçeği açığa çıkarmak için ne kadar ileriye gidersin?

    Layers of Fear'in yaratıcıları Bloober Team'den bir siber-punk korku oyunu olan observer_olgun oyuncular için tasarlandı. Gördüklerin seni rahatsız edecek.



    Bu oyunun nasıl konusu olmaz yada nasıl gözden kaçırmışım kendime kızıyorum; oyundaki ana karakterimiz ikonik oyuncu Rutger Hauer ve Blade Runner tadında bir hikaye ve sunum kesinlikle oynanması gerekli arkadaşlar oyunun notlarıda çok iyi gözüküyor eğer tarzdan hoşlanıyorsanız mutlaka göz atın .

    Oyunun psn fiyatı plus indirimi ile birlikte 96 Tl



    OBSERVER *PS4 ANAKONU* (CYBERPUNK HORROR)







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 17 Ağustos 2017; 16:44:40 >







  • OBSERVER *PS4 ANAKONU* (CYBERPUNK HORROR)OBSERVER *PS4 ANAKONU* (CYBERPUNK HORROR)OBSERVER *PS4 ANAKONU* (CYBERPUNK HORROR)




  • Hocam valla iyi yakalamışsın. Rutger Hauer sevdiğim bir aktördür üstüne birde Blade Runner atmosferinde bir oyun.

    Bir an için yoksa ''Roy Batty'' karakterini mi canlandırıyoruz diye kendime sormadım değil :)
  • Oyunu PC'de satın aldım,şu anda indiriyorum fikir sahibi olacak kadar oynadığımda fikirlerimi paylaşacağım.
  • Oyunu bir saat kadar oynadım ve beğendiğimi söyleyebilirim.Grafikler ve atmosfer gerçekten şahane olmuş bana Bladerunner'ı hatırlattı,sesler de gayet iyi olmuş,gerilim konusunda da iyi bir iş ortaya konmuş,oyunun beni birkaç kez irkilttiği oldu.

    Oyunun dünyası gerçekten harika ve buram buram Cyberpunk kokuyor.Kısaca dünyasından bahsetmemem gerekirse:Nanophage isimli bir dijital hastalık binlerce Augmented insanı öldürüyor ve dünya için büyük bir tehdit oluşturuyor sonrasında büyük bir Dünya Savaşı başlıyor ve Chiron isimli şirket dışında bu savaştan karlı çıkan olmuyor ve bu şirket yeni bir imparatorluk kuruyor.Chiron'a karşı çıkabilecek hiçbir şey yok ve bu düzende zengin daha da zenginleşiyor,fakirler ise bir göz dairelerinde zamanın teknolojisine sığınıp gerçeklikten kaçmanın yollarını arıyorlar.Ana karakterimiz Lazarski Chiron adına çalışan bir Observer(dedektif de diyebiliriz.) ve şüphelilerin aklına erişim sağlayabiliyor bu yüzden birçok insanın en büyük korkusu olma niteliği taşıyor.

    Observer'ın oynanışını da genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim.Karakterimiz Dream Eater isimli bir cihaz kullanıyor ve durumunu stabil tutabilmek için sürekli bir ilaç alması gerekiyor,bu ilacı almadığı taktirde akli dengesini kaybediyor ve delirmeye başlıyor,bu olayın oyunda görülebilir yan etkisi ise ekranda karıncalanma oluşması,ayrıca karakterimiz Bio ve Elektromanyetik olmak üzere iki farklı özel görüşe sahip,Bio görüş ile biyolojik şeyleri inceleyebiliyor ve analiz edebiliyor,Elektromanyetik görüş ile ise elektrikli olan her şeyi inceleyebiliyor,yerini tespit edebiliyor ve onları analiz edebiliyor.

    Oyunun ilk bir saati içerisinde yaptığım gözlemler ve oyun üzerine fikirlerim bunlar.Oyunu ilk gördüğümde ilgimi çekmişti ve takip listeme almıştım,fiyatı da uygun olunca almaya karar verdim ve iyi ki almışım diyorum çünkü oyunun kendine has bir havası var ve bu günlerde kendine has havası olan oyunlar bulmak zor.




  • Yorumların için teşekkürler almak isteyenler için fikir sahibi olurlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gamer-x

    Yorumların için teşekkürler almak isteyenler için fikir sahibi olurlar

    Oyunu geçtiğimiz gün bitirdim ve çok beğendim,Steam'e bir şeyler yazmayı düşünüyorum,yazdıklarımı buraya da taşırım dediğiniz gibi alacak olanlar fikir sahibi olsun.Ayrıca oyun çok iyi ve bu kadar az ilgi görmesi gerçekten üzücü.
  • Oyunu geçtiğimiz gün bitirdim ve Steam'de kendimce bir şeyler yazdım,yazdıklarımı burada da paylaşıyorum umarım oyunu almak isteyenlere yardımcı olur.



    Observer duyurulduğundan beri takip listemde bulunan bir oyun, yapımcının Layers of Fear’da yakaladığı başarı oyuna olan beklentilerimi daha da artırdı özellikle temanın Cyberpunk olduğunu düşününce, bu oyunu takip listemden çıkarıp kütüphaneme eklemem gerektiğini düşündüm ve oyunu satın aldım. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki oyun beklentilerimi ziyadesi ile karşıladı hatta gelecek tasviri ile de beğendiğim oyunlar arasına girdi ve son dönemlerde oynadığım en farklı ve hoş oyunlardan bir tanesi oldu.

    Oyunun hikayesi ilginç bir hikaye.Oyun 2084’de geçiyor fakat bu tarihe kadar dünyanın kaderini değiştirecek bir çok olay yaşanmış.Teknolojinin gelişmesi ile Deus Ex serisinde de gördüğümüz augmentetion’lar ortaya çıkmış ve birçok insan uzun bir hayata sahip olmak ve hayatlarını kolaylaştırmak için büyük küçük demeden çeşitli augmentetionlar edinmişler sonrasında Nanophage isimli dijital bir hastalık ortaya çıkmış ve birçok Augmented insanın ölümüne sebep olmuş.Bu trajedi sonrası 3.Dünya Savaşı başlamış ve bu savaştan Chiron şirketi dışında karlı çıkan hiçbir taraf olmamış. Savaştan sonra 5.Polonya İmparatorluğu kurulmuş ve Chiron ile beraber tüm dünyayı yönetmeye başlamışlar.Yeni dünyada çeşitli sınıflar ortaya çıkmış ve insanlar gelir durumlarına göre sınıflara ayrılmış.Bu sınıf düzeni sayesinde zenginler daha da güçlenirken durumu iyi olmayanlar yaşadıkları bir göz odalarından teknolojinin nimetlerinden yararlanıp gerçekte yaşadıkları sefaletten kaçmanın yolları arayışına girmişler.Bu distopya’da ana karakterimiz Daniel Lazarski ise bir observer rolünü üstleniyor yani bir hafıza dedektifi, şüphelilerin aklına girip sakladıkları şeyleri öğrenebiliyor.Asıl hikaye ise Lazarski’nin tanıdığı birinden esrarengiz bir mesaj alması ile başlıyor,bu mesaj sonrası mesajın kaynağı yönelen Lazarski hiç beklemediği bir olaylar zincirine girmiş oluyor.

    Observer’ın en çok beğendiğim noktası ise atmosferi oldu.Oyun sesleri, grafikleri ve sahip olduğu dünyası ile gerilim dolu bir Cyberpunk dünyası sunmuş.Cyberpunk temalı bir korku oyunu kulağa ilginç ve tasvir edilmesi zor geliyor fakat yapımcı atmosfer konusunda gerçekten başarılı bir iş ortaya koymuş. Oyun aynı Bladerunner’da olduğu gibi yağmurlu bir akşamda başlıyor ve ana karakterimiz Lazarski’ye can veren kişi yine Bladerunner’da Roy Batty olarak tanıdığımız Rutger Hauer’in ta kendisi.Sesler ve tasvirler o kadar iyi olmuş ki oyunun her anı gerilim dolu özellikle seslerle bu gerilim dolu atmosferi çok iyi desteklenmiş, günümüzdeki çoğu korku oyunu jumpscare dediğimiz anlık korku sahneleri ile oyuncuları korkutmayı denerken,Observer sunduğu gerilim dolu atmosferle bu işi başarmış. Oyunda gerilim en çok yükseldiği anlar ise bir kişinin zihnine girdiğinizde yaşanıyor, şüphelinin zihninde aradığımız cevabı bulmaya çalışırken ki tasvirler ve sesler gerilimi hat safhalara çıkarıyor.

    Observer’ın oynanışı ise keyifli ve akıcı olmuş. Ana karakterimiz bir hafıza dedektifi olduğundan dolayı sürekli etrafı araştırıyor ve etraftaki karakterleri sorguluyor bunları yaparken de Bio ve Elektromanyetik olmak üzere iki farklı yardımcı görüşü kullanıyor, bu görüşler sayesinde etrafta araştırma yapabiliyor ve bilgiler toplayabiliyor.Karakterimizin bu iki görüş dışında kullandığı bir yardımcı ekipmanı daha var ki bu ekipman sadece Observer’lara özel bir ekipman ve ismi de Dream Eater.Lazarski bu ekipman sayesinde şüphelileri zihnine girebiliyor ve cevaplar elde edebiliyor fakat bu ekipman oldukça tehlikeli bir ekipman ve kullanan kişiyi sürekli ilaç kullanmak zorunda bırakıyor, bu ilacı almadığında ise zihin kontrolünü kaybediyor ve hafiften delirmeye başlıyor bu yüzden etrafı iyi arayıp bu ilaçları toplamak gerekiyor.

    Observer genel olarak beklentilerimi aşan bir oyun oldu ve bu sene çıkan iyi oyunlar listemde kendine yer edindi fakat oyunun hak ettiği ilgiyi görmediğini düşünüyor ve bu durumu çok can sıkıcı buluyorum.Yapımcı System Shock 2 gibi Cyberpunk ve Korku melezi bir yapım ortaya çıkarmış ve bu yapımda gayet başarılı olmuş fakat oyuna gösterilen ilgi gerçekten çok az.Observer’ın özellikle Cyberpunk severler tarafından oynanması gerektiğini ve farklı oyun arayanlar için birebir olduğunu düşünüyorum.


    Oyundan aldığım resimler

    OBSERVER *PS4 ANAKONU* (CYBERPUNK HORROR)OBSERVER *PS4 ANAKONU* (CYBERPUNK HORROR)OBSERVER *PS4 ANAKONU* (CYBERPUNK HORROR)OBSERVER *PS4 ANAKONU* (CYBERPUNK HORROR)OBSERVER *PS4 ANAKONU* (CYBERPUNK HORROR)OBSERVER *PS4 ANAKONU* (CYBERPUNK HORROR)OBSERVER *PS4 ANAKONU* (CYBERPUNK HORROR)OBSERVER *PS4 ANAKONU* (CYBERPUNK HORROR)OBSERVER *PS4 ANAKONU* (CYBERPUNK HORROR)OBSERVER *PS4 ANAKONU* (CYBERPUNK HORROR)OBSERVER *PS4 ANAKONU* (CYBERPUNK HORROR)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 22 Ağustos 2017; 21:24:25 >




  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Ben de çok etkilendim oyundan ama Psn belli olmuyor. 1 ay sonra 60 TL'ye kampanya gelebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Oyun PSN'de pahalıya satılıyor,Steam'de 39 TL'ye alınabilen oyunun en fazla 89 TL olması lazım bence.
  • Bu oyunu oynayin. ingilizceniz varsa kesin oynayin. enfes bir oyun olmus hikayesi olsun gizemi korku ogeleri cyberpunk kafasi. Mukemmel. Layers of fear da harikaydi bu onun ustune koymus.



    Sacma sacma oyunlar gundemden dusmezkenboyle muthis yaratici sanatsal oyunlar geri planda kaliyor. Yazik gercekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirdim. Cok rahat soylebilirim ki bu yilin acik ara en iyi korku oyunu bu. Outlast ve RE7'nin cok rahat sekilde onune gecmis. Ani sicratmalari olsun genel korku ogeleri olsun konsepti cizimleri ses kalitesi ve ozellikle de grafikleri efsane. Beyninizi yakan sahneler kayniyor oyunda psikolojil bir manyaklik var bir cok sahnede. Bu yilin en buyuk surprizi bu oyun oldu benim icin. Enfes.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Ekim 2017; 1:2:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    Oyunu bitirdim. Cok rahat soylebilirim ki bu yilin acik ara en iyi korku oyunu bu. Outlast ve RE7'nin cok rahat sekilde onune gecmis. Ani sicratmalari olsun genel korku ogeleri olsun konsepti cizimleri ses kalitesi ve ozellikle de grafikleri efsane. Beyninizi yakan sahneler kayniyor oyunda psikolojil bir manyaklik var bir cok sahnede. Bu yilin en buyuk surprizi bu oyun oldu benim icin. Enfes.

    kesinlikle katılıyorum farklı ama süper bir oyun ileride değer kazanacak tahminim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 5 Ekim 2017; 11:52:14 >
  • Hellblade hak ettiğinden fazla ilgiyi üzerinde topladığı için bu oyun fazlasıyla arka planda kaldı ve hakkı yendi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    Oyunu bitirdim. Cok rahat soylebilirim ki bu yilin acik ara en iyi korku oyunu bu. Outlast ve RE7'nin cok rahat sekilde onune gecmis. Ani sicratmalari olsun genel korku ogeleri olsun konsepti cizimleri ses kalitesi ve ozellikle de grafikleri efsane. Beyninizi yakan sahneler kayniyor oyunda psikolojil bir manyaklik var bir cok sahnede. Bu yilin en buyuk surprizi bu oyun oldu benim icin. Enfes.

    Sevgili dante bu oyun benimde dikkatimi cekti.özellikle bir korku oyunu manyagi rahatsiz bir adam olarak soruyorum size outlast1 ve re7den sadece korku unsurlari anlaminda önde oldugunu dusunuyormusunuz gercekten.yoksa gerilim aksiyon tarzi bir oyunmu bu.yani silah varmi işin icinde.biraz acarmisiniz.ayrica oyundaki o mekanlar ve matrix havasida oldukca ilgimi cekti.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu hiç ilgi yok nedense...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VideoAudioPhile


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    Oyunu bitirdim. Cok rahat soylebilirim ki bu yilin acik ara en iyi korku oyunu bu. Outlast ve RE7'nin cok rahat sekilde onune gecmis. Ani sicratmalari olsun genel korku ogeleri olsun konsepti cizimleri ses kalitesi ve ozellikle de grafikleri efsane. Beyninizi yakan sahneler kayniyor oyunda psikolojil bir manyaklik var bir cok sahnede. Bu yilin en buyuk surprizi bu oyun oldu benim icin. Enfes.

    Sevgili dante bu oyun benimde dikkatimi cekti.özellikle bir korku oyunu manyagi rahatsiz bir adam olarak soruyorum size outlast1 ve re7den sadece korku unsurlari anlaminda önde oldugunu dusunuyormusunuz gercekten.yoksa gerilim aksiyon tarzi bir oyunmu bu.yani silah varmi işin icinde.biraz acarmisiniz.ayrica oyundaki o mekanlar ve matrix havasida oldukca ilgimi cekti.

    Bana gore bu iki oyundan da daha guzel Observer. Silah yok, bulmacalar arastirma ve cok kaliteli korku unsurlariyla dolu bir oyun. Evil Within 2 ile birlikte bu senenin en iyisi. Dediginiz Matrix tarzi futuristik konsepti ile de cok fark yaratiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante


    quote:

    Orijinalden alıntı: VideoAudioPhile


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    Oyunu bitirdim. Cok rahat soylebilirim ki bu yilin acik ara en iyi korku oyunu bu. Outlast ve RE7'nin cok rahat sekilde onune gecmis. Ani sicratmalari olsun genel korku ogeleri olsun konsepti cizimleri ses kalitesi ve ozellikle de grafikleri efsane. Beyninizi yakan sahneler kayniyor oyunda psikolojil bir manyaklik var bir cok sahnede. Bu yilin en buyuk surprizi bu oyun oldu benim icin. Enfes.

    Sevgili dante bu oyun benimde dikkatimi cekti.özellikle bir korku oyunu manyagi rahatsiz bir adam olarak soruyorum size outlast1 ve re7den sadece korku unsurlari anlaminda önde oldugunu dusunuyormusunuz gercekten.yoksa gerilim aksiyon tarzi bir oyunmu bu.yani silah varmi işin icinde.biraz acarmisiniz.ayrica oyundaki o mekanlar ve matrix havasida oldukca ilgimi cekti.

    Bana gore bu iki oyundan da daha guzel Observer. Silah yok, bulmacalar arastirma ve cok kaliteli korku unsurlariyla dolu bir oyun. Evil Within 2 ile birlikte bu senenin en iyisi. Dediginiz Matrix tarzi futuristik konsepti ile de cok fark yaratiyor.

    Daha guzelden kasıt korku anlamindami yoksa oyun olarakmi?ayrica benim icin silahsiz silahli farketmez.o atmosferi yasatsin yeterki.bulmacalar cokca varmi.ben acikcasi cokta bul yerine koy arastir vs tarzi oyunlari pek sevmiyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: VideoAudioPhile


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dante


    quote:

    Orijinalden alıntı: VideoAudioPhile


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    Oyunu bitirdim. Cok rahat soylebilirim ki bu yilin acik ara en iyi korku oyunu bu. Outlast ve RE7'nin cok rahat sekilde onune gecmis. Ani sicratmalari olsun genel korku ogeleri olsun konsepti cizimleri ses kalitesi ve ozellikle de grafikleri efsane. Beyninizi yakan sahneler kayniyor oyunda psikolojil bir manyaklik var bir cok sahnede. Bu yilin en buyuk surprizi bu oyun oldu benim icin. Enfes.

    Sevgili dante bu oyun benimde dikkatimi cekti.özellikle bir korku oyunu manyagi rahatsiz bir adam olarak soruyorum size outlast1 ve re7den sadece korku unsurlari anlaminda önde oldugunu dusunuyormusunuz gercekten.yoksa gerilim aksiyon tarzi bir oyunmu bu.yani silah varmi işin icinde.biraz acarmisiniz.ayrica oyundaki o mekanlar ve matrix havasida oldukca ilgimi cekti.

    Bana gore bu iki oyundan da daha guzel Observer. Silah yok, bulmacalar arastirma ve cok kaliteli korku unsurlariyla dolu bir oyun. Evil Within 2 ile birlikte bu senenin en iyisi. Dediginiz Matrix tarzi futuristik konsepti ile de cok fark yaratiyor.

    Daha guzelden kasıt korku anlamindami yoksa oyun olarakmi?ayrica benim icin silahsiz silahli farketmez.o atmosferi yasatsin yeterki.bulmacalar cokca varmi.ben acikcasi cokta bul yerine koy arastir vs tarzi oyunlari pek sevmiyorum.

    Korku anlaminda daha iyi genel olarak da esitler ama sonucta outlast ve ozellikle RE7 buyuk oyunlar buyuk maliyetli reklami bol yapilan oyunlar. Observer daha kisitli halde bu oyunlara rahat kafa tutuyor genel anlamda. Zaten 30 dolarlik fiyatiyla 60 dolar olarak cikmis RE7'den genel anlamda (oyun suresi haricinde) daha korku dolu bir oyun olmasi bile buyuk basari. Bulmacalar cok bol degil genel olarak hikaye akisina kapilip gidiyorsunuz. Korku ogeleri ama muthis.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 16 Ekim 2017; 20:46:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    quote:

    Orijinalden alıntı: VideoAudioPhile


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dante


    quote:

    Orijinalden alıntı: VideoAudioPhile


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    Oyunu bitirdim. Cok rahat soylebilirim ki bu yilin acik ara en iyi korku oyunu bu. Outlast ve RE7'nin cok rahat sekilde onune gecmis. Ani sicratmalari olsun genel korku ogeleri olsun konsepti cizimleri ses kalitesi ve ozellikle de grafikleri efsane. Beyninizi yakan sahneler kayniyor oyunda psikolojil bir manyaklik var bir cok sahnede. Bu yilin en buyuk surprizi bu oyun oldu benim icin. Enfes.

    Sevgili dante bu oyun benimde dikkatimi cekti.özellikle bir korku oyunu manyagi rahatsiz bir adam olarak soruyorum size outlast1 ve re7den sadece korku unsurlari anlaminda önde oldugunu dusunuyormusunuz gercekten.yoksa gerilim aksiyon tarzi bir oyunmu bu.yani silah varmi işin icinde.biraz acarmisiniz.ayrica oyundaki o mekanlar ve matrix havasida oldukca ilgimi cekti.

    Bana gore bu iki oyundan da daha guzel Observer. Silah yok, bulmacalar arastirma ve cok kaliteli korku unsurlariyla dolu bir oyun. Evil Within 2 ile birlikte bu senenin en iyisi. Dediginiz Matrix tarzi futuristik konsepti ile de cok fark yaratiyor.

    Daha guzelden kasıt korku anlamindami yoksa oyun olarakmi?ayrica benim icin silahsiz silahli farketmez.o atmosferi yasatsin yeterki.bulmacalar cokca varmi.ben acikcasi cokta bul yerine koy arastir vs tarzi oyunlari pek sevmiyorum.

    Korku anlaminda daha iyi genel olarak da esitler ama sonucta outlast ve ozellikle RE7 buyuk oyunlar buyuk maliyetli reklami bol yapilan oyunlar. Observer daha kisitli halde bu oyunlara rahat kafa tutuyor genel anlamda. Zaten 30 dolarlik fiyatiyla 60 dolar olarak cikmis RE7'den genel anlamda (oyun suresi haricinde) daha korku dolu bir oyun olmasi bile buyuk basari. Bulmacalar cok bol degil genel olarak hikaye akisina kapilip gidiyorsunuz. Korku ogeleri ama muthis.

    Tsk ederim.re7 ortalarindayim.bitirince buna gecicem karar verdimoyun her anlamda ilgimi cekti.oyunu az cok tahmin edebiliyorum artik.hayir isin ilginc yani ne biliyormusunuz.arama yapinca bile oyun hakkinda cok fazla sey yazilmamis cizilmemis.youtuberler bile cogu oynamamis.bu bana cok garip geldi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.