Şimdi Ara

objeyi x ekseninde nasıl haraket ettirebilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yazılımda yeniyim bu yüzden buraya yazmayı tercih ettim. obje bir yere kadar sağa sonra sola gidecek bu döngü halinde olacak kısaca anlatarak cevaplayabilirsiniz teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Döngüler kullanabilirsin. (En kısa cevap)

  • Ne kullanıyorsun bilmiyorum da x koordinatını bir loop içinde bir bir artırırsın. Bunu yaptığında anında ışınlanmış gibi gözükür, ama loop içinde her artırmadan sonra minik bir pause ya da artık ne varsa koyarak duraklatırsan yavaşça hareket ediyormuş gibi olur. O duraklamanın süresi objenin hızını belirler.

  • klasik c# da bitane timer yapacan aşağıda örnek var

    http://csharphelper.com/blog/2015/02/make-a-bouncing-ball-animation-in-c/


    wpf olsaydı zaten animasyon desteği olduğu için koda gerek olmazdı


    Kod

    Yığını:
    <Canvas>          <Canvas.Triggers>             <EventTrigger RoutedEvent="Canvas.Loaded">                <EventTrigger.Actions>                   <BeginStoryboard>                      <Storyboard BeginTime="0" Duration="Forever">                         <DoubleAnimation                            AutoReverse="true"                            BeginTime="0:0:0"                            Duration="0:0:2"                            From="0"                            RepeatBehavior="Forever"                            Storyboard.TargetName="e1"                            Storyboard.TargetProperty="(Canvas.Left)"                            To="600"/>                      </Storyboard>                   </BeginStoryboard>                </EventTrigger.Actions>             </EventTrigger>          </Canvas.Triggers>          <Button             x:Name="e1"             Width="100"             Height="100"             Content="BANA TIKLA"/>       </Canvas>
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.